Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci olarak Cavanda transferi. Burak'ın çıkış maddesi 5 M + sonraki satıştan %25 paydı hatırlıyorsanız. Burak bizden 8 M gibi bir paraya gittiğinde otomatik olarak Ts'ye yaklaşık 2M gibi bir borcumuz oluştu.Biz bir sağ bek alacaktık ve Ts'de Cavanda'dan kurtulmak istiyordu. Galatasaray yönetimi kendi aklınca,2 M verip hem borcunu kapatacak hem de kendi sağ bek eksikliğini kapatacaktı ki yönetime göre Belçika Milli Takımı'nda oynayan ve Serie A tecrübesi olan bir bek için harika bir anlaşmaydı.Sonuçta kuru kuruya borç kapatıp üstüne bir bek almış olacaktık. Ts'de o zaman yollaması gereken yaklaşık 20 oyuncudan birinden kurtulacaktı. İki tarafta kendisine göre karlı çıktı. Kısacası %25=1.8 M +KDV.

Ulan bu salaklar hem 2 Mio bonservis ödedi hemde maasini verip daha'da zarara girdi öyle mi ?

Hayır yani Gs'nin Burak'tan olan borcu vardı.Kuru kuruya borç kapatmak yerine bir de sağ bek eksiğimizi bedelsiz kapatırız diye düşündüler.Oyuncunun kariyerine baktılar,yanıldılar.

Kariyerinden önce açıp geçen seneki iki maçına veya transfer ettiğimiz gün bile yayınlanan spor haberlerine baksalar ya almazlar ya da 100 bin euroya alırlardı.

Duyumcu falan değilim,nacizane bildiklerimi paylaşıyorum. Zaten o malum soyunma odası olayından sonra bazı şeyleri bilmek zor oluyor.2 tane çok iyi oyuncu haricinde duyduklarım Juanfran, K.Asamoah. İyi forumlar arkadaşlar.

Corchia için bonservis olarak 5.5 Milyon € istenince Galatasaray Yönetimi teklifini kiralama olarak değiştirdi. (Futbol Arena)

656de97d17ed92d44b0be1488e3772f8.jpg

Takim'da o kadar adam varken herkes Sneijder ile ugrasiyor, sizd Melo gitti yerine Donk'u aldilar, sizde burda alkisladınız.

Simdi'de bakiyorum Bruma gitmek istemis diye bagiriyosunuz, yonetim kendisi gidip sozlesme imzalamadi, sezon sonunu beklicez diye yalan konustular, gonderebilmek icin.

Bi kere'de dik durun

Hakan gitti ogrencileri turedi

Muslera
Linnes - Maicon - Serdar - Carole
Selcuk - Tolga
Sinan - Sneijder - Belhanda
Gomis​

Ostersunds macina muhtemelen boyle cikariz, temmuz'un sonlarina dogru sag bek, sol bek, orta saha, kanat ve forvet icin gaza basarlar

Agustos'da piyasa simdi oldugu gibi yuksek olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt