Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu da portodan ogrendi hiyarlar :D taam lille kabul etti siyelim oyunxu niye kabul etsin

Başka kulüpten alamayacağı bir yıllık kazancı teklif ettiyse bizimkiler?...Ki ancak o durumda kabul ediyor ligimize gelmeyi, piyasası olan Avrupalı futbolcular. Adam alacağı paraya bakar, bonservisinin şimdi yahut bir yıl sonra alınması, hatta alınmaması çok da umurunda olmayacaktır...

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 9 dk.9 dakika önceDaha fazla

Abdelkarim Hassan. Bu ismi duyduğumda şaşırdım G.Saray böyle akıllı transfer yapmayalı epey olmuştu.Haberi teyit ettikten sonra paylaşıyorum

DDHyHMzXgAAr3xK.jpg

YouTube

Takviyeler yetişmezse ben ön elemede zorlanacağımızı düşünüyorum.

o zaten mevcut kadroyla 5 bile olamayiz bu ligde.
ama o denilen oyuncularla sampiyon olup ön elemeyi rahat geceriz.
birde nekadar erken gelirse oyuncular okadar iyi olur, 15 günün icinde bile taktik calisirsin oyuncularla.

Tr den herhangi bir takımın Avrupa da final görmesi yahut cl de falan çeyrek yarı yapması artık imkansız. Makas çok açık.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa Ligi bence imkansiz degil. Kura sansk flnda varsa. Kargalarda beceriyordu az kalsin. Lyona penaltilarda elenmese, yari finalde Ajaxta cok üstün bir rakip degil.

Bizim gibi Winner olsalar becerebilirlerdi belkide. Mesela biz kargalarin yakaladigi havayi yakalasaydik eminim Lyonu cikartmazdik Arenadan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Favre hocam Gladbach dan gitti gideli hep birşeyler eksik.

Nice de çatır çutur futbol oynattı keşke Galatasarayımıza alsaydık ama nerede o vizyon nerede o beceri.

sent via GSC
Bundesliga'da BMG takipçisiydim bir aralar çok sevdiğim bi kulüp taraftari sayılırim izlerim.bos zamanimda. Favre zamani cidden çok iyiydi. Bize gelmemesi normal ama teknik direktörlere olan huylarimiz biliniyor artık 3 hafta kötü sonuç; bye bye

solbeke abdulkerim hasanı mı aldık .izleyelim bakalım

Kendi kendinize oyuncu transferine mi başladınız artık?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Adamı izlemedim tabii doğal olarak ama video dehşet gibi duruyo :D :D adasdas

Boy 1.86 çok hızlı, şutlar roket, ortaları güzel, savunması da iyiyse kötü transfer olmaz hemen kötülememek lazım tanımadan etmeden :D

ya kötülemiyorum da as sol bek olarak bu arkadaşı almak nedir , willems pahalı gelmiş falan

hadi carolü bi yere sattın diyelim o zaman al alternatif olarak zaten sözleşmesi de bitiyormuş, ali adnan efekti yapabilir ama as sol beke böyle zar mı atılır

anca rasime iyi malzeme çıkar :D

qatardan aldigimiz herifin bedelini hukumete fatura edebiliriz turkiye qatar dayanismasi adina. win win bir mevzuat

Sol ayağını Amerikadan almış

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube'dan video linki atan ve duyum veren adam gibi adam yöneticilerimiz var demek..

Neredeyse 3.5 milyon euro yillik alan adami kenarda oturtucaklarini sanmiyorum bagzi oyuncularin oynamasi icin futbolcuya gerekte yok o kulusi yonetim icinde de yapabilir ha tudor dik durursa amenna sadece takim arkadaslariyla olmuyor futbolu tudora emanet edip cekilecekler kenari yonetimin piyonu olmuycak ha ona ragmende selcuk bu takimda oynuyorsa hocadan suphe ederim.

Önemli olan doğru transferlerin yapılıp Selçuk' a ihtiyaç duyulmaması ki iki orta saha oyuncusunun alınması sürpriz olmaz. O adamlar canavar gibi performans gösterirse olay biter. Ne Tudor' un aklına Selçuk' un maaşı gelir, ne de yönetim bilmem ne kadar maaş alıyor diye Selçuk' u dayatabilir. Ne paralar batırıldı, ilk aklıma gelen Tarık' ın kör göze parmak transferidir, zamanında çok yazdım, kahroldum, uzatmayayım şimdi. Selçuk' un sözleşmesi de zarar hanesine yazılıverir, olacağı o, inşaalah tabi......

1.90 sol bek zenci agresif güçlü 23 yas,mevcut ozellikler hos,derhal gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt