Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adi gecen bekler iyi güzelde kardesim bakiyorum adamlarin sezonda bir iki gole katkisi olmus,bek dedigin caner gibi olacak,topu kestimi dokunmak yetecek,caneri gectim linnesi,hatta sabriyi 34 mac oynatsan 5-7 gole katki saglarlar

Vainquer çok abartılıyor burada. Biraz yabancıysa iyidir mantığı var sanki. Vainquer ile tempolu oyun zor. Klasik al sağa ver sola ver topçusu.

Pekala o zaman koskoca Galatasaray boş tribünlere oynasın.Sen desteklemezsen ben desteklemezsem ne olur ? Biz değil miyiz Galatasaray'ın gerçek sahibi taraftardır diye söyleyen.Galatasaray'ın gelirinin kombine olduğunu düşünmek bence çok iyi niyetli bir düşünce olsa gerek...
Hah işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum. Bu dediğini kabul etmeyen inanmayan bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz. Hani bari iyi yönetseler diyeceğim ama onu da başaramıyorlar. Koskoca Galatasaray tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. Her branşta sapır sapır dökülüyor.

Yani işte sadece kombineden bahsetmiyorum dediğimi anladın sen. Kombine, Store, Digiturk gibi konularda bu yönetim gitmeden veya az ihtimal akıllanmadan tek kuruş harcamam. Hele hele store'dan Metin Oktay forması hariç kibrit çöpü dahi almam. Bu tavrımın Galatasaray'ım için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Bu herifler gitmeden biz iflah olmayız görünen o.

Vainquer çok abartılıyor burada. Biraz yabancıysa iyidir mantığı var sanki. Vainquer ile tempolu oyun zor. Klasik al sağa ver sola ver topçusu.

Orta saha dirençsiz bunu görmek zor değildir herhalde :) Vainquer defansif açığı kapatır.İmbula tarzı bir orta saha daha alınırsa muhteşem olur.

Gökmen Özdemir hala Gamaspor'la uğraşmıyor sanırım çünkü orası çok sallamaya başladı

Güvenilir kaynak değil bence.

Çok üst düzey bir dribling yeteneği olmasa bile ileriye de top taşıyor Vainqueur leşçuk gibi değil yani.

Yanına koyulacak partneri iyi seçilirse, düşük maliyetli kaliteli bir transfer olur.

İyi bi orta saha oyuncusu alınmadığı sürece Maicon,Belhanda,Gomis,sağ bek,sol bek transferlerinin hepsi çöpe gider harcadığımız parayla kalırız

K.a.p

Ekli dosyalar

• KAP.webp
    KAP.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 131
Ben inanmiyorum ona. Bence totalde 20 dir o. Dursun cingenesi mumkunati yok 35 milyon ayirmaz transfere

şu anda adım gibi eminim yerli piyasadan yada gurbetcilerden serdar aziz yada tolga gibi müzmin sakat arıyorlardır cünkü yabancı oyuncu olayında hırsızlık yapamıyorlar

mehmet özbek denen şahıs hala sportif a.ş de bu işlere bakıyormus fener bile bizden sonra acacak sezonu ama adamlr transferlerini bitirdiler

ama tudor denen koca kafada da suc var tabi diş gösteremiyor sonra gelde sen wesleyi selcuga hocalık yapmasını bekle

bu vanquish denen eleman zenci ve cok kosan birisi degil mi

Hah işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum. Bu dediğini kabul etmeyen inanmayan bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz. Hani bari iyi yönetseler diyeceğim ama onu da başaramıyorlar. Koskoca Galatasaray tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. Her branşta sapır sapır dökülüyor.

Yani işte sadece kombineden bahsetmiyorum dediğimi anladın sen. Kombine, Store, Digiturk gibi konularda bu yönetim gitmeden veya az ihtimal akıllanmadan tek kuruş harcamam. Hele hele store'dan Metin Oktay forması hariç kibrit çöpü dahi almam. Bu tavrımın Galatasaray'ım için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Bu herifler gitmeden biz iflah olmayız görünen o.

Düşüncene saygı duyuyorum Erman.Fakat ben de bu şekilde daha iyi destek olabileceğimi düşünerek bu kararı verdim herşey Galatasaray için.

Gamada eğer gökmen varsa hala haber doğrudur ama bunu anlamanın yolu aksam bein sportta da böyle haber girerlerse doğru demektir çünkü gökmen orada çalışıyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Naci Küçük: Gomis, Belhanda ve Maicon'daki son pürüzler dün giderildi ve iş bitti. Ön eleme maçında hepsi sahada.

Ali Naci Küçük: Oyuncularla anlaşılmış kulüpleri şartları kabul etmiş son olarak ödeme planı konuşuluyordu ödeme planıda sorunsuz halledildi

Ali Naci Küçük: Gomis, Belhanda ve Maicon'daki son pürüzler dün giderildi ve iş bitti. Ön eleme maçında hepsi sahada.

Ali Naci Küçük: Oyuncularla anlaşılmış kulüpleri şartları kabul etmiş son olarak ödeme planı konuşuluyordu ödeme planıda sorunsuz halledildi

Ok h.o Ali nacinin baglantilari Iyi Bu yönetime ne dediyse dogru cikti son zamanlarda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt