Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabata 8 çok ama amrabat iyi oyuncuydu açıkcası premier ligde görev yapmakta şuan kenidisi zaten watford da hatrı sayılır bir mevlaya transfer oldu malagadan.

belhandaya gelince oğuzhan özyacob un kral olduğu ligde belhanda tanrı olur.

bakiyorum yine 100 sayfa muhasebe yapmissiniz :D

lan birakin harcayip batirsinlar size ne ya

hem biz transfer görmüs oluruz
hem bunlar kulubu batirip kayyuma atar ve bu hirsiz dallama liselilerden kurtulmus oluruz

zengin bir isadami alir kulubu
keyfimize bakariz

Amrabat 8 degil, 5ti gibi dusunun

Yabanci siniri olmasaydi farkli seyler konusuyor olurduk, su an takimdaki her kanattan daha iyi zaten

MRabat transferi Fatih Hocamizin klubumuze attigi en buyuk kaziklardan biridir. O paraya neler alinirdi neler.

hoca 5 den fazla vermeyin demiş abdürrahim bey ve ünal hocayı hoş etmek için 8 mio gibi rakamlara çıkmak zorunda kalmışlar birde amrabat çok rahat bizde 2 mio alabilecekken bonservisi fazla olduğu için çok daha az bir yıllık ücrete transfer olmuştu.

hoca 5 den fazla vermeyin demiş abdürrahim bey ve ünal hocayı hoş etmek için 8 mio gibi rakamlara çıkmak zorunda kalmışlar birde amrabat çok rahat bizde 2 mio alabilecekken bonservisi fazla olduğu için çok daha az bir yıllık ücrete transfer olmuştu.
şükür bugün de Aysal suçlu.

Belhanda maicon Gomis 28 Haziran'da İstanbul'a geliyor (beinsport)

Uçak Avustralya abd üzerinden gelecek sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum'da belhanda calim atamiyor diyeni de gorduk cok sukur :D

Adamlar iyi oyuncular aliyorlar/almaya calisiyorlar hala bok atanlar var

Gomis'e cop dendi, belhanda'ya 500 bin den fazla etmez dendi

Daha neler okuyacagiz bakalim

şükür bugün de Aysal suçlu.

aysal suçlu demedim suphi alınganlık yapma lütfen. bu transferde herkesin hatası var direk olarak ft kazığı demek yanlış bunu belirttim.

amrabat demişken şuan bizde olsa acayib iş yapardı bence kiralanma durumu varmı aceba

aysal suçlu demedim suphi alınganlık yapma lütfen. bu transferde herkesin hatası var direk olarak ft kazığı demek yanlış bunu belirttim.

amrabat demişken şuan bizde olsa acayib iş yapardı bence kiralanma durumu varmı aceba

milsiz güreşçimiz amrabat olmasaydı sneijderi rüyasında görecek olan vizyonistler kendisine fazla yükleniyor !!

nasıl unuturuz cluj ve braga maçlarındaki asistlerini , asistin asisti olan key passlarını saymıyorum bile !!

Acerbi için ağustos ayını falan bekleyebilecek durumda olsak 6-7 milyona bile rahatlıkla alınabilir çünkü mecburlar satmaya sözleşmesi bitiyor. Ama bizim de eleme maçlarına yetiştirmemiz lazım transferi.

Acerbi için ağustos ayını falan bekleyebilecek durumda olsak 6-7 milyona bile rahatlıkla alınabilir çünkü mecburlar satmaya sözleşmesi bitiyor. Ama bizim de eleme maçlarına yetiştirmemiz lazım transferi.

maicon gibi bir delikanlıyı fazla oyalamak da tehlikeli sonuçlar doğurabilir ayrıca

3 tane nice maçı izledim youtube'da var zaten Belhanda tüm maçlarda takımın en kötüsü, sanki küsmüş gibi oynadığı filan yok, bu halde gelirse fenalık geçiririz, Sneijder'le mukayese etmeye kalkan bir iki maçına baksa bir daha yorum yapmaz, adam resmen bitmiş canlı cenaze, yana pas filan zaten kaçak oynuyor, belki bana beter maçları denk geldi ama durum vahim.

Ve sıfır savunma !

milsiz güreşçimiz amrabat olmasaydı sneijderi rüyasında görecek olan vizyonistler kendisine fazla yükleniyor !!

nasıl unuturuz cluj ve braga maçlarındaki asistlerini , asistin asisti olan key passlarını saymıyorum bile !!

haha aynen egemen cl grubunda çok iyiydi burakla beraber real maçındada harikulade bir asistle drogbabamıza golü attırdı

3 tane nice maçı izledim youtube'da var zaten Belhanda tüm maçlarda takımın en kötüsü, sanki küsmüş gibi oynadığı filan yok, bu halde gelirse fenalık geçiririz, Sneijder'le mukayese etmeye kalkan bir iki maçına baksa bir daha yorum yapmaz, adam resmen bitmiş canlı cenaze, yana pas filan zaten kaçak oynuyor, belki bana beter maçları denk geldi ama durum vahim.

Ve sıfır savunma !

renkdaş içime kurt düşürdün şimdi umarım sen bellhanda diye başka bir oyuncuyu izlemişsindir nice maçlarında

Ve sıfır savunma !

Kocaman birde parantez açalım, Nice geçen sezon fırtına gibi esen bir takımdı. Psg'nin falan eline verdi. Bizim leşlerle iyice coşar artık Pele Belahanda. €20 milyonu çöpe attık

Sol beke Clichy'ye o kadar maaş vereceğimize Tavares'e bonservis verelim, uygun maaşla imzalayalım. Hem daha sonra karşılığı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt