Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oç diye tabir ettiğimiz futbolcular almalıyız,gerekirse hakeme dalmayı göze alacak çünkü başkan falan hakkımızı savunamıyor,sert ve şerefsiz olmalıyız selçuk gibi mıymıntı oyuncular istemiyorum

Bu belhanda adam olsa dynamo kiev sürekli kiralamazdı tutar aslan gibi oynatırdı yani adamda hiç ekstra bir kabiliyet yok seçerek mi alıyorlar özellikle nedir anlayamadım nerde işe yaramaz ıskartaya çıkmış topçu var gidip alıyoruz üstelik fahiş bir paraya bu senede bize hüsran olacak gibi inş yanılırım

belhandanin verecegi performansa fazla takilmayin
fit sekilde sezona baslarsa en cok siz yalacaksiniz adami zaten
ben minimum ligde 5 gol 10 asist bekliyorum kendisinden
ama yine de verilen rakamlar fazla be abi

ya bunlar 8-10 tane futbolcu olacak yada bizle alay edip basina malzeme verip kombine satisini pompaliyacak bakiniz 15bin tane satilmis bile

Sporting Doumbia ile anlasamamis cünkü Fenerbahce daha fazla para teklif etmis oyuncuya.

di marzio

Sporting Doumbia ile anlasamamis cünkü Fenerbahce daha fazla para teklif etmis oyuncuya.

di marzio
59fc487c11b967a7f6229ada4edc9175.jpg

gomis,belhanda,maicon bu 3lü geldikten sonra maaş bütçesinde 3-4m yer kalıyor oyuncu göndermeye başlamaları lazım.......Donk,Cavanda,De Jong,Koray,Hakan,Tarık bu paket 8-9m yük
her oyuncuya bol keseden maaş dağıtmamak lazım

Clichy ile falan uğraşacaklarına Davide Santon'u gündeme alsalar aslında 2 kanatta da oynuyor, gelmesi de çok zor değil. Ofansif çok katkısı yok ama defansta sağlam baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt