Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9d7bb0e76661f389e903617a5f1fe689.jpg
Bu listeden quaresma epey bir zama aldi 2.1 oldu sanirim. Oguzhanda 2.25e cikti.
Bu sartlar altinda misal talisca 1 sene daha kiralik kalacagini zannetmiyorum adamlari tasiyan herif olarak 1.6 milyon euro maas aliyordu. Burda sanirim sorun futbolcuya eski kulubunde verilen maas verildigi icin oluyor yeni maas isteyebilir mi bilmiyorum ama boyle bir sansi varsa 2.5 milyon eurodan asagiya olacagini sanmiyorum.
Neyse gel gelelim ozete turk kulupleri yoneticileri tam bir mal surusu.

nevzat dindar
Taraftar da işi biliyor.. CORCHIA.. Dün gece bahsettiğimiz gibi Fransız sağın yeni lideri olabilir..

Siz bu takımı birileri için mi veya başarılı olunca mi veya yıldızlar olunca mi veya iyi gittiği zaman mi tutuyorsunuz bu takim kötü de olsa iyide olsa sonuna kadar desteklemeliyiz önce biz üzerimize düşeni yapalım sonra eleştirelim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üzerime düşeni yapmadığımı nerden biliyorsun

Bu corchia yı herkes istiyor da biriside çıkıp macını izlememiş herhalde. Youtube fm verirleri ile yapılıyor bütün yorumlar :)
Hiç fikrim yok benimde vallahi

Bence transfer fln yok beyler. Dursun nasil beceriyorsa her transfer döneminde bizi yeniden umutlandirip yeniden kandiriyor. Isi biliyor.

Corchia icin yapilan komik teklifte bunun kaniti. Biz teklif yaptik ama kabul etmediler, napalim ayaklari.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bu dursunla bu kadar dalga gecilyo ister misiniz adam başımızdayken seneye uefayı tesadüfen alalım

Corchia Fransa milli takımına kadar yükseldi,öyle Dani Alves tipi sağ bek değil,bana kalırsa Gökhan Gönül'ün iyisi olarak nitelendiririm

Nice gücü 9 a yetmeyip 5 e maximini alıyorsa biz 9 a belhandayı alıp nice ten maximinle takaslayalım

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corchiya ile tete nin birbirinin alternatifi olmasıda ilginçmiş

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corchia--Maicon--Çöp--Clichy
--------Çöp---İmbula-------
Çöp-------Belhanda-----Çöp
---------Gomis---------

Şöyle birşey olacak 3 çöp aşağa 5 çöp yukarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt