Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın bonservisi yok imza parası odemek zorundasin..
Fiorentina da yillarca 30 maçın altina dusmeyen Hırvat Milli takımının as oyuncusundan bahsediyorum.
Nasıl üst düzey değil?
Ust düzey derken kimi kastediyorsun Casemiro mu ? Ver bi 100 lira da alalm..
Bizim alabileceğimiz en iyi adam Badelj.
Fenerin Wilshere'a ne kdr onerdiginden haberin yok galiba.
CL'de başarı istiyorsan bu transfer sart.

Bir gidin ya. Feghouli içinde aynısını diyordunuz hepiniz burda. Ben biliyordum çocuğun ne durumda olduğunu. Oda ucuzdu güya (bonservis). Sonuç ne? Biryerimize giren kapı gibi sözleşme.

30 yaşında, üst düzey hiç bir takımda forma giymemiş, hatta Şampiyonlar Liginde oynamamış bir herife 3 milyon EURO imza parasından bahsediyorsun. Yetmedi birde 3.5 yıllık ücreti. Kafayı yemişsiniz.

Piyasadan haberim yokmuş, senin UEFA’dan haberin yok galiba.

Madem piyasadan haberim yok, Donk’a ödenen paralara niye bu kadar kızdınız?

Ben mesela Beşiktaş’ın nabız yokladığını biliyorum Donk için. Başka takımları saymıyorum bile. Göztepe, TS hepsi nabız yokladı, teklif yaptı.

Ayrıca saydığın paraya belki bulamam doğru, ama 2 milyon daha katıp 4 sene sonra 10’a satabilceğin futbolcuyu rahat bulurum. Badelj’nın cenazesine katılırız 4 sene sonra.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan şu Cavanda 'dan kurtulduk ya zerre bonservis gelmese de olur ...

Şampiyonlar Ligine 4. torbadan katıldık. İstersen Messi’yle Ronaldo’yu al, şanssız bir kura’da yine çıkamazsın 2. tura.

‘Bu kadroyla eziliriz ehüehü’ ağlamarı bırakın o yüzden. CL’de 2. tura çıkacağız diye paraları mı harcayalım? Zaman verim azıcık.
CL'de taş gibi takımlardan fark yiyince görürüm ben seni.
Sana göre Sabri geri gelsin.
Bildiğin Hamza Hamzaoğlu kafasi var sende.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole gitmeli bu arada yedek falan olmaz.

1 sene sözleşmesi kalmış, 500'e 1'e bakmadan şutlamak lazım yoksa boş yere kontenjan kaplayıp bedava gidecek.
Allah'a şükür bu kafada adamlar yok kulüpte. Forvet yok adamlar carole gibi gereksiz kalsın diyorlar. Türk bulmak daha kolaymış forvet için, Burak alınsin o zaman bir o var . Allah akıl fikir versin, bir de şu hakaret yazan şahıslara ben mi ceza veriyorum yoksa modlar mi ?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Linnes , Selçuk , Sinan , Muğdat , Eren

16 futbolcumuz var şuan 17.ci yok , En az 5 transfere ihtiyacımız var bu yavaşlık beni tedirgin ediyor Donkla bile 1 ayda sözleşme imzaladık

An itibariyle A takım kadromuzda 21 adet sözleşmeli futbolcumuz var bunlardan da Tolga-Tarık ikilisinin kampa götürüleceğini zannetmiyorum + Carole-Selçuk-Eren-Ahmet-İsmail Çipe gibi isimlerin de kadromuzda olmaması gerektiğine inanıyorum

Yani elimizde güvenip sahaya çıkarabileceğimiz 13-14 tane topçumuz var :confused:

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Linnes , Selçuk , Sinan , Muğdat , Eren

16 futbolcumuz var şuan 17.ci yok , En az 5 transfere ihtiyacımız var bu yavaşlık beni tedirgin ediyor Donkla bile 1 ayda sözleşme imzaladık
3 tane çok iyi adam almamız lazım birisi 8 numara bir forvet birde stoper sonrasında ise genç yetenek olur altyapıdan olur 2-3 adam daha ekleyerek kadroyu genişletmek gerek...

Çift onliberoya hayır... oldu bide Aykut kocamanı getirelim takımın başına. Sever o bu işi.

Galatasaray karakterini hırsını saldırgan yapısı ile dahima başarılı olmuştur Avrupa'da olduysa.... farklı yenildiğimizde olmuştur tabiki mesela Chelsea 5-0 maçında ama hiç bir vakit o karakterimizi satmadık. Zaten Chelsea fark atıktan sonra gittik Avrupa'da şampiyon olduk.

3 tane box to box ve teknikleri iyi ama rakibini boğan elemanlar gerekli aslında.

Acaba Fernando Reges ayarında bir 8 numara bulabilecek miyiz ? veya asıl soru Fernando 'yu aldığımız bonservis bedeli 6 mil. € verebilecek durumumuz var mı ?

Maalesef kaliteli iyi bir orta sahayı ucuza transfer edebilme şansımız pek yok bu saatten sonra ya kiralık ya da sözleşmesi elinde olan adamlara bakmak zorundayız o zaman ...

Orta saha sorununu kiralık olarak cozebilirsek mantıklı bir hamle yapmış oluruz İtalya yada İngiltere pazarı değerlendirilebilir ...

Acaba Fernando Reges ayarında bir 8 numara bulabilecek miyiz ? veya asıl soru Fernando 'yu aldığımız bonservis bedeli 6 mil. € verebilecek durumumuz var mı ?

Maalesef kaliteli iyi bir orta sahayı ucuza transfer edebilme şansımız pek yok bu saatten sonra ya kiralık ya da sözleşmesi elinde olan adamlara bakmak zorundayız o zaman ...

Reis belhandayı okutup 4-4-2 ye dönmenin zamanı gelmedi mi sence ? CL seviyesinde stoper+orta saha+ santrafor alıp keyfimize bakalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sınav için yola çıkıyorum. Geldiğimde bombalar patlamış olur inşallah. Havada kap kokusu var. Hissediyorum... :unsure:

Hadi eyvallah.

..
7deb169fa37a2a27de7b4be9565e4511.gif

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzak Doğu'sundan, Avrupa'daki takımlara kadar bokunda boncuk mu buluyorlar şu tinerci topçularında? 34'lük Quaresma 6 milyon Euro, bedelsiz gelen Vida 18 milyon Euro..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt