Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Gomis, Belhanda ve Maicon'daki son pürüzler dün giderildi ve iş bitti. Ön eleme maçında hepsi sahada.

Ali Naci Küçük: Oyuncularla anlaşılmış kulüpleri şartları kabul etmiş son olarak ödeme planı konuşuluyordu ödeme planıda sorunsuz halledildi
Geçmiş olsun, ücüde yattı o zaman

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ne frene basmasi bu dursun direk el freni cekmis 2 senedir kimse indiremiyo

047bb556b9dee556992c489e55601f66.jpg

LG-LS980 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gamaspor nedir ya:D gidin hava alın,gece guzel nöbet

transfer olacağına inananlar konuyu terketsin

fener halley stadının zeminin hibrite çevirmeye baslamıs keşke bizimkilerde yapsa hibrit zemin her açıdan en iyisi

igor tudor iki merkezi orta saha transferi istiyormuş fakat yönetim bir orta sahada diretiyormuş.

kreker boy demiş
selçux yönetim torpillisi
Zaten tempo diyen birinin Selçuk'u istemesi mümkün değil.

Ali Naci yönetimin isteğini Tudor Selçuk'u ilk 11'e banko yazacak şeklinde diyor ama bence öyle değil.

Yüksek maliyeti ve talibi olmaması nedeniyle yönetim Selçuk'un oynamasını istiyor bence.

Ama bu konuda hata Ünal Aysal yönetimine yazar bu yönetime değil

Her sene zamlı 2019 yılına kadar sözleşme hiç doğru bir hamle değildi

Murhan denilen 100 topic acip 1 tanesi tutunca ben demistim diye topic upleyen mod olacak herif dum babandir diye yaziyor ban nedeninde boyle birsey olabilirmi.

Klavye delikanlisi murhan

Bir derdin varsa bana veya herhangi bir yönetiye yazabilirsin. Aksi taktirde hicbir sekilde cevap alamazsin. Hic bir üyenin sebepsiz yere ceza aldigina henüz sahit olmadim.

Levent Gültekin‏ @elmonumental83 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

vainqueur hakkındaki bilgileri daha açık daha net yazayım...vainqueur'un menajeriyle daha önce çalışan bir menajer abime telefon açtım+++

Levent Gültekin‏ @elmonumental83 1 min1 minute agoDaha fazla

Dedim ki G.Saray'ın gündeminde vainqueur diye bir oyuncu var sen bu oyuncunun menajeriyle birkaç yıl önce çalışmıştın bana num.verir misin?

@elmonumental83 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Levent evet daha önce çalışmıştık hatta ikimizin bir kulüpten alacağı da var ama kendisi gazetecilerle konuşmayı hiç sevmiyor

Levent Gültekin‏ @elmonumental83 12 sn.12 saniye önceDaha fazla

Telefonu kapattım 5 dakika sonra menajer abim telefon açtı ve "Levent evet böyle bir transfer varmış doğru Galatasaray'da işi bitirmiş gibi"

Keşke bana bunu 2 hafta önce haber verseydin oyuncuyu Türkiye'ye ben getirirdim iyi olurdu Ndiaye bana geç kaldığını artık geçtiğini söyledi

Levent Gültekin‏ @elmonumental83 50 sn.50 saniye önceDaha fazla

vainqueur'u benim getirme şansım kalmadı çünkü menajeri "evet Galatasaray'la görüştük son pürüzler kaldı iş imzaya kaldı" dedi

Vainqueur bitmiş buna göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt