Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.352
- 3.679
- 1.778
Zu yok mu Zu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clichy ile falan uğraşacaklarına Davide Santon'u gündeme alsalar aslında 2 kanatta da oynuyor, gelmesi de çok zor değil. Ofansif çok katkısı yok ama defansta sağlam baya.
Aklima isler gücler dizisindeki sahne geldi. :asd22:oç diye tabir ettiğimiz futbolcular almalıyız,gerekirse hakeme dalmayı göze alacak çünkü başkan falan hakkımızı savunamıyor,sert ve şerefsiz olmalıyız selçuk gibi mıymıntı oyuncular istemiyorum
Mantıklı konuşan ender renktaşlardanAli Naci Kücük de Gomis, Belhanda, Maicon haberini verdiyse dogrudur herhalde artik.
Yönetime en yakin muhabir o sonucta. Haberleri ona ucuruyor yönetim, algi operasyonu yapmiyorlarsa tabi.
Baslangic icin iyi hamleler. Güclü, uzun boylu ve kaliteli oyuncular. Özellikle Türkiye´de cok is yapacaklarindan eminim.
Dursun Özbek´in capina uymayan transferler bunlar sonucta ve beklemiyordum.
Cocuklugumdan beri Galatasaray´i takip ederim. Kaliteli ve pahali oyunculardan cok nadir zarar etmistir Galatasaray.
Galatasaray herzaman bonservisi elinde capsizlarin yillik maaslari, ya da capsiz yerlilere sactigi paralar yüzünden bu duruma geldi.
Örnek: Meira 5 Milyon´a alindi 5-6 Milyona satildi, Keita 8 Milyon´a satildi, Bruma 15 Milyon´a satildi vs vs.
Bazilari da Galatasaray´a kazandirdiklariyla bu paralarin hakkini misliyle verdiler. Muslera, Drogba, Riera, Kewell, Baros, Melo vs vs.
Yeter ki capsiz futbolculara milyonlari sacmayin. Buna Tolga Cigerci de dahil.
Emin olun ki Maicon ve Belhanda´dan asla zarar etmeyecek Galatasaray. Bu tarz transferlerden korkmamak lazim.
Tarik tarzi transferlerden korkmak lazim.
Eğer Ali Naci küçük beyinli verdi ise net yalandırAli Naci Kücük de Gomis, Belhanda, Maicon haberini verdiyse dogrudur herhalde artik.
Yönetime en yakin muhabir o sonucta. Haberleri ona ucuruyor yönetim, algi operasyonu yapmiyorlarsa tabi.
Baslangic icin iyi hamleler. Güclü, uzun boylu ve kaliteli oyuncular. Özellikle Türkiye´de cok is yapacaklarindan eminim.
Cocuklugumdan beri Galatasaray´i takip ederim. Kaliteli ve pahali oyunculardan cok nadir zarar etmistir Galatasaray.
Galatasaray herzaman bonservisi elinde capsizlarin yillik maaslari, ya da capsiz yerlilere sactigi paralar yüzünden bu duruma geldi.
Örnek: Meira 5 Milyon´a alindi 5-6 Milyona satildi, Keita 8 Milyon´a satildi, Bruma 15 Milyon´a satildi vs vs.
Bazilari da Galatasaray´a kazandirdiklariyla bu paralarin hakkini misliyle verdiler. Muslera, Drogba, Riera, Kewell, Baros, Melo vs vs.
Emin olun ki Maicon ve Belhanda´dan asla zarar etmeyecek Galatasaray. Bu tarz transferlerden korkmamak lazim.
Ali Naci Kücük de Gomis, Belhanda, Maicon haberini verdiyse dogrudur herhalde artik.

Gomis gelirse doğru düzgün orta açan beklere ihtiyacımız olacak
Yıllardır orta açma özürlü bekleri oynatiyoruz, bi forumun beğenmediği Telles farklı olacak gibiydi ama onu da satmıştık
Acilen bek ve orta saha almamız gerek.
Maicon geldiği için forum ahalisi çok mutlu ama gerçekten Maicon ne yan toplardaki sorunumuzu çözebilir ne savunmada ki dengesizliği
Zaten kendisi yeterince dengesiz birisi hayatında Maicon'u 5-6 maç izlememiş adamlar burada yorum yapıyor seviniyor ovv agresif sert stoper aldık diy
Bu yazdığımı not alın ''Ligde 2*3 maç oynadıktan sonra Maicon pozisyon alma hataları/yan topta rakibini unutmaları filan gördükçe çoook söveceksiniz bu adamı kim aldı lan diyecekiniz '''
Maicon kötü stoper demiyorum elimizdeki adamlara bakarak çok iyi ama zaten bizim savunmada ki en büyük 2 sıkıntı pozisyon almayı bilmiyorlar ve yan toplarda hep rakibi unutup vurduruyorlar topa
Maicon'un en kötü 2 özelliği de bunlar zaten
Her zaman dediğimiz gibi futbolu uzaktan yakından bilmeyen adamların yapacağı transferdir ancak bu