Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haberlere gore transferler Temmuz'a sarkar.

ulen kap olmadan hala diyorsunuz ki
şunu şöyle koysak bunu böyle yapsak

daha kap yok siz şampiyonluk diyorsunuz

''Galatasaray, Espanyol'un forveti Felipe Caicedo için 2 milyon € teklif etti. Kulübü ise 4 milyon € istiyor.''

[h=2] @germanRCDE [/h]¿Os acordáis cuándo dijeron que el club había desestimado una oferta por @FelipaoCaicedo de 2M del Galatasaray porqué querían 4? #RCDE

illa ekvadorlu alacaksak enner valenciayı alalım

tareketli bir forvet lazım gomisin dışında

3 tane nice maçı izledim youtube'da var zaten Belhanda tüm maçlarda takımın en kötüsü, sanki küsmüş gibi oynadığı filan yok, bu halde gelirse fenalık geçiririz, Sneijder'le mukayese etmeye kalkan bir iki maçına baksa bir daha yorum yapmaz, adam resmen bitmiş canlı cenaze, yana pas filan zaten kaçak oynuyor, belki bana beter maçları denk geldi ama durum vahim.

Ve sıfır savunma !
Aynen bende öyle gördüm

Umarım biz yanılırız renktaş

nasri-transfer_35476177957b973716460c.jpg
tamda resimi bulumussun :D

belhanda tarık çamdal'dan sonraki en kötü transferimiz olacak muhtemelen, inşallah yanıltır da eski günlerine döner birden.. 8 milyon euroyu ancak bu kadar kötü harcayabilirlerdi

Fransa ikinci liginde gol krali olan Adama Niane'yi alin, Gomis'e iyi alternatif olur, Eren'de tribunde otursun

:D

Belhandanın tek olumlu yani fizik gücü gibi geldi bana başka artısı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene kazayla falan şampiyon olursak seçimlerde tekrar dursunu seçer mi bu rezil kongre.eğer yine bunu seçeceklerse 2 sene çektikbari 1 sene daha çekelim kötü bitirelim bu heriften kurturalım.

Bu sene kazayla falan şampiyon olursak seçimlerde tekrar dursunu seçer mi bu rezil kongre.eğer yine bunu seçeceklerse 2 sene çektikbari 1 sene daha çekelim kötü bitirelim bu heriften kurturalım.

bu sene şampiyon olsak bile adnan öztürk seçimde dursuna fırsat vermez bence

Acerbi nın bu kadar çok istenmesinin sebebi sol stoper oynaması imis
Maicon konusunda bülent tulun kapakları takmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt