Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.937
- 11.806
- 1.838
aralarında 5 yaş var
Biliyorum Sergen ama yaş büyüklüğü ile "abi" olunmaz mesele karakter büyüklüğü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aralarında 5 yaş var
Yalnızlık kötü tabii . Sen duvara duvar sana baktıkça mağara adamı gibi bir şey oluyorsun, belli bir noktadan sonraAllah razı olsun. Valla bu saatten sonra yapacak hiçbirşey yok.![]()
felsefe ciddiyetinden uzak buldum
Masraflı düğün yapmak bence gereksiz. Hemde çok gereksiz.
Hocam sen baya dertli gibisinYalnızlık kötü tabii . Sen duvara duvar sana baktıkça mağara adamı gibi bir şey oluyorsun, belli bir noktadan sonraşimdikiler bir de saçma sapan şeyler istiyor, sanki ailesi ile evleniyorsun
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O para zaten tam olarak düğün için gitmiyor ki . Ailesinin bin türlü isteklerine ve takılarına gidiyor. Yoksa sadece düğün olsa çok rahat altından kalkarsınMasraflı düğün yapmak bence gereksiz. Hemde çok gereksiz.
Bana kalsa en yakın (!) dostları ve aileleri çağırırım ... En fazla 30-50 olmalı liste.
Klasik türk düğünlerine zaten karşıyım.
Neyse tekrar Allah mesut etsinHocam sen baya dertli gibisinBen iki senedir zaten o evlilik durumundayım. Anlıyorum seni.
![]()
Cem Uzan Çin den bir takım alsın yahut gizli bir "anlaşma" yapsın
Başka bir zengin GS'lı da olabilir.
O takım da bizim oyunculara güzel teklifler yapsın.
Sponsor böyle olunur.
Evlilik özelinde demiyorum, ama yalnızlık koyuyor belirli bi yaştan sonra ki 19 yaş da az sayılmaz. İnsan güvenebileceği bir yol arkadaşı istiyor ve arıyor. Lakin çevremdeki ilişkilerin ayrıntılarını öğrendikçe, şu ilişki olaylarına giderek uzaklaşıyorum. Kafa dengi birini bulmak da çok sıkıntı. Hele hele hala ex olmayan ex in varsa daha da sıkıntı. Ne adım atabiliyorsun, ne tamamen söküp atabiliyorsun. Neyse, efkarlandım gece gece. Bakalım ne olacak...Daha dur yahu! 19 yaşındasın acelen ne ? Daha bugün sınava girmişsin, yalnızım diyorsun Onur . Mesela önemli olan üniveriste kazanman da değil kpss olmayan bir bolum kazanman .5 sene kpss ile uğraşmış biri olarak diyorum. Hem 100 bin falan da değil, kaç düğün yaptık.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta saha ve forvet alsalar benim için yeterli bu sene .UEFA'da sonuncu oluruz zaten, ligde şampiyonluk önemliNaga'da bittigine gore artik 8 numara nobetindeyiz
Niye az isteklerin var ki ? Elini korkak alıştırma bence.N'Diaye
Quintero
Glik
A.Musa
Razı olurum.