Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize hayati derecede lazım olan 2 oyuncunda bjk de..

Tembel yatalak Selçuk un yerine Tolgay veya Gökhan inler mukemmel olurdu..

Selcuk bu takimdan kesilmedigi müddetçe istedigin kadar stoper forbet al takımın temposu yerlerde olacak..

Leiva-Gokhan inler 5 milyon a bile mal olmaz.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Super ligden yerli oyuncu secmek zorunda kalirsam 3 oyuncu haric kimseyi istemem: Cengiz Under, Tolgay Arslan ve Okay Yokuslu

selcugu kesmek satmak oynatmamak gibi hayali cümlelere girmeyin artık yine söylüyorum bu adamı kesebilecek ********************* terim haric kimsede yok

TEHLİKE ÇOK BÜYÜK.

Malesef Kadro Mühendisiliği O Kadar amatörce ki inanılmaz. Bal ligin de ki takımlar bile daha profosyonel yapılanma yapıyorlardır.

Gomis: Kesinlik 1 . forvet olarak koca sezon güvenebileceğiniz bi isim değil. İyi bir yedek forvet olabilir. Yada performansa göre tercih oyunsucu

Belhanda: Bu maliyete karşı Sneijder varken alınması büyük bi saçmalık. 10 numara ihtiyacın vardır maliyetine bakmam iyi transfer derim. Yada kadron oturmuştur transfere ihtiyacın yoktur yine anlarım. Bu paraya kanat adamı al Bruma tarzı. Çünkü ihtiyacımız var.

Maicon: 30 yada bi tık üstü tecrübeli bi şef 2-3 milyona kesinlikle bulursun. Kaliteli bi şefin yanına alırsın yine bişey demem.

Senin sağ bekin yok, sol bekin yok, stoperlerin yok, iki kanatın yok, forvetin yok, orta sahaların yok. Biz bitmişiz arkadaşlar. Dursun Allah seni bildiği gibi yapsın. Adı geçen oyunculara ve maliyetlere bakarmısınız. !

Burada muhasebecilik yapmıyorum. Demek istediğim bu maliyetlere doğru bir kadro mühendisliği ile taş gibi takım yaparsın.

TEHİKE ÇOK BÜYÜK ÇOK !!!
sen futboldan anlamıosun

Şunlar aklıma geldikçe içim kararıyor.
Özelikle de dembele ve delaneyi goz gore göre almadık.

Ikisine toplam 6 milyon euro bile gitmiyordu.
Biz ise o parayla donk ve serdar sakatini aldık.

Şu anda bile yönetim kasti olarak aynı hatayı yapmaya devam ediyor.
26 yaş üstü yapılan tüm transferler ismi ne olursa olsun geleceğimizi çöpe atmaktir.

Sürün yağlı surat!

Katilmiyorum

Her takimda 3-4 tecrubeli, lider ozellikli, bir macta gerideyken takima bagirip takim arkadaslarini uyaracak oyuncular lazim.

Ajax'in AL finalinde ManU'ya karsi etkili olamamasinin en buyuk nedenlerinden biri de bu.

Tolga Cigerci iyi bir sezon öncesi kampı ile 13 km ortalamayı görebilir hatta bir çok maçta 14 km bile görür. Tolga yı kadrolardan silmek hatadır.

tolgaya b,raz saha görüşü mantık ekleyebilirse tudor ne ala aa

DDHnbQpXsAIGqPw

Bizimki yine ucaga binmis yollarda :D

Nereye uçuyon yine köftehor???

Tolga isterse 50km kossun adamda yetenek yok rotasyonda vs iş yapar dicem adamın aldığı para 2milyon euro

Güntekin Onay: "Bu piyasada ben Oğuzhan için 15M Euro'yu az buluyorum. Porto'da olsaydı 50M Euro'ya giderdi."

Yok 200m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt