Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar vainqueur sekiztaşa gitseydi burayı yakardı, ismi bizimle anılan oyuncuyu kötülemek hoşumuza gidiyor. Geçen yıl Fransa'nın en önemli defansif ön liberosu olmuş adamdan bahsettiğinizi hatırlatırım.

1f5ef.png
Altınordu Başkanı Özkan: "Berke Özer için Avrupa'dan 10 teklif aldık. Cenk Ergün geleceğim dedi, ne için gelecek bilmiyorum" [beIN Sports]

____________Vainqueur
__________B2B_____Belhanda

Vainqueur + MC / B2B alınmalı

Vainqueur + DMC / Selçuk / Tolga işlemez

Şöyle çift yönlü işleyecek topla çıkacak birisi lazım + Tudor'un istediği gibi fizikli dayanıklığı yüksek bir adam olmalı

Imbula-Asamoah-Vilhena-Pasalic-Godfred Donsah-Seko Fofana-Mario Lemina çok fazla adam var böyle piyasada alınabilecek

Yeterki yönetim Selçuk'u tutma gibi bir işe kalkışmasın

vainqueurun yanına bi de 8 numara gelir,gönlünüz olur.selçuk selçuk diye diye olumsuzu cagırıyosunuz yine.tudora güveniyorum. 2 ortasaha alıp,selçuga tekmeyi basacak.yoksa kendi yolcu olur : )

İsmi Galatasaray ile de anılan Kwadwo Asamoah'a bu kez başka bir Türk kulübü Trabzonspor talip oldu. (Ghana Soccer)

ghana soccer yalan söylemez

vainqueurun yanına bi de 8 numara gelir,gönlünüz olur.selçuk selçuk diye diye olumsuzu cagırıyosunuz yine.tudora güveniyorum. 2 ortasaha alıp,selçuga tekmeyi basacak.yoksa kendi yolcu olur : )
Tudor'a kalsa 2 orta saha isteyeceğinden eminim ama yönetimde bitiyor iş

1f5ef.png
Altınordu Başkanı Özkan: "Berke Özer için Avrupa'dan 10 teklif aldık. Cenk Ergün geleceğim dedi, ne için gelecek bilmiyorum" [beIN Sports]

İyi iş çıkarıyorlar ama hemen mabatları tavana değiyor. Galatasaray 'lı bir yöneticiyi küçümsemek ne haddine densiz.

Yine bir sürü ismi konuşup hiç birini transfer edememeşiz.

-Tapatalk-

şu iturbeyi alsak keşke ya

Son düzenleme:
Ali naci de üç bölgenin bekleyeceğini yazmış. Allah belanızı versin orta saha ve bekler elzem değil mi tursu surat. Dün zaten önemli yerlere ilk olarak alacağız demesinden killandim. Hadi bek neyse de orta saha komedi. Ya git şu klüpten Tudor malını da al git

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali naci de üç bölgenin bekleyeceğini yazmış. Allah belanızı versin orta saha ve bekler elzem değil mi tursu surat. Dün zaten önemli yerlere ilk olarak alacağız demesinden killandim. Hadi bek neyse de orta saha komedi. Ya git şu klüpten Tudor malını da al git

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bekler bekleyecekse beklesin ama orta saha sart alinmasi.
daha defansif orta saha alinmadan ofansif orta aliyorlar bunlarda gercekten beyin yok.
ayni bruma varken gary alinmasi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt