- 26 Kasım 2012
- 186.665
- 261.562
- 5.998
Yozgatli66 hesabi ona ait
Rezalet bir durum, sergenden beklemezdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yozgatli66 hesabi ona ait
clichy gelmek istemiyomuş türkiyeye kahretsin şimdi sol bek bul kolaysa
şu gelmek için nazlanan oyunculara SON TEKLİFİMİZ bu geliyorsan atla gel, gelmiyorsan ........ git çekilip gelmek isteyenler alınsın.
Beinsports saglam kaynak diyordunuz
Bu demek oluyor ki clichy iptal
Belliydi zaten ingilterede devam eder
egemen yazmış işte,yalan yok
Yalan haber paylasma
Daha önce evren'in söylemedigi cümleleri paylastin burda
Yapma,sen belki insanlari kandirmaktan zevk aliyorsun ama hic hos degil
abi bu dediğinin olabilmesi için bu oyuncuların yerlerine alternatif isimler olması lazım sözde 2 ay önceden başlanmıştı transfer sürecine şimdi yeni oyunculara yönelirse yönetim buda baya uzun bi süreç olur bizim için
arda bey iyi misiniz
Galatasaray iyi bende iyi
Galatasaray kötü bende kötü
haberi kulağımla dinledim
müsterih olunuz
ama yine de acerbi gelmeyecektir
4 saat önceki haber kadir,gelmez oglum acerbiGalatasaray'ın önceliği hâlâ Acerbi. Maicon ile anlaşıldı fakat İstanbul'a çağrılmadı. Acerbi transferi olmazsa, Maicon İstanbul'a gelecek.
Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen Acerbi, kulübüne rest çekti ve bonservis bedelinde indirim istedi. (beIN SPORTS)
ADAM
alternatif belirmedilerse istifa etsinler fm de bile millet gelmezse diye 4-5 tana adamla pazarlık yapıyor.
Galatasaray'ın önceliği hâlâ Acerbi. Maicon ile anlaşıldı fakat İstanbul'a çağrılmadı. Acerbi transferi olmazsa, Maicon İstanbul'a gelecek.
Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen Acerbi, kulübüne rest çekti ve bonservis bedelinde indirim istedi. (beIN SPORTS)
ADAM
4 saat önceki haber kadir,gelmez oglum acerbi
ikisini de alın millet adamlar görsünGalatasaray'ın önceliği hâlâ Acerbi. Maicon ile anlaşıldı fakat İstanbul'a çağrılmadı. Acerbi transferi olmazsa, Maicon İstanbul'a gelecek.
ADAM