Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyemeyiz..

1148791-18290492-2560-1440.jpg

İyi bir kadro içerisinde moral motivasyonunu tekrar yakalamış bir sneijder takımı ileri taşıyacaktır.Bence yeni bir kadro kurulsun öyle izleyelim , hee tudor ben onu istemiyorum derse yapacak birşey yok.

takimi ileri tasirsa tudor sayesinde tasir, rikerink gibi yan gel yatsinci td olursa gobegi onde sahada 5 dkda bir dusup top kaybederek oynayip deniz turucun 11 gol 11 asistle oynadigi ligde istatistiklerle goz boyar ancak

Tudor 433 oynayacaksa ve sneijder ve belhanda'yi orta saha uclusunde oynatmayi planliyorsa arkaya saglam onlibero sart

Bruma'yi solda izledikten sonra belhanda orda yetersiz kalir

Ama benim anladigim tudor sneijder'i istemiyor, yoksa ntv spor'da sneijder benim oyuncum kendisiyle devam edecegiz gelecek sezon ona ihtiyacimiz var derdi

Tudor çok yumuşak kalan ve daha bireysel oynayan takımımıza daha sert fizikli ve takım olarak oynayan adamları getirmeye çalışıyor (Maicon-Vainqueur-Imbula-Kucka-Belhanda vs.)

Ki STSL standartlarında çok doğru bu anlayış

Bunu başarabilirse çok iyi olacak

Ama bunu yapmaya çalışırken Semih-Selçuk gibi evlatlarını kayırırsa onunda ABV

~Belhanda

türkiye'ye asla gelmeyecek olan yetenek. eğer gelirseli falan bir entry yazmaya bile gerek yok. her sene çıkıyor böle transfer haberleri hepside yalan oluyor en sonunda. bu transfer döneminin yalanıdır kendisi. valbuena'nın gelme ihtimali bile bu adamınkinden fazla. (ki o da gelmez asla)
02.01.2013 23:03 ~ 23:04

Maicon
Gomis
Vanqueror
Tete/Jetro

Sira bunlarda

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

faslı 10 numaraya dair algımı harekete geçiren, montpellier'nin sıradışı başkanı louis nicollin'in belhanda hakkındaki sözleri oldu. oyuncuya lyon'un ilgisi biliniyordu, sene başında onu transfer etme teşebbüs olmuştu. psg dedikodusu da çıkmıştı, fakat 'loulou' lakaplı, sivri dilli ama sempatik bir şişman olan başkanın onun hakkında söylediği sözlerden daha çarpıcı olanı zor bulunurdu:

"belhanda'nın her bir ayağında iki tane nasri, üç tane ben arfa var!"

Belhanda, bu sezonki altı asistinin dördünü, ligin ilk yedi sırasındaki takımlara karşı yaptı (Monaco, PSG, Marsilya, Nantes). Hedef.

Sneijderin tam tersi diyebilirmiyiz ?!??
Allahınızı severseniz 6 asisti gelip savunmayın burda. istatistik olarak rezil ama potansiyeli var deyin amenna

belhanda için 8 milyon euro rakamı 1 aydır yazılıp çiziliyo neden bu kadar şaşırdınız ki sanki yeni çıkmış bi haber gibi :D
Ben sahsen sasirmadim, maas ve verilen bonservisi bir yila böldügün zaman yillik bes milyon euro ediyor.
Biraz isim yapmis bir oyuncuyu Türkiyeye getirirken ödenen paralar üc asaga bes yukari bunlar, tabi birazda malum yönetimin beceriksizligi var.
Benim bazen tek sasirdigim misal bir Talisca, ona verilen maasi öven bir cok kisi var forumda.
Evet para bazinda baktigin zaman düsük ama Taliscanin geldigi lig portekiz ligi ve henüz isim yapmis, piyasa yapmis bir oyuncu degil.
Avrupada Ingiltere, Fransa, Almanya, Italya, bu gibi liglerde oynasin, biraz isim yapsin, bunlardan sonra simdiki paraya oynatabiliyorsan Türkiyede bunu bende överim.

yeni sezonda serdar maicon uyumu çok önemli bence gol sıkıntısını bi şekilde çözüyoruz zaten

Maicon gelsin artık ya, acerbi işi olmayacak ondan dolayı UEFA maçına stoper yetiştirmek lazım.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takimi ileri tasirsa tudor sayesinde tasir, rikerink gibi yan gel yatsinci td olursa gobegi onde sahada 5 dkda bir dusup top kaybederek oynayip deniz turucun 11 gol 11 asistle oynadigi ligde istatistiklerle goz boyar ancak
ben de zaten tudorun sisteminde yer bulabilirse başarılı olacağını kastettim renkdaş.

sneijder burda sanıldığının aksine hırslı ve başarıya aç bir futbolcu.İstese daha fazla paraya yatabileceği katar yada çine çoktan uçar giderdi.

Sneijder'e bir motivasyon ve hedef koyabilirsek kendini bulacaktır.Bunun için takıma albayrak gibi futbolcular ile bire bir ilişkisi yüksek bir futbol direktörü gerekiyor.

~ Batefimbi Gomis

Lyon-D zagreb maçında 6 dakikada 4 gol atarak şampiyonlar ligi tarihine geçmiştir

sağ beke Juanfran,Corchia,Bruno Peres,Ricardo Pereira bu isimlerden alınmalı

DDBJF2ZXUAAlzVV.jpg

​

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Maicon, Belhanda ve Gomis 28 Haziran'da İstanbul'da olacak!

~ Maicon

2009 yılında mısır'da düzenlenen u-20 dünya şampiyonasında final oynayan brezilya'nın bir parçasıydı.

28inde takım slovakyaya gidecek ,herifleri niye boşuna istanbula getirip bi daha slovakyaya götürelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt