Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------muslera------------
corchia-serdar-maicon-glichy
-------imbula/vainqueur-sel-----
sinan----belhanda----rodrigues
-------------gomis---------------

bence sneijderi yazmayin bosuna kadrolara belhanda alindigina göre yüzde yüz gidici.

Son düzenleme:
Ayew kardeşler haberi çıkmadı bu sene böyle nöbet mi olur :/

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ironimi yapiyon anlamadim? Lille neden kabul etsin böyle bir sacmaligi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hayir kardeşim ironi yapmıyorum. Corchia Lillede iyi performans sergiledi. Lille mutlaka satmak istiyor gibi durum yok. Sözleşmesi bitiyor diye satmak zorundalar. Yani bizde olmazsa hem bizim adımıza iyi olur, hem Lille adına.

Corchia nasıl bir bek arkadaşlar hiç izlemeyen biri olarak soruyorum

dengeli bir bek reis

Defansi iyi -hücum özellikleri gayet yeterli-top ayağına çok yakışıyor-soğukkanlı/zeki topçu-şut çeker duran top kullanır-önlü arkalı gider gelir maç boyu-top taşır adam eksiltir

Yani göze çarpacak yav şu özelliği çok kötü diyebileceğimiz hiçbir şeyi yok adamın işte fizik gücü çok iyi değil birde 1.76 boyundan dolayı hava toplarında çok etkili değil o kadar

Şöyle fm verileri bulmuştum nette
sebastien-corchia.png

fm-2013-sebastien-corchia-future-profile.png

İngiliz devi Manchester City'nin takımda düşünmediği Belçikalı futbolcu, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ü arayarak Galatasaray'a geri dönmek istediğini belirtti. Ancak Denayer'in bu isteği Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor tarafından kabul görmedi. Hırvat teknik adam, o bölgede çok futbolcunun olmasından dolayı, Denayer'e ihtiyaç olmadığını söyleyerek bu transfere veto verdi.

:D

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile yeni sezon hedeflerini ve geride kalan yılı konuştuk...Selçuk İnan röportajı yarın Hürriyet'te...

DDHenGQXsAEpqKZ.jpg

Corchia çin yaptığımız teklifin opsiyonu zorunlu değilse Lille salak değile bunu da kabul etmez. Opsiyon zorunlu ise bu akdar çetrefilli yerine 4-5 milyonun yarısı şimdi yarısı seneye desek aynı kapıya çıkmaz mıydı?

Ya çokmu zor alma belhandayı

Vainquer 4
Asomoah 5
Tete 3
Clichhy beleş
Maicon 7
Pazdan 2.5 serbest kalma bedeli
Gomis 4
Bide 4 ver campbel al
29.5 milyon euro bonservis bedeli bunun 20 si bruma poldi karşılar 10 da kasadan koy bitti gitti işte

Muslera
Tete Pazdan Maicon Clichy
Vainquer Asomoah
Campbel sneijder Gary
Gomis

Al sana kadro şampiyon ol başkanlığı zirvede bırak arkandan iyi analım

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga'yı ön liberoya çekip 8 numara arayacağımıza, Selçuk'tan medet umup yanına koşan adam arıyoruz. Ne kadar gerizekalıca hareketler. Zaten Tolga oynadığı maçlarda en çok koşan, en çok top çalan adam olmuş her zaman. Mis gibi oynar orada. Öne oynayacak adam bakmaları gerekiyor savaşan ön libero yerine. Bir antrenörün harbiden her boku nasıl ofsayt olur anlamıyorum.

Yerlilere karşı olunmasını anlıyorum kısmen ama dünyanın her yerinde takımlar o ligin dinamiklerini, kulübün, taraftarın, hakemlerin nabzını bilen, kültürünü bilen oyuncular oynatırlar. 11 yabancılı akdro mantıklı değil.

O zaman kadro yapalım:

Tudor Reis 4'lü savunma dediğine göre;

----------------Muslera---------------
Corchia---Serdar---Maicon---Clichy
--------Vianqueur--Selçuk-----------
----Sinan--Wesley--Belhanda------
--------------Gomis------------------

Yıl olmuş 2017 hala Selçuk hala Selçuk..
Yok arkadas biz bu kafayla seneyede ilk 3 e giremeyiz

Tolga'yı ön liberoya çekip 8 numara arayacağımıza, Selçuk'tan medet umup yanına koşan adam arıyoruz. Ne kadar gerizekalıca hareketler. Zaten Tolga oynadığı maçlarda en çok koşan, en çok top çalan adam olmuş her zaman. Mis gibi oynar orada. Öne oynayacak adam bakmaları gerekiyor savaşan ön libero yerine. Bir antrenörün harbiden her boku nasıl ofsayt olur anlamıyorum.

Yani Tolga'da Selçuk'ta kötü ama öyle bir haldeyiz ki şu anda en az kötü olan Serdar-Tolga-Sinan gibi adamları oynatmak zorundayız

1d73df3cfcdb4290c2b17eb65aa6242c.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
UEFA A listesinde 4'ü altyapıdan olmak üzere 8 Türkiye'den yetişmiş oyuncu bulundurma zorunluluğu var. (96 sonrası doğumlu altyapı oyuncuları B listede olabiliyor.)

A Takım kadrosunda Türkiye'den yetişmiş oyuncular. (A)=altyapı

Ahmet Çalık
Serdar Aziz
Selçuk İnan
Emrah Başsan
Cenk Gönen
Semih Kaya (A)
İsmail Çipe (A)
Oğuzhan Kayar
Eray İşcan (A?)

Eray bildiğim kadarı ile 21 yaşından önce 2.5 sene kaldığı için altyapı statüsünde değil. Eğer durum böyle ise Eray'ın yerine İsmail yazılsa bile 2 altyapı oyuncusu eksik oluyor. Eğer eski altyapı oyuncularımızdan biri transfer edilmezse A listesine en fazla 23 oyuncu yazılabilir. (B listesinden oyuncu eklenip 25'e tamamlanabilir ama anlamsız olur.) Emre Tosun ve R. Burak Yılmaz var kiradan dönen ancak sezon başı antrenmanlara çağrılmadılar. Bu durumda FT döneminde yapılan Aydın Yılmaz hamlesi gibi bir transfer yapılabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt