Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Tolisso zu Bayern 41,5 Milyon €
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda son 2-3 sezondur düşüşte ancak potansiyeli gerçekten yüksek. Uyum sağlarsa ligi sallayabilir de. Verilen bonservis fazla bu formundan ötürü ancak oyuncu kalitesi var.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesin fikrine saygı duyarım. Benim düşüncem bu yönde gelirse iş yapacağıni düşünüyorum. Verilen paralar fazla ancak çöp seviyesinde gömülecek bir adam da değil.Belhanda nin en büyük başarısı 2011/2012 sezonun da 12 gol 6 asist başka bir başarısı yok neyin tozunu artırıyor. Boş yere iddia atmayın ortaya başarılı olma ihtimali %10 nun altında.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Corentin Tolisso, Bayern Münih'e Transfer Oldu!Tolisso zu Bayern 41,5 Milyon €
Bu Ateş üfleyerek sönmez
güzel algı yaratıyorlar hep bu tip dönemlerde. Başarılılar bi tip şerefsizliklerdeBelhanda gomis maicon hergün bitti deniliyor peki neden imzalar atilmiyor? Transfer sezonu basladiginda beri bir algi olusturuldu komple yeni bir takim kurulacak 8-10 tane transfer yapilacak. Traftarda hemen gaza gelip 15 bin kombine almis bile. Dursun ise gene yuturdum bu salaklara diyip sinsi sinsi gülüyor.
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
3 malum transferin bittigini hesaba katarsak 15 oyuncumuz var suan. 18 kisilik mac kadrosunu bile cikaramiyoruz.
cenk eray koray semih hakan cavanda tarik jong donk umutg endogan ve emrah floryada antrenmana bile cikmaz.
![]()
Belhanda gomis maicon hergün bitti deniliyor peki neden imzalar atilmiyor? Transfer sezonu basladiginda beri bir algi olusturuldu komple yeni bir takim kurulacak 8-10 tane transfer yapilacak. Traftarda hemen gaza gelip 15 bin kombine almis bile. Dursun ise gene yuturdum bu salaklara diyip sinsi sinsi gülüyor.
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Felipe Melo : "Şu anda bir teklif yok ama Galatasaray'dan gelecek teklife düşünmeksizin koşa koşa giderim. "
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi