Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda için faslı Selçuk demiştim bir kaç gün önce. Umursamaz, her topu geriye atıyor arkadaşlar. Neye göre 9 milyon veriliyor? Istatistikleri bile iyi değil. Kimse fransa zor lig demesin, ukrayna liginde bile 88 macta 11 gol 15 assist yapmış. Sneijder 1 sezonda 5 gol atıp 17 assist yaptı.

Tudor yüzünden Bruma gitti elden. Bu adam neyin peşinde, cidden üzülüyorum.

belhanda, gomis, maicon 25. kez hayirli olsun

sneijder 16. kez takimdan ayrilmis

1gMErp.png

0BmzN8.png

RPoD91.png

r2Z187.png

Sonuna kadar galatasaraylıyım fakat yapılan transferlerin bize katkı vereceğinden şüpheliyim çok yanlış bir transfer politikamız var maicon belhanda gibi adamlara 8 milyon euro vermek akıl işi değil bu adamların katkı vereceğinden bile hiç emin değilim şahsen emre çolakı tekrar getirirdim belhandayı alacağıma maiconda gökhan zan gibi bir stoper çıkacak sanki sao paulo zaten memnun olsa 12 e aldığı adamı 8 e bırakacak kadar saf bir kulüp değil gomise gelince fransa 2.ligindeki siyahi forvetlerden hallice bir adam tipik taraftar transferi sonumuz hayrolsun inş ben yanılırım da maicon belhanda ve gomis bize maksimum katkı sağlar

Özbek ne ki hocası ne olsun el birliği ile batıracaklar koca takımı keko ordusu.

Belhanda için faslı Selçuk demiştim bir kaç gün önce. Umursamaz, her topu geriye atıyor arkadaşlar. Neye göre 9 milyon veriliyor? Istatistikleri bile iyi değil. Kimse fransa zor lig demesin, ukrayna liginde bile 88 macta 11 gol 15 assist yapmış. Sneijder 1 sezonda 5 gol atıp 17 assist yaptı.

Tudor yüzünden Bruma gitti elden. Bu adam neyin peşinde, cidden üzülüyorum.
Tudor futbolcuya dayalı düzeni kaldırmanın peşinde. Son iki sezon ortada. Çok iyi oyunculara rağmen rezalet sezonlar geçirdik.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda sol kanatta iyi is yapar bizde, cünkü iceri hareketlenip ara pas atan, sut atan, driblingi iyi bir futbolcu.

Neden hep Sneijder´in yerine düsünülüyor anlamiyorum.

Ancak Sneijder de sözlesme uzatmak istiyorsa maasinda indirim yapmali ve sezonun genelinde yatip son 5 hafta cosmaktan vazgecmeli.

Ben aldigi para kadar katki vermedigini düsünenlerdenim sahsen. Kalitesini, büyüklügünü tartisacak degilim ama bunu da görmeliyiz.

2.5 Milyon´a filan indirsin maasini (yasi malum), 2 sene daha uzatsin.

Ligtv dursun aciklamadan transferi aciklayip rating pesinde olabilir
ya da kolpa haber sikip rating calma pesindede olabilir

Yahu aslında genci yaşlısı futbolcuyu ikna etmek zor olmamalı.
Sadece şu son 6 yılda Drogba-sneijder-melo gibi herifler geldi Arda-bruma gibi gençleri sattık. EmreÇ. keza ispanyada bayağı iz bıraktı. Son yıllara bakarsak ismimiz fena olmayacak düzeyde kalite ile yan yana geldi. Çeyrek final 2.tur falan biz gerçekten gerizekalı bir kulübüz şu potansiyeli kullanamıyoruz ya cidden gerizekalıyız

Galatasarayın sagbekte 1 numaralı adayı sebastian corchia(beinsports)

Galatasaray'ın sağ bek transferi listesinde ilk sırada bulunan Sebastien Corchia'nın 2016/2017 performansı!

DDB8St6XoAA98RY.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt