Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon ve Mariano 2.2 alıyordu sanırım.

Yuto ya da 2.2 veririz bence.

sent via GSC

gelene gecene 2 milyon falan sinir bozucu

Tolga, Selçuk, Tarık, Eren gibi kontratlardan çıkmalıyız... 4ünün de son senesi bu sezon cl falan hikaye, şampiyon olup gelecek sezon çok iyi kadro kurmalıyız... Bu sezonki hamleler lig için olmalı

geçen yıl plansız gelişen bir durumdu lato batırınca nagatomo geldi,ikinci olarak geçen yıl olması doğru olduğu anlamına gelmiyo farklı bölgelerde transfere ihtiyacımız var ve yabancı kontenjanı sorun olabilir,mesela sadece gomise güvenemeyiz adam robot değil muğdat,eren onun yedeği olamaz biri illaki gelmeli,12 yabancımız var haberde ndiaye-a.musa/niasse-trezeguet deniyo nasıl olcak bu iş diyelimki belhanda gitti o zaman merkeze biri daha lazım olcak o yüzden carole mutlaka gitmeli bir bölge illaki çok alternatifli olcaksa bu ortasaha merkez olmalı

Carole gidip box to box alınmalı ona bir şey demiyorum ama ben sadece sanki geçen yıl 4 yabancı bekimiz yokmuş gibi yazmana cevap verdim. Carole de gitsin. Cavanda da gitsin(ki gitti galiba ama resmiyete dönüşmeli.).

nagatamo tamam.trezeguet ve ahmed musa ne olacak bakalım...daha stoper ve 8 numara var.bi de hiç gurbetçi genç almadık bjk gibi

3gBs49z.png

gelecek sezon bunlar gidiyor

sacmalamayi birakirsak kadro güzel bir sekilde temizlenecek

Nagatomo'ya bonservis bedeli ödeyecegimize göre 1 oyuncu'nun satilmasi kesinlesti

Nagatomo anlaşması umarım inter ile 1 yıl uzatıp bize 500 bin kira 2.5m zorunlu satın alma opsiyonludur... Böylece 1m Cavanda parasından harcarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt