Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.096
- 10.883
- 2.838
yasin emre moru ikna etmek şartıyla zammı kapmış sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Değirmenci ve Hakan Arıkan'ı alıp Cenk+Eray ikilisine yol vermek gerekiyor. Sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor.
vainqueur bok gibi bi adam yalnız rahat 14 maçını izlemişimdir tolga kadar oynar anca
Sol bek önerini bekliyoruz.Jetro Willems hariç![]()
Gökhan an itibariyle kulüpsüz. Karakter olarak da 10 numara insan.İkisinden biri gelse yeterli olur aslında sonuçta ikiside Cenkten iyiler.
liste yok diye biliyorum menajerlerin önerisiyle kontak kuruyoruz vainqueurda hem bjkye hem bize önerildi zatenlistede imbulanın alternatifi olarak kimler var , isimlerine ulaşabilir misin
Andrew robertson çok iyi olurdu ya.Reis ben çok yaşlı adamların gelmesini istemiyorum artık takımda 18-28 yaş arası olması gerekiyor oynayan adamların bence+ olarak sol bek için çok aşırı maaş vermeye karşıyım bu yüzden Clichy ismini çok istemem herkesin aksine
Miguel Layún var benim çok sevdiğim bir topçu Porto'dan ilişkisi kesildi malum Porto'nun cezası filan bir şansımızı deneyebiliriz
Kieran Gibbs var Arsenal'den ayrılacak sanırım 3.sol bek konusumunda orada seneye sözleşmesi bitiyor ingiliz adamları buraya getirmek zordur ama burasıda var
Nicolás Tagliafico var o da Arjantin milli takımına kadar yükseldi + takımı Independiente'nin pazarlığı ne kadar yukarıdan açtığını biliyoruz
Mário Rui var hücumcu bek ama çok soru işareti var adamla ilgili kafamda geçen yıl iyiydi ama bu yıl sürekli sakattı oynamadı doğru düzgün
Andrew Robertson var Hull küme düştüğü için şansımızı deneyebiliriz
Douglas Santos var birde
Gökhan an itibariyle kulüpsüz. Karakter olarak da 10 numara insan.
Hakan'da Osmanlı kulübesinde oturmaktansa gelip abilik yapabilir. 3.Kaleci ve kaleci antrenörü olabilir. Alt yapıdaki isimlerle ilgilenecek biri olmadı bu güne kadar.
Andrew robertson çok iyi olurdu ya.
Kieran gibbsde ayni şekil ama onun piyasasi henüz bitmis degil