Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.296
- 13.017
- 2.828
hatta dicekmki bek hic almasinlar isterlerse ama defanisf orta sahayi ihmal etmesinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona kalsa maicon agustosda geliyodu..vardı ya öyle bi haberi,tudor agustosa kadar beklerimAli naci de üç bölgenin bekleyeceğini yazmış. Allah belanızı versin orta saha ve bekler elzem değil mi tursu surat. Dün zaten önemli yerlere ilk olarak alacağız demesinden killandim. Hadi bek neyse de orta saha komedi. Ya git şu klüpten Tudor malını da al git
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vainqueurun yanına bi de 8 numara gelir,gönlünüz olur.selçuk selçuk diye diye olumsuzu cagırıyosunuz yine.tudora güveniyorum. 2 ortasaha alıp,selçuga tekmeyi basacak.yoksa kendi yolcu olur : )
Güvenilir miLevent Gültekin @elmonumental83 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
vainqueur hakkındaki bilgileri daha açık daha net yazayım...vainqueur'un menajeriyle daha önce çalışan bir menajer abime telefon açtım+++
Levent Gültekin @elmonumental83 1 min1 minute agoDaha fazla
Dedim ki G.Saray'ın gündeminde vainqueur diye bir oyuncu var sen bu oyuncunun menajeriyle birkaç yıl önce çalışmıştın bana num.verir misin?
Levent Gültekin @elmonumental83 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
@elmonumental83 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Levent evet daha önce çalışmıştık hatta ikimizin bir kulüpten alacağı da var ama kendisi gazetecilerle konuşmayı hiç sevmiyor
Levent Gültekin @elmonumental83 12 sn.12 saniye önceDaha fazla
Telefonu kapattım 5 dakika sonra menajer abim telefon açtı ve "Levent evet böyle bir transfer varmış doğru Galatasaray'da işi bitirmiş gibi"
Levent Gültekin @elmonumental83 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Keşke bana bunu 2 hafta önce haber verseydin oyuncuyu Türkiye'ye ben getirirdim iyi olurdu Ndiaye bana geç kaldığını artık geçtiğini söyledi
Levent Gültekin @elmonumental83 50 sn.50 saniye önceDaha fazla
vainqueur'u benim getirme şansım kalmadı çünkü menajeri "evet Galatasaray'la görüştük son pürüzler kaldı iş imzaya kaldı" dedi
Vainqueur bitmiş buna göre
Gökmen Özdenak Selçuk'u gömüyor.

Muslera-Corchia-Serdar-Maicon-Willems-Vainquer-Pasalic-Belhanda-Sinan-Garry-Gomis
İş yapar mı?
O izinsiz hacetini bile yapamaz boş yapmasin![]()
Timsah reis aday oldu mu?
Chedjou da oyleydiBizim taraftar vainqueur sekiztaşa gitseydi burayı yakardı, ismi bizimle anılan oyuncuyu kötülemek hoşumuza gidiyor. Geçen yıl Fransa'nın en önemli defansif ön liberosu olmuş adamdan bahsettiğinizi hatırlatırım.
kanatlar tereddütMuslera-Corchia-Serdar-Maicon-Willems-Vainquer-Pasalic-Belhanda-Sinan-Garry-Gomis
İş yapar mı?
Jetro pasalic hayal ama kadro cok güzel olurdu.