Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__________Vainqueuer
______Belhanda__Sneijder

4-3-3 Style

Vainqueur için 3.5 milyon Euro teklifimiz reddedilmiş.
31450beccd5ad127a30793ad6033ce0d.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

vainqueur için roma 5 milyon € istiyor maalsef arklar o transfer olmuor

Gomis,Maicon,Belhanda maaşları ciddi rakamlar hep gelecek isimlerde az cok piyasa yapabilcek isimler en az 1.5 2 alacaklar yani.

Bu demek oluyor ki Sneijder maaş nedeniyle falan gönderilecek. Ben gitmesine kesin gözüyle bakıyorum artık. Belhanda ve sneijder'in ikisi aynanda oynarsa sahada 11 değil 9 kişiyle oynuyor oluruz. Defansif katki falan yok zaten birbirlerinden top çalarlar uymaz bize 2 10numara.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon biglia-gokhan inler ikilisi yapacakmış orta sahayi.

imbulada olmadı maalsef kiralık 20 milyon opsiyon koymamıza rağmen klubü kiralık vermiyor

Vainqueur'ı Atiba'nın daha fazla rakip atağı keseni olarak tanımlayabiliriz. Pas performansıyla da Atiba ile yarışacaktır.Son sezon %91.8 ile Fransa'nın pas başarı yüzdesi en yüksek isimlerinden biriydi.Bununla beraber kesicilik olarak da Topal'a benzetebiliriz.-taner karaman

4dd14a09866bf300c2f7c58ca6c8eac7.jpg

*kesilen rakip ataklari siralamasinda 8.

Biz niye Pepe'ye teklif yapıp ortalığı karıştırmıyoruz yaw?Maicon'u boş verelim.

Ula bırakın şu Belhanda yi adamlar vainqueur için 5 milyon istiyor verin alın işte neyin pazarligini yapıyorsunuz. Ne bilim yada biglia yi alın beleş e.

bırakın Vainqueur filan bize o bölgeye kucka lazım imbula gelmeyecek kucka enazından daha teknigi gelismis adam

En kıytırık Fransız futbolcuların piyasası 5 milyondan başlıyor. K. at hırsızları.

Nani Quaresma gibi adamlara bile Belhanda kadar para verilmedi bunlar neyin kafasında.

15 bin kombine satılmış şu halde adamlar neden birisini alsın? 15 tane satılacaktı ki dursun eşeğin .... görecekti çok pis sövesim var vala bıktım usandım 80 tane gol yiyen kadroya hala bişey yapmıyorlar Alayının....

Bigliayı Türkiyeye kim getirebilir yahu imkansız bişey Kucka-Vainqeur falan anca gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt