- 3 Haziran 2015
- 57.958
- 67.229
- 4.143
Dursun Baskan costur bizi dola boynumuza
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beIN SPORTS Türkiye @beINSPORTS_TR
Transferlere dair güncel haberler ve son gelişmeler beIN Transfer programı ile 22.30’da beIN SPORTS 1’de. #beINTransfer
Hazirmiyiz
Bu yoruma katılıyorum yalnız benim anlamadığım olay tudor gibi yıllarca stoper oynamış bir hocanın maicona bu parayı verdirip aldırması dünyada hiçmi stoper kalmadı be kardeşim sırf kariyerinden dolayı 8 milyon veriyoruz rezalet tek kelime ile
Bunun yapılmışı vardı ki dursunu beklemeye gerek yoktu. Örneği beşiktaş işte menemen diyerek külübü 300 milyon lira borç artırdı fiko. Aynı mantık aslında onlarda da var defansa bir mal aldılar 4.5 milyon euro bonservis. Fikonun şenol gibi bir şansı vardı yaptığı yanlışların bir kısmını süpüren dursunda böyle bir şans yoktu hep yanlış tercihleri ısrarla buldu getirdi. Ha şampiyonluk peşine şenola kancayı takıp hamzayı kovsaydı bugün bam baika şeyler konuşuyor olabilirdik.O yüzden futboldan gercekten anlayan, vizyonlu ve modern futbolun gerceklerini bilen adamlar futbolu yönetmeli.
Transferler profesyonelce yapildiktan sonra, belli bir arastirma ve takip sonucunda gerceklestikten sonra, 10 Milyon Euro´ya da transfer yapilir, 15 Milyon´a da transfer yapilir. Bu paralarin mutlaka geri dönüsü olur, Bruma´da oldugu gibi. Önemli olan transferlerin sayisi degil, yaptigin transferin takima getirecegi kalitedir.
Bu bir bakis acisidir ve benim futbol görüsüme göre bu mantik dogru mantiktir.
Annelerimizin "Bu pantolona 200 verecegine 5 pantolon alirdin" mantigiyla futbolda basarili olamazsin. Yillarca böyle yönetildik.
Ünal Aysal´in bir lafi bundan sonraki yönetimlere rehber olmali: "Futbolda kücülerek borc kapanmaz, ufku genisletmek lazim, büyümek lazim, basarili olmak lazim, gelir elde etmek lazim. Bu da sadece büyüyerek olur."
En güzel örnegi Dursun Özbek yönetimidir. Aysal´i elestirdiler, güya harcamalara dikkat edeceklerdi, kücüleceklerdi, koca Galatasaray´i sportif anlamda rezil rüsva etmekten ziyade bide borclandilar![]()
Ali Naci Kücük de Gomis, Belhanda, Maicon haberini verdiyse dogrudur herhalde artik.
Yönetime en yakin muhabir o sonucta. Haberleri ona ucuruyor yönetim, algi operasyonu yapmiyorlarsa tabi.
Baslangic icin iyi hamleler. Güclü, uzun boylu ve kaliteli oyuncular. Özellikle Türkiye´de cok is yapacaklarindan eminim.
Dursun Özbek´in capina uymayan transferler bunlar sonucta ve beklemiyordum.
Cocuklugumdan beri Galatasaray´i takip ederim. Kaliteli ve pahali oyunculardan cok nadir zarar etmistir Galatasaray.
Galatasaray herzaman bonservisi elinde capsizlarin yillik maaslari, ya da capsiz yerlilere sactigi paralar yüzünden bu duruma geldi.
Örnek: Meira 5 Milyon´a alindi 5-6 Milyona satildi, Keita 8 Milyon´a satildi, Bruma 15 Milyon´a satildi vs vs.
Bazilari da Galatasaray´a kazandirdiklariyla bu paralarin hakkini misliyle verdiler. Muslera, Drogba, Riera, Kewell, Baros, Melo vs vs.
Yeter ki capsiz futbolculara milyonlari sacmayin. Buna Tolga Cigerci de dahil.
Emin olun ki Maicon ve Belhanda´dan asla zarar etmeyecek Galatasaray. Bu tarz transferlerden korkmamak lazim.
Tarik tarzi transferlerden korkmak lazim.

ENES DALMIS seni anladım enescim : ) ama bütün yük maicona kalmıycak inşallah.solbek,sağbek,maiconun yanına gelebilcek olan stoper ve ortasaha transferleriyle sorunlar çözülür.![]()
bjkyi maicon alsaydi sabah aksam yalardiniz transferi sonra da üstüne fikoyu
Görürüz reis kim haklı çıkıyor kim yanılıyor
Benim yeni transferimizi kötülemek gibi bir amacım yok elimizdeki adamlardan en az 2-3 tık yukarıda bir stoper zaten Maicon buna bişey demem
Ama söylediklerimde haklıyım en azından Porto ve Sao Paulo kariyerinde
Bu adam Porto'da kaptanlığa kadar yükselmişkten bir anda kesik yiyip Brezilya'ya dönmesi de tamamen bu yukarıda belirttiğim sebepler için
Ha ama Acerbi-Astori gibi pozisyon bilgisi çok üst seviye bir stoperin yanında savaşçı kesici eleman olarak 10 numara 5 yıldız iş yapar Maicon STSL standartlarında
Ama Maicon gelsin Serdar veya Ahmet in yanına koyalım tüm yan topları süpürsün savunmadaki dengesizliği tek başına düzeltip liderlik etsin bizim savunma sıkıntımızı bitirsin diye bekliyorsanız beklemeyin kesinlikle böyle özellikleri yok Maicon'un
çok saglam lafı fazla abartı bu lig için.2012deki gibi olursa takım savunmamız yeterli olur.juve bile çok saglam oldugu halde real madridden 4 tane yedi.bizim ligi gözünde büyütme.Çok sağlam bir takım defansında önemli iş yapar Maicon
Ama bunu STSL'de sağlayayıpta başarı elde eden takım daha görmediğim için ve Tudor'un bunu ne kadar becerebileceğinden emin olmadığım için bu endişem be reis