Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak Maicon konusunda şunu belirtip konuyu kapatayım:

Herkes şu anda varsayımlar üzerinden konşuyor bana göre. (Ben dahil tabii ki)
Zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu gösterecektir.
Yarın öbürgün Maicon yine mala bağlarsa, ben çıkar yanılmışım derim ve demişimdir de. (Bknz: Belhanda)

Bu konuda hiçbir sıkıntım yok.

Ama rüzgara göre yön alıp, belirli bi duruş sergileyemeyen renktaşları da anlayamadığımı belirtmek isterim.

Bazıları (kimse lütfen üstüne alınmasın) 1 günde adamı kral ilan ediyor, ertesi günü aynı adam hiçbir şey olmamış gibi aynı futbolcuya çöp diyor. Garip...

Masraflı düğün yapmak bence gereksiz. Hemde çok gereksiz.
Bana kalsa en yakın (!) dostları ve aileleri çağırırım ... En fazla 30-50 olmalı liste.
Klasik türk düğünlerine zaten karşıyım.
O para zaten tam olarak düğün için gitmiyor ki . Ailesinin bin türlü isteklerine ve takılarına gidiyor. Yoksa sadece düğün olsa çok rahat altından kalkarsın

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dg-FrEZXcAArJIL.jpg

haydaa tesekkür etmis

:sick:

..
6152aa2b9691e55096eddfb060f0e135.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha dur yahu! 19 yaşındasın acelen ne ? Daha bugün sınava girmişsin, yalnızım diyorsun Onur . Mesela önemli olan üniveriste kazanman da değil kpss olmayan bir bolum kazanman .5 sene kpss ile uğraşmış biri olarak diyorum. Hem 100 bin falan da değil, kaç düğün yaptık.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evlilik özelinde demiyorum, ama yalnızlık koyuyor belirli bi yaştan sonra ki 19 yaş da az sayılmaz. İnsan güvenebileceği bir yol arkadaşı istiyor ve arıyor. Lakin çevremdeki ilişkilerin ayrıntılarını öğrendikçe, şu ilişki olaylarına giderek uzaklaşıyorum. Kafa dengi birini bulmak da çok sıkıntı. Hele hele hala ex olmayan ex in varsa daha da sıkıntı. Ne adım atabiliyorsun, ne tamamen söküp atabiliyorsun. Neyse, efkarlandım gece gece. Bakalım ne olacak...

Ulan... Alt üstü bir staj için görüşmeye gideceğim.

Benden bir konu hakkında inglisce bir sunum görmek istiyorlar. Hayat bunlara güzel.

Tahminim 15-20 Temmuz'a kadar transfer beklemeyin.

Umarım ben yanılırım ama gidip yerli kaleci ve Ömer Bayram'a para veririz sonra şartlar uygun değil transferi kapattık deriz.

Eğer eldeki oyunculardan satıp boşaltma yapmazsak

Ahmet Musa
Ndiaye veya Ozan Tufan
Yerli Kaleci
Yabancı Stoper ile transferi kapatırız gibi geliyor.
Geçen seneye göre daha oturmuş ve 2-3 ekstra güç eklenmiş az ve öz bu takım büyük sakatlık yaşamazsa bence yine başarılı olur
Seneye Selçuk Eray ve Şerefsizin (Tarık) daha Adilli falanda bitiyor sözleşmeleri bitiyor 8 milyon eu belki maç başılarla daha fazla bir yükten kurtulacağız o zaman çok daha iyi takım kurarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt