Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meali şudur; transfer yapamayacagız. Donk'u bile elimizde tutmak mecburiyetindeyiz

Yok öyle birşey...
Bunda akıl,mantık falan yok.Bu düpedüz iş bilmezlikdir.

Yahu arkadaş donkun bırakın bu paraları sözleşme uzatılma fikri bile fiyaskodur.Herkes istiyordu..Ne yani 1,5 değil 2 milyon aldı diyemi yanlış oldu.
yöneticilerden farkınız kalmıyor ki...

Şimdi soruyorum muğdat gibi bir adamı fb hatta bjk alırmı? Galatasarayın bir ağırlığı olmalı..Galatasaray markası diye birşey var.Senelerdir yaptıkları transerlerle Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiler.

selçuk,tolga,donk,fernando ve belhadadan sonra orta saha falan alınmaz..
senelerdir yaptığımız gibi bir ileri iki geri yapmaya devam ederiz.

Bencede donkun maaşı biraz fazla olmuş ama çok abartılı tepki veriliyor.

Herif belki 500 bin ederinden fazlasını koparmış ligimizin büyük takımların maaş tablosuna bakarsak ve kalitesine.

Bu arada ne godini be. Dalga geçmeyin. Herif dünyanın en iyileri arasında halen bölgesinde
fazla tepki değil renktaş uefa yaptırımları mali durum başkan ve hocanın ağzından düşmemesine rağmen yapılan hamle falaket resmen ligin en iyi 2 önliberosu kim desek fernando ve atiba der büyük çoğunluk adam 1 milyona oynamış geçen sene geldiğinden beri sadece işini yapıyo ona rağmen 1.5 milyonu kabul ettirmeye çalışıyomuş,donk efendi geldiğinden beri yatışta 3-5 maç oynadı diye 2 milyon maaşı haketmiş oluyo yani

fatih hoca nın ezelden beridir en sevmediğim yonu transferdeki saçmalıkları.ara transferde tudor gelse normal zamanda fatih hoca çalıştırsa keşke.geçen sezon başı gelmiş olsaydı terim giden bi dunya çopun yarısı hala klube olur du herhalde.

Biktik usandik paramizin cope atilmasindan rtas
Paranın asıl çöpe atıldığı an tolgaya 2 erene 2 selçuk a 3 feghouliye 4.5 Belhandaya 3.5verildiği andır. Ayrıca Donk bu yarım sezon olmasaydı şampiyon falan olamazdık kimse onu bunu demesin. Ve 250milyonu rüyamızda görürdük. Tamam bu psikoloji yanlış 2.5 yıl yatıp 0.5yıl oynaması. Ama bu adam olmasaydı ne Akhisar'dan sağ çıkardık ne Başak maçından sağ çıkardık. Zaten akhisar maçı garanti yenilirsin. Düşünsene 2.yarıyı selçukla oynadığını şampiyonluk gitmişti. Unutmayın bir galibiyetle şampiyonluk geldi.

Şu anda Avrupa'dan gelecek orta düzeyde bir orta saha oyuncusu bonuslar hariç minimum 3 milyona imza atar geçen seneden bu yana öyle rakamlara saçma sapan sözleşmeler yaptık ki her defasında kendi ayağımıza sıktık...

Donk'un yerine söyle 1.5-2 milyona scout transferi yapip garanti ücret olarak da 500 bin euro verseydik uzun vadede daha mantikli olurdu. Radikal kararlar almaktan korkmamak gerekiyor. Takimin yas ortalamasi gercekten yüksek ve biz yasli oyunculari takimda tuttugumuz gibi ücretlerine zam yapiyoruz.

Yok öyle birşey...
Bunda akıl,mantık falan yok.Bu düpedüz iş bilmezlikdir.

Yahu arkadaş donkun bırakın bu paraları sözleşme uzatılma fikri bile fiyaskodur.Herkes istiyordu..Ne yani 1,5 değil 2 milyon aldı diyemi yanlış oldu.
yöneticilerden farkınız kalmıyor ki...

Şimdi soruyorum muğdat gibi bir adamı fb hatta bjk alırmı? Galatasarayın bir ağırlığı olmalı..Galatasaray markası diye birşey var.Senelerdir yaptıkları transerlerle Galatasarayda oynamanın cazibesini yok ettiler.

selçuk,tolga,donk,fernando ve belhadadan sonra orta saha falan alınmaz..
senelerdir yaptığımız gibi bir ileri iki geri yapmaya devam ederiz.

+1905 mugdat alınır nasıl alınır 20 yaşında olur gelecek vadeden bir oyuncu olur alırsın.donk konusuna gelince şaşırmadım açıkçası yani burda suçlu yönetim değil aslında parayı dışarı vermeyelim aramızda boluselim ben adım kadar eminim donk o parayı almayacak.

Paranın asıl çöpe atıldığı an tolgaya 2 erene 2 selçuk a 3 feghouliye 4.5 Belhandaya 3.5verildiği andır. Ayrıca Donk bu yarım sezon olmasaydı şampiyon falan olamazdık kimse onu bunu demesin. Ve 250milyonu rüyamızda görürdük. Tamam bu psikoloji yanlış 2.5 yıl yatıp 0.5yıl oynaması. Ama bu adam olmasaydı ne Akhisar'dan sağ çıkardık ne Başak maçından sağ çıkardık. Zaten akhisar maçı garanti yenilirsin. Düşünsene 2.yarıyı selçukla oynadığını şampiyonluk gitmişti. Unutmayın bir galibiyetle şampiyonluk geldi.

onları kimse unutmadı ama donk a dunya uzerinde herhangi bir klüp 1.5m euro verir mi sence şu anda

şimdi fatih hocaya bu kadar yüklenmeyin desek yetmez,yanın da başka laflar da etmek lazım ama neyse.özgürce sövün hocaya.aralıkta fatih terim diye aglayanları unutmadık
iyide burdaki herkes hocanın teknik adamlığına laf etmiyo sorun başka bişey elbette yönetimin hatasıda büyük çoğu kişide yönetimin durumu belli hoca bari müdahale etseydi beklentisine girdi bu kadar para alcaksa başka isim bakalım başkan demesi gibi

bjknin transfer politikası dogru.kadroyu korur ve dogru takviyeler yaparlarsa fenerin önünde bitirebilirler ligi.henüz gerçekleşmemiş transferler için feneri favori göstermek yanlıs olur ki gerçekleşse de bişey farketmez.zor iş uyum,yeni hoca.

+1905 mugdat alınır nasıl alınır 20 yaşında olur gelecek vadeden bir oyuncu olur alırsın.donk konusuna gelince şaşırmadım açıkçası yani burda suçlu yönetim değil aslında parayı dışarı vermeyelim aramızda boluselim ben adım kadar eminim donk o parayı almayacak.

Ben bu şekilde işte paralar cebe indiriliyor, soygun var gibi söylemlere fazla inanan bir adam değilim. Fakat özellikle senelerdir bıkmadan usanmadan transferde yapılan hataları görünce artık kesinlikle inanmaya başladım.Birileri cebini dolduruyor.Bunun başka hiçbir açıklaması yok.

onları kimse unutmadı ama donk a dunya uzerinde herhangi bir klüp 1.5m euro verir mi sence şu anda
Scout transferi yaparak daha maliyetli bir iş yapardın doğru. Donk a o sözleşme de yanlış. Fakat seneye şampiyon olmak zorundasın!
3kulvarda ilerkeyeceksin ve ilk 11de ağır sakatlıklar yaşayacak ortaya sahamız olacak ligin en kritik dönemlerinde işte o zaman o scout transferin ya bir işe yaramazsa boşa gider tüm emeğin bu seneyi gördüyseniz tek bir galibiyet farkıyla aldık Şampiyonluğu ve seneye öyle olmayacağı ne malum. Bu sene riske girmemeli yiz ve girmeyeceğiz de. Şampiyonlar liginde adımızı duyuracağız ve ligi asıl hedef olarak göreceğiz yoksa FFP kıskacından kurtulamayız. Gerçekler

Şu anda bitkisel hayata girmiş gibiyim. Hala tam olarak bünye kabul etmiyor o rakami algılamayı.

Demek ki; Bayram tutumlunun tweetter da iddaa ettigi her şey doğruymuş.
Her gelen kulübü soyuyor ve teknik heyette buna çanak tutuyor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!

Donk'un yerine söyle 1.5-2 milyona scout transferi yapip garanti ücret olarak da 500 bin euro verseydik uzun vadede daha mantikli olurdu. Radikal kararlar almaktan korkmamak gerekiyor. Takimin yas ortalamasi gercekten yüksek ve biz yasli oyunculari takimda tuttugumuz gibi ücretlerine zam yapiyoruz.
Aynen oyle... bu scout ekibi ne yapiyor hala anlamis degilim.

Efsane avatara dönüs relax olalım bundan sonra dransfer bombaları patlayacaktır

Demek ki; Bayram tutumlunun tweetter da iddaa ettigi her şey doğruymuş.
Her gelen kulübü soyuyor ve teknik heyette buna çanak tutuyor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin tranaferde emeği geçip pay alanlara!
Başladın değil mi yine şimdi Allah'ı gelse susturamaz seni malzeme çıktı sana

resmi aciklama gibi birsey bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt