Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin da Belhanda'yi alirsak bu transfer yatar :D

DDBBkAfWsAEKgQ-.jpg

cöp

Akşam da gomisi aldık mı tamamdır gecede tekrar maiconu alırız hadi bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'ın önceliği hâlâ Acerbi. Maicon ile anlaşıldı fakat İstanbul'a çağrılmadı. Acerbi transferi olmazsa, Maicon İstanbul'a gelecek.
Galatasaray'a gelmeyi çok isteyen Acerbi, kulübüne rest çekti ve bonservis bedelinde indirim istedi. (beIN SPORTS)

ADAM

Haber kanalları bile toshack geciyor bizimle yaw. Ne hallere düştük

göztepeden sonra kümeye gidecek 2.takımda belli olmus oldu böylece osmanlı bir cenabeti gönderdi ötekini aldı

bizim salaklar yine şaşırtmadı ilk transferi takımda ihtiyaç olmayan 2 bölgeden birine yaptılar

Fener şike şebekesini kuruyor anlaşılan.

Bulent yine mac satacak herhold.

Sarı-kırmızılılar'ın uzun süredir gündeminde olan Gael Clichy'de ise pürüz çıktı. Manchester City'nin yıldız oyuncusuyla bir süredir yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedilmişti. Ancak Clichy Türkiye'ye gelmek istemediği yönünde görüş bildirmesiyle transfer tıkandı...

Clichy kesin olarak gelmiyor baska sol bek bulmak lazim

Bipspor'un haberine göre Galatasaray'ın muhtemel yeni transferi Younes Belhanda, teknik direktör Igor Tudor'u aradı ve kampa katılacağı tarihi söyledi
Fas Milli Takımı’nın maçları nedeniyle tatile geç çıkan Younes Belhanda, Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor’u aradı ve şu ifadeleri kullandı:

“Şu an tatildeyim, Slovakya’daki kampa katılacağım. En geç ay başında yanınızda olacağım. 13 Temmuz’da da sezonun ilk maçına hazır olacağım.”

Belhanda, bu sezonki altı asistinin dördünü, ligin ilk yedi sırasındaki takımlara karşı yaptı (Monaco, PSG, Marsilya, Nantes). Hedef.

Sneijderin tam tersi diyebilirmiyiz ?!??

Belhanda, bu sezonki altı asistinin dördünü, ligin ilk yedi sırasındaki takımlara karşı yaptı (Monaco, PSG, Marsilya, Nantes). Hedef.

Yapma Kadir ama sneijder 15 assist verdi monaco psg halt etmis bu 15 assistin yaninda

diyemeyiz..

1148791-18290492-2560-1440.jpg

İyi bir kadro içerisinde moral motivasyonunu tekrar yakalamış bir sneijder takımı ileri taşıyacaktır.Bence yeni bir kadro kurulsun öyle izleyelim , hee tudor ben onu istemiyorum derse yapacak birşey yok.

Bipspor'un haberine göre Galatasaray'ın muhtemel yeni transferi Younes Belhanda, teknik direktör Igor Tudor'u aradı ve kampa katılacağı tarihi söyledi
Fas Milli Takımı’nın maçları nedeniyle tatile geç çıkan Younes Belhanda, Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor’u aradı ve şu ifadeleri kullandı:

“Şu an tatildeyim, Slovakya’daki kampa katılacağım. En geç ay başında yanınızda olacağım. 13 Temmuz’da da sezonun ilk maçına hazır olacağım.”

Ohhhhhh Güzel bir izin yapsin adam Cok yorgun

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

diyemeyiz..

1148791-18290492-2560-1440.jpg

İyi bir kadro içerisinde moral motivasyonunu tekrar yakalamış bir sneijder takımı ileri taşıyacaktır.Bence yeni bir kadro kurulsun öyle izleyelim , hee tudor ben onu istemiyorum derse yapacak birşey yok.

seneye dünya kupasının olduğunuda düşünürsek bu sezon şino dan beklediğimiz performansı alırız diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt