Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanamıyorum ya Badelj'i alamıyor muyuz???

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

badelj düz topçu değil mi fernandonun yanına olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

17 Haziran 2018 (4. Hafta) Cop listesi: (Kb - Kontrati bitiyor; Ss - Son senesi; Yeni Gelismeler)
  • Cedric Carrasso ❌(Kb)
  • Eray Iscan ❌(Kb)
  • Ismail Cipe ❌(Ss)
  • Ahmet Calik ❌(Bursa, Ankaragucu, Rize, Goztepe)
  • Koray Gunter ❌(Kb)
  • Hakan Balta ❌(Kb)
  • Iasmin Latovlevici ❌(Kb)
  • Lionel Carole ❌(Alaves, Troyes, Ss)
  • Tarik Camdal ❌(Fesih, Hatay, Ss)
  • Luis Pedro Cavanda ❌(Liege, Ss)
  • Tolga Cigerci ❌(Hertha Berlin, Kasimpasa (takas), Alanya (takas), Ss)
  • Selcuk Inan ❌(Feda diyecek, Ss)
  • Umut Gundogan ❌(Kb)
  • Yasin Oztekin ❌(Kb)
  • Endogan Adili ❌(Gitmeyi reddediyor, Ss)
  • Eren Derdiyok ❌(Bursa, Goztepe, Kasimpasa (takas), Ss)
  • Volkan Pala ❌

Porto sag bekleri Dalot'u 22 milyona Man United'a, Ricardo Pereira'yi ise 20 milyona Leicester City'e satti. Saint Etienne'nin sag beki Saidy Janko'yu da 3 milyona transfer ettiler.

Orta sahaya pasör ve direnci artıracak bir adam lazım defansif yükü Fernando zaten çekecektir birde duran top kullanan bir adam olması lazım ilk 11 de Selçuk ve Wesley varken insan heyecanlaniyordu şimdi frikik oluyor Feghouli, Rodrigues geliyor heyecan sıfır atamayacagini kendide biliyor ama geliyor işte kullanmaya ...

Porto sag bekleri Dalot'u 22 milyona Man United'a, Ricardo Pereira'yi ise 20 milyona Leicester City'e satti. Saint Etienne'nin sag beki Saidy Janko'yu da 3 milyona transfer ettiler.

Bence bir tane daha alırlar onu rotasyon için almışlardır

Adamın doğru düzgün oynadığı sezon yok zaten katkı bakımından,yine de Porto adam parlatmayı bilir en kötü aldıkları fiyata okuturlar

Bence bir tane daha alırlar onu rotasyon için almışlardır

Adamın doğru düzgün oynadığı sezon yok zaten katkı bakımından,yine de Porto adam parlatmayı bilir en kötü aldıkları fiyata okuturlar

Maxi de var uruguayli sag bek. Adamlar fazla mac oynayip oynamadigina bakmiyor, oyuncu da isik gorduler mi aliyorlar. Parlatip satarlar. Tutmasa bile dedigin gibi aldiklari fiyata satarlar.

latest

Gündemde bize çok yakın olanlar:

Ahmed Musa (AML / CF)
Nagatomo (LB)
Muğdat (CF?)
Trezeguet (AML)

Eksikler:
MC
DMC
DC
(ST)
(AMR)

Öneriler hepside kiralık gelsin:
Badou
İmbula
Kjaer
Kaliniç
Emre Mor

Belhanda satılırsa > Akbaba

Şu aşamada transfer beklentim yok ama gelecek sezon için düşünülmeyen çöpleri açıklayın be kardeşim. Millette gelecek futbolcudan ziyade Kova Eray, Apaçi Yasin, Çöpdal ve kalas Tolga gibi isimlerle devam edileceğine dair hezeyanlar var.

Kanat forvet, Gomis'e olası alternatif ve Nagatomo'nun geleceğinden ziyade orta saha transferini çok önemsiyorum ben. Oraya mutlaka kalibresi belli biri gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt