Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu o kadar acık ve net ki bu takımdan selçuğu kesersen bu takım karısır kaos cıkar bu adamlar bunu yapabilecek kapasitede drogba geldiğinde burağın triplerini hatırlayın selcuk efendi de aynı.

Selçuk için trip atacak, kendisini destekleyecek futbolcu kalmadı takımda, kaos filan çıkmaz; zaten her biri kendi g.tünü kurtarma derdinde, kim yapacak bunu?, isim söyleyebileceğini zannetmiyorum, biraz ezbere konuşuluyor bu konular...

Tudor, geçenlerde çok güzel bir laf etti ''Politika yapmak zorunda kaldım'' diyerek. Selçuk konusunda da politika yaptığı kanaatindeyim; istediği transferleri yaptırabilirse kendisini bir şekilde bertaraf edecektir diye tahmin ediyorum, temenni de diyebiliriz buna...

bu dursunla bu kadar dalga gecilyo ister misiniz adam başımızdayken seneye uefayı tesadüfen alalım

Nasil alican uefayi?

Su asagidaki adamlarla mi?

Ahmet
Semih
Balta
Tolga
Selcuk
De Jong
Yasin
Eren
Garry
Ve daha tonla unuttugum adam

Bu yukaridaki listeden biri oynarsa uefayi alamazsan. Ikisi oynarsa gruptan cikamazsan. Ucu oynarsa on elemeyi gecemezsin. Gerisini sen dusun.

Maicon, belhanda, gomis tamam gibi

Sanırım 3 transfer daha kesin gelecek bunların yanında

Çıkan haberlere göre ;

Sağ bek : Corchia veya Tete

Sol bek : Clichy veya Jetro williems

Orta Saha : İmbula, Vainqueur

Bu isimler olmasa bile mevki olarak mutlaka bu yerlere adam alınacaktır.

Onun haricinde bu 6 transfere ek olarak ;

* selçuk un yerine orta saha
* gomis ve eren in yanına 3.bir forvet
* serdarın yerine stoper
* sinan/yasin/garry in yerine sağ kanat

İşte o zaman güzel günler gelebilir...

Tr den herhangi bir takımın Avrupa da final görmesi yahut cl de falan çeyrek yarı yapması artık imkansız. Makas çok açık.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk için trip atacak, kendisini destekleyecek futbolcu kalmadı takımda, kaos filan çıkmaz; zaten her biri kendi g.tünü kurtarma derdinde, kim yapacak bunu?, isim söyleyebileceğini zannetmiyorum, biraz ezbere konuşuluyor bu konular...

Tudor, geçenlerde çok güzel bir laf etti ''Politika yapmak zorunda kaldım'' diyerek. Selçuk konusunda da politika yaptığı kanaatindeyim; istediği transferleri yaptırabilirse kendisini bir şekilde bertaraf edecektir diye tahmin ediyorum, temenni de diyebiliriz buna...

Neredeyse 3.5 milyon euro yillik alan adami kenarda oturtucaklarini sanmiyorum bagzi oyuncularin oynamasi icin futbolcuya gerekte yok o kulusi yonetim icinde de yapabilir ha tudor dik durursa amenna sadece takim arkadaslariyla olmuyor futbolu tudora emanet edip cekilecekler kenari yonetimin piyonu olmuycak ha ona ragmende selcuk bu takimda oynuyorsa hocadan suphe ederim.

UEFA A listesinde 4'ü altyapıdan olmak üzere 8 Türkiye'den yetişmiş oyuncu bulundurma zorunluluğu var. (96 sonrası doğumlu altyapı oyuncuları B listede olabiliyor.)

A Takım kadrosunda Türkiye'den yetişmiş oyuncular. (A)=altyapı

Ahmet Çalık
Serdar Aziz
Selçuk İnan
Emrah Başsan
Cenk Gönen
Semih Kaya (A)
İsmail Çipe (A)
Oğuzhan Kayar
Eray İşcan (A?)

Eray bildiğim kadarı ile 21 yaşından önce 2.5 sene kaldığı için altyapı statüsünde değil. Eğer durum böyle ise Eray'ın yerine İsmail yazılsa bile 2 altyapı oyuncusu eksik oluyor. Eğer eski altyapı oyuncularımızdan biri transfer edilmezse A listesine en fazla 23 oyuncu yazılabilir. (B listesinden oyuncu eklenip 25'e tamamlanabilir ama anlamsız olur.) Emre Tosun ve R. Burak Yılmaz var kiradan dönen ancak sezon başı antrenmanlara çağrılmadılar. Bu durumda FT döneminde yapılan Aydın Yılmaz hamlesi gibi bir transfer yapılabilir.
Gokay guney var, kerem caliskan var 15 yasindan beri kesintisiz 3 sene altyapida oynamislar.
Birhan var 15 yasindan sonra 3sene oynamis sozlesmesini uzatsinlar

Abdülkerim Hassan kim

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DDHnbQpXsAIGqPw

Bizimki yine ucaga binmis yollarda :D

Giydigi t-shirtin markasi SikSilk, rakiplere simdiden mesaji vermis h.o.

Nasil alican uefayi?

Su asagidaki adamlarla mi?

Ahmet
Semih
Balta
Tolga
Selcuk
De Jong
Yasin
Eren
Garry
Ve daha tonla unuttugum adam

Bu yukaridaki listeden biri oynarsa uefayi alamazsan. Ikisi oynarsa gruptan cikamazsan. Ucu oynarsa on elemeyi gecemezsin. Gerisini sen dusun.
dejong ve hakan balta yolcu.garyi listeye katmayalım.iyi futbolcu.tolga da o kadar kötü degil.geri kalana katılıyorum.

ulan bu oyunculari yetisrmeyip birde su isvec takimina zorlanirsak ozaman ben tursunu görürüm, daha sezon baslamadan biter.
bu yüzden mecbur bu söylenen 3 oyuncu kesinlikle bu haftaya gelmeli ve getriecekler baska sanslari yok !

Selçuk bir kaç senedir kötü oynuyor kabul de milletin bu kadar cephe alması garip geliyor bana. Hatta hatırlarım ilk geldiğinde millet bayram etmişti resmen. Melo'ya da teneke bağlamıştı gelirken de giderkende.Şimdi ahlar vahlar edilyor. Bruma Sociedad'a kiralandığında üçe beşe satılsın diyenler çoğunluktaydı mesela. Şimdi de neden satıldı diyoruz. Sneijder'i gitsin diyen kardeşlerim yarın bigün neden gitti diye ağlayacaklar. Neyseki Sabri için kimse bişey demedi en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt