Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekşiye üstad şeref(siz) aydın hala transfer duyumu veriyormu diye bakmaya girdim neyle karşılaştım

şu an eski sevgilimin evinde, onun yatağındayım. üstünde benim tişörtüm, yanı başımda uyuyor. az önce telefonuna can diye bir çocuktan günaydın mesajı geldi ve sanırım sevgilisi ya da adayı.
o uyurken evden çekip gitmeyi, bir daha yüzüne bakmamayı dahi düşünüyorum.. şu an tam da karar anındayım.

18.06.2017 07:17srfydn

Galatasaray, Vainqueur için Roma'ya teklif yaptı fakat rakam Roma'nın beklentilerinin çok altında kaldı. (Di Marzio)

1.5 filanmı teklif etmişiz

Aslan Statistic‏ @AslanStatstic 4 sa.4 saat önceDaha fazla

Galatasaray başkanlığına talip olan Cem Uzan, yakın çevresine borçları sıfırlayacağını ve 400m € transfer bütçesi ayıracağını söylüyor.

DDCooXhXoAA6Owz.jpg

klasik cem uzan dönüyor başkan olacak haberleri başlamış..

Ziyaa Atma :D Cem Uzan olayı hep boş çıkıyor :D

Dursun Özbek ile Transfere Doğru;

Eren = 4 Milyon €
Serdar = 4.5 Milyon €
Tolga = 3 Milyon €
Garry = 3.5 Milyon €
Ahmet = 2.5 Milyon €
Donk = 2.5 Milyon €
Cavanda = 1.8 Milyon €
Gross+Sigdursun = 2.2 Milyon €

Toplam: 24.000.000 €

*Sadece Linnes, Carole, Josue, Podolski dahil edilmemiştir. (6.700.000 €)

Son düzenleme:

Eren = 4 Milyon €
Serdar = 4.5 Milyon €
Tolga = 3 Milyon €
Garry = 3.5 Milyon €
Ahmet = 2.5 Milyon €
Donk = 2.5 Milyon €
Cavanda = 1.8 Milyon €

Olcan adının fes bedelide var ekleye biliriz.

Diğer tarafdan bruma ve podolskiyi satılar demi sadece ? Yani 17 milyon euro transfer geliri artı yaza biliyoruz.
Zarar okadar büyük sayılmaz mali olarak transfer konusunda böyle bakarsak ama yanlış kalitesiz isimlerin getirdiği başarısızlık da manevi ve mali eksikler getirdi son iki senede ki bu çok daha önemli kriter galiba.
Futbol kaliteli ayaklar ile oynanır ve bu kaliteyi yukarda yazdığın gibi ortalama 4 milyin bonservisli oyuncular ile yakalamak çok çok zor.

Eren = 4 Milyon €
Serdar = 4.5 Milyon €
Tolga = 3 Milyon €
Garry = 3.5 Milyon €
Ahmet = 2.5 Milyon €
Donk = 2.5 Milyon €
Cavanda = 1.8 Milyon €

De Jong da dahil edilmemistir

Olm numaramı yapıyorsun?

Şampiyonlar Ligi yok.

Avrupa Ligi elemelerinde çakacaklar mı belli değil.

Çekiciliğin yok.

Telles, Melo, Bruma, Podolski vs. isimli topçuları yollamışsın.

Muslera ve Sneijder'e başarı vaad edemiyorsun.

Vizyonun dibe vurmuş.

Maicon, Belhanda, Gomis gelirse bu ortama dua et.

Heyecan istiyormuş :d
İste bunun icin o abuk bonservis ve maaslari veriyoruz aslinda. Zaten.CL de olsak.konusulan futbolcularin tamami emin ol bu rakamlarin en azindan maaslarinin altinda gelirdi.Vizyonsuz dursunun bedelini odeyen de yine biziz. İyi adamlarin oldugu yere iyi adamlar gelir Antalya bile Etoyu kullaniyor biz Sneijder i kullanamiyoruz bu konuda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Antalyaspor daki Zeki Yildirim kimdir nedir,iyi midir bilen var mi ?

Edit: buldum ,26 yasinda Antalya ve pendik disinda oynamamis asil mevki orta merkez yan mevki dmc,sag bek ,pek parlak gorunmedi,

Son düzenleme:
Bu Antalyaspor daki Zeki Yildirim kimdir nedir,iyi midir bilen var mi ?

Edit: buldum ,26 yasinda Antalya ve pendik disinda oynamamis asil mevki orta merkez yan mevki dmc,sag bek ,pek parlak gorunmedi,

DUYUM mu var

Maicon veya Acerbi artık hangisi gelecekse bunları ayrı tutarsak diğer bütün gelecek oyuncular scout transferi olsun.
Belhanda'nın bonservis ve maaş bütçesine sağ kanat ve b2b orta saha bulunabilir. Gomis işi de fazla uzadı.

Bir cirpida gitmesi gerekenleri sayacagim ve devasa bir gider coplugunu tekrar gozumuze vuracagim.

Cavanda
Tarik
Cenk
Eray
Koray-Semih-Ahmet( al birini vur ikisine)
Hakan
Jong
Donk
Endogan

Maas dusurmesi gerekeni adamlar
Sneijder 2.5
Tolga 1.25
Eren 1.5
Selcuk 1.6
Serdar 1.6
Asagi yukari 17-18 milyon euroluk bir copluk burasi

Podolski
Chedjou
Bruma
Gitti 6.3 de burada var
Su an mevcut takimin gideri 20 milyon euro civari olmali.

Kadroda en dogru maasi alan 3 tane adam var (bruma ile bu sayi 4'tu) linnes, carole, muslera
Yilda 20 milyon euro cope atatak(senede 100 milyon lira yapiyor) 10 senede borcu bu seviyiyeye cikariyoruz iste

e30220eb32bc3a18a0de88487a708207.png

Renkdaş buyur ben bunun calısmasını her sene başı yapıorum özellikle FFP Cezası geldıgınden berı ince eleyıp sık dokuorum lu hale bi bakarmısın senın soledıklerıne bırebır katılıyorum ve şu tabloya uygularsan nasıl bır rahatlamaya cıkılcagını ve abartmıyorum Sneijder Drogba gbi bu takımı 3 gomlek yukarı atıcak DÜNYA YILDIZLARINI rahat rahat bu takıma getırcek bır bosluk acılır hemde 1 degıl 2 degıl 3-4 tane

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kırmızı yazdıklarım bu takımda bu sene kalıcaklardır tabı yine yasini selcugı cıkabılırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt