Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K3zL50.gif

Algılayamayacak kadar beyin çalışmıyorsa yaradana isyan edebilirsin

yazilan seyin ucra kosesinden tutup kendi agendana uydurup tripli atarli msjlar atiyosun habire, cok da umrumda degil. senle oturup rikerink donemini review edecek halim yok orda herifin fiziginden ve istatistigin onemsizliginden bahsettim. msjlarimi gay gay laflarla sirf nasihat etmek icin quote edeceksen bosuna ugrasma. bu konuda tartismaya cok merakliysan sneijder konusuna 4-5 msj attim onlari gozden gecirerek ama adam gibi msj atarak baslayabilirsin. bitch gibi degil

diyemeyiz..

1148791-18290492-2560-1440.jpg

İyi bir kadro içerisinde moral motivasyonunu tekrar yakalamış bir sneijder takımı ileri taşıyacaktır.Bence yeni bir kadro kurulsun öyle izleyelim , hee tudor ben onu istemiyorum derse yapacak birşey yok.

Eskilerde takili kalsaydik Selcuk mukemmel topcuydu Doktor Abi

Antrenman fotolarina bakinca bir an besiktas zannediyorum. Sari kirmizi renklere noldu bizim.sacma sapan bir tercih yapilmis

Eliaquim Mangala transferinden vazgeçen Lyon, Manchester City'den Jason Denayer'le ilgileniyor. (L'Equipe)

MRabat transferi Fatih Hocamizin klubumuze attigi en buyuk kaziklardan biridir. O paraya neler alinirdi neler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt