Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5b351558ae78492944299d90.jpg

Jonathan Bamba varken Trezeguet icin bu kadar ugras vermenin anlami yoktu.

Kendisi Lille ile sözlesme imzalamis, eminim Lille ne veriosa bizde verebilirdik.

Donk 1.8, yazik gunah abicim, bu taraftarin emegine yazik.

Donk'un sözleşmeyi gördüğümden beri kendime gelemedim.

Zaten Muğdat'la birlikte açıklamayınca ufaktan bir şüphelendim. Korktuğumuz başımıza geldi.

1 doğru (Muğdat) yaptılar ya hemen en az 3 yanlış yapacaklar. Zihniyet değişmez boşa ümitleniyoruz.

Geçen yaz Dursun'a yaptığı transferler için "oooh büyük başkan" çekecek kadar küçuk düşen ve omurgasını yitiren bazı arkadaşların bu dönem daha doğru dürüst transfer yapmadığımız için kendilerinden geçmesini normal karşılıyorum.

sent via GSC

Bir de şu Trezeguet yi alırsak bu benim gözümde Tarık ve Belhanda transferlerinden bile daha fahiş bir yanlış olabilir. Kasımpaşa nın 2 Milyona aldığı adamı aynı transfer döneminde aradan bir kaç hafta geçtikten sonra 5 Milyon verip alan takım net gerizekalıdır. Bunun hiç bir izahı olamaz.

sent via GSC

Geçen yaz Dursun'a yaptığı transferler için "oooh büyük başkan" çekecek kadar küçuk düşen ve omurgasını yitiren bazı arkadaşların bu dönem daha doğru dürüst transfer yapmadığımız için kendilerinden geçmesini normal karşılıyorum.

sent via GSC

Kim onlar Can ?

Donk'a tepki olması kadar doğal bir şey yok yönetimin her yaptığına eyvallah çekecek halimiz yok

Kim onlar Can ?

Donk'a tepki olması kadar doğal bir şey yok yönetimin her yaptığına eyvallah çekecek halimiz yok
Donk'a ben de tepki verdim kesinlikle yanlış bir hareket.

Ama öte yandan da kalkıp ona 5 buna 6 şuna 8 bonservis vereceğimiz bir transfer dönemi olmayacağını düşünmek de pek zor değil yani.

Oyuncu satmazsak bence öyle kolay kolay bonservisli oyuncu alınmaz Nagatomo dışında.

Bu durumda mesela Trezeguet alınmaz alınmamalı. Enayilik olur resmen.

sent via GSC

Donk sözleşmesi skandaldir o paranın üzerine birde maç sayısına göre bonus verilmesi inanılır gibi değil isimler degissede skandal sözleşmelere imza atma işi bitmiyor para yok diyerek taraftarı ürün almaya çağır sonrada rotasyon oyuncusuna iki milyon Euro para var gerçekten mantıklı bir açıklaması yok bu işin ...

Arsenal'in serbest bıraktığı oyuncular arasında bu elamanı övüyorlar. Vlad Dragomir merkez orta saha. Romanya u19 kaptanıymış.

Tanıyan eden var mı? Gerçi Arsenal sözleşme yenilemek istemiş ama çocuk ben oynamak istiyorum deyip reddetmiş.

FT den nefret eden bir insan olarak ben bile eleştirmiyorum. Zira kanser edeceğini transfer dönemlerinde, biliyordum. Albayrak'la beraber kendi bildiklerini okuyup para cukkalanacağınıda biliyordum. Bu yüzden Donk transferine tepkim olmadı. Olağan şeyler bunlar. Terim bayılır böyle şeylere :) Sizde 3 ay sabredin, sonrasında Donk bizi kurtarır bi maç. Terim bu işi biliyor deriz.

Arsenal'in serbest bıraktığı oyuncular arasında bu elamanı övüyorlar. Vlad Dragomir merkez orta saha. Romanya u19 kaptanıymış.

Tanıyan eden var mı? Gerçi Arsenal sözleşme yenilemek istemiş ama çocuk ben oynamak istiyorum deyip reddetmiş.

Tanimaya gerek yok Donk'a verilen parayla 2 yerli 1 yabanci bu tarz genc serbest oyuncu kapmaliydik

Atakan Akkaynak, baska 1 gurbetci ve Dragomir gibi

bu transfer dönemi bjkyi kıskanıyorum.dorukhan toköz,güven yalçın olumlu hamleler çünkü.geleceği hedefliyolar

ayrıca kimse gökhan töre,orkan çınarı hesaba katmıyo.yerli kadro olarak en iyi onlar gercekten

Muğdat Donk Nagatomo ve denayerin tekrar geleceği belli zaten asıl transferler bunlarfan sonra gelir tahminimce birde eldeki çöpler temizlemek lazım

Transfer konusunda ciddi endişelerim var artık klup olarak kimse 1 tl'miz koruyor lafını söylemesinler . Herşeyin bi ederi vardır tabii ki bu oyunda da bu paralar dönüyor . Anlaşılmayan olay geldiğinden beri cidden hiçbirşey vermeyen bi futbolcunun yarım dönemindeki oyunuyla bu paraları vermek . Sözleşme süreleri her iki transfer içinde makul iyi oyna devam et birbirimizi yemeyelim sözleşmeleri . Süreler kesin bu tarz olmalı . Açıkçası Galatasaray istenen değilde isteyen moduna geçmiş gibi transferler ...

ayrıca kimse gökhan töre,orkan çınarı hesaba katmıyo.yerli kadro olarak en iyi onlar gercekten

Ya Sergen,azmine saygibduyuyorum orasi ayri ama yillardir alt yapi yok su genc boyle yok su genç soyle dediklerinden de bir tanesini 30dk izleyemedik yahu sadece biz de degil hic kimsede izleyemedik azicikvta is gormek lazim degil mi gecen sene de aras ozbiliz ile eljf elmas övüluyordu oncesinde salih bu gozler tarik ile ilgili ne yorumlar gordu,yapma gozunu seveyim keske de ben senin kadar bu yerli genclerden umutlu degilim insallah yanilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt