Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekleri duymak agirina gidiyorsa birak bu isleri
Adam gibi iki tane orta sahanin göbeginde oyniyan oyuncun olmazsa senden bir halt olmaz
Basarili oldugumuz senelerde o bölgelere bak kimler oynamis
Hadi simdi birdaha alinti yapma

Gotu boklu takima karsi yeniliriz diyorsa yuru git surdan

görünen o ki gomisten sonra 1 forvet daha geliyo.önce caicedo,şimdi de vargas haberi cıktı
Sergen seni cidden tebrik ediyorum sizlanmadan,fazla yorumda bulunmadan (gördüğüm kadari ile)transfer nobetinde olmasi gerektigi gibi paylasimlar yapiyorsun, is sonrasi biraz kafa dağıtalım ne olmus ne bitmis diye giriyorum (bazen ben dahil)suruyle agiz dalasi,kavga transfer nobeti mi ,er meydani mi belli degil

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kere pahalıya aldığın adamı ucuza göndermek için mutlaka futbolcunun karakter yoksunu olması lazım ki zarar edesin, diğer türlü isteyen takım mutlaka daha öncesinde senin kaça aldığına bakar ona göre teklif verir. Sen kalkıp 2 3 4 e bi ton çapsız alırsan elinde patlar heralde.

brumanın 2.golü normal bi gol arkadaşlar,çok üzülmeyin.ama guzel vurmuş şerefsiz yine.

nerdeyse takim maca cikacak diye AGLAYACAK uyeler var

Tutmayın kücük enişteyi

Kufurlere baslayinca eveleyip geveliyonuz karsimda sonra yok senin icin ceza almaya degmez demeler yok karsimda olsa bilmem ne olurdu demeler Onun icin kasinma kardesim Git antuda yorumunu yap Transfersiz su takimi yenemiyorsak hic baslamasin bu sezon ne ortasahasindan bahsediyorsun sen

Dursunu dinliyorum neredeyse iban isteyip harçlık göndereceğim. O derece duygulandım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler gerçekleri konuşma vaktiç An itibariyle ramazanın son günü başlayacağımız alkolün adı yarra yering

sagbeke corchia diyolar.acerbi icin verecegimizin yarsını versek alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt