Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene selcuk sneijder ikilisini bu takim kaldiramaz. Gecen sezon yeterince gördük. Umarim sneijder satilir selcukda yetek oturur cünkü selcuku alan olmaz. Defansin istedigin kadar güclü olsun eger orta sahadan baski gelmese yol gecen hanina döner orasi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu sene selcuk sneijder ikilisini bu takim kaldiramaz. Gecen sezon yeterince gördük. Umarim sneijder satilir selcukda yetek oturur cünkü selcuku alan olmaz. Defansin istedigin kadar güclü olsun eger orta sahadan baski gelmese yol gecen hanina döner orasi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Walla renkdas bence ıkısınede bu sene mecbur kalıcaz gbı gelıyo.. benım fıkrım sneıjder kalırsa dunya kupası gaZıyla ıı oynıcagını dusunuyorum ama selcuk ıcın aynı fıkırde degılım bılıosun bu ulkede futbol kulıslerı var ve selcuk sozlesmesı bıtene kadar 11 e kazık cakmıs gbı oynıcak gbıme gelıo keske gonderebılsek ama zor gozukuo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder dünya kupası ayağına iyi oynar lafına kıl oluyorum adam sezon seçiyor sizin tanımınıza göre turnuva olduğu seneler kasar diğer seneler kafasına göre oynar mı demek.

Sneijder dünya kupası ayağına iyi oynar lafına kıl oluyorum adam sezon seçiyor sizin tanımınıza göre turnuva olduğu seneler kasar diğer seneler kafasına göre oynar mı demek.

Zaten son 1 senesı kaldı bızde bu senede ıı oynasın sora napıosa yapsın dıe soluoruz bız bu lafı hem bukadar transferı bence yonetıcek tek adam da takım ıcınde sneıjderdır bruma bu sene sneıjder olmasaydı bole oynayabılırmıydi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Slm sicak yatagi yerine transfer nobetini tercih edenler hepinizi saygiyla sevgiyle selamliyorum

Sabah sabah sana küfür edesim geldi kodumun dursunu, agir küfür x 29746847755

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

d391fcf033fe14aa06fd1d3b2ef00cfa.jpg

Günaydın 3 ay sonra Sabri reisin ak düşmüş şakaklarını özleyip ah çekecek, göğsünün solunda Carole oynuyormuşçasına kalbinden adam kaçıranlar günaydın...

"GS TV şifresiz olacak"
"Stadın çatısı kapanacak"
"Melo takımda kalacak"
"Dünya yıldızlarnı kadroya katacağız"
"Salı gününden itibaren bombalar patlayacak"
"Metro sezon öncesi açılacak"
"Basketbol da tarihin en büyük sponsorluğu ile geliyoruz"
"Transferleri kampa yetiştireceğiz"
“2023’e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyecek”
"UEFA ile görüşmeler pozitif"
"Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesi yok"
"Uyguladığımız politikalarla Galatasaray’ı, görüşmelerde kulağımıza fısıldanan '3 yıl men+10 M €' cezadan kurtardık."
"Sezonun bitmesine yakın yeni teknik direktörümüz belli olur."
"Çilek kiraz deği yıldız alacağız"
"Bu hafta Galatasaray'ın uçakları inmeye başlayacak"

Bu adamı yalan makinasına bağlasan makina bozulur. 15 yıl şampiyonluk görmedi bu taraftar, ama bu kadar üzülmedi. Emeği geçenlere teşekkürler...

"GS TV şifresiz olacak"
"Stadın çatısı kapanacak"
"Melo takımda kalacak"
"Dünya yıldızlarnı kadroya katacağız"
"Salı gününden itibaren bombalar patlayacak"
"Metro sezon öncesi açılacak"
"Basketbol da tarihin en büyük sponsorluğu ile geliyoruz"
"Transferleri kampa yetiştireceğiz"
“2023’e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyecek”
"UEFA ile görüşmeler pozitif"
"Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesi yok"
"Uyguladığımız politikalarla Galatasaray’ı, görüşmelerde kulağımıza fısıldanan '3 yıl men+10 M €' cezadan kurtardık."
"Sezonun bitmesine yakın yeni teknik direktörümüz belli olur."
"Çilek kiraz deği yıldız alacağız"
"Bu hafta Galatasaray'ın uçakları inmeye başlayacak"

Bu adamı yalan makinasına bağlasan makina bozulur. 15 yıl şampiyonluk görmedi bu taraftar, ama bu kadar üzülmedi. Emeği geçenlere teşekkürler...

dursun kaldıgı sürece zor sampiyonluk görürüz.

Arkadaslar,bu sene bizim icin hersekilde cok iyi geçecek eminim,ya iyi bir takim izleyecegiz sampiyonluga oynayacagiz ,ya da rezillik devam edecek bu sebeple dursunun kıçına teneke baglanacak ve sonsuza dek kurtulacagiz. Zira dursun icin ikincilik bile basari sayilmayacaktir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Times, Galatasaray'ın Liverpool'da yedek kalan Alberto Moreno ile ilgilendiğini yazdı.

DDEjoIrWsAAZT9p.jpg

Sevilla'lı Rami'nin adı G.Saray ile anılmaya devam ediyor. Son olarak Le Figaro, G.Saray'ın Rami'yi kadrosuna katabileceğini yazdı.

DDEjHWQXUAAuNPX.jpg

Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi de hazırlandı. Mukaveleye kalp rahatsızlığı dikkate alınarak tek taraflı fesih maddesi konuldu.Yönetim, Gomis'le yapılan özel kontratı TFF'ye gönderdi. Onay geldiği anda Gomis, KAP'a bildirilecek.3 yıllık anlaşmaya varılan Gomis, 3 M € garanti ücret alacak. Swansea'ye ise 2.5 M € ödenecek.

DDEfYZpWsAA8a_j.jpg

Sol bekte Gael Clichy işi yokuşa sürünce alternatiflere yönelen yönetim, PSV'den Jetro Willems'i de listesine aldı.Hollanda basınında yer alan haberde, PSV'nin Willems için ilk etapta 8 M € talep ettiği belirtilirken, pazarlığa açık olduğu ifade edildi.Geçen sezon 32 maçta 2 gol 3 asist yapan Willems "PSV ile her şeyi kazandım. Artık gönül rahatlığıyla transfer olabilirim" demişti.

DDEdT1qXgAAIw6F.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt