Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belcika macindan sonra transfer nobetinde Trezeguet ruzgari esiyordu, bugun Uruguay macinda da Suarez ve Cavani'nin bok gibi oynadigi ve Misirli oyuncularin etkisiz oldugu bir macta Trezeguet'e cop denildi

Bizim taraftar her yone donuyor

LI8GPzVMrHSLcXeH4OC9M9pmJ8PyouC4EwSBWJ3OxgXsFxrzAcTkN0Z5wFpGuuQYZ4jC5Qbulurry5uuD13Ki5l5rbHZX3APrIu4I4Hpg_3YnSs6oMQHSzcHwFqzOzzkKURE3GipqmO1PzHe7yp4r5QB=w438-h336-nc

Aykut öyle yanda böyle takımı şampiyonluk yarışından koparmıyordu. Gitmesi iyi oldu, Cocu bir tek PSV çalıştırmış biri. Bu sezonki şansı Ajaxın TD değiştirmesi ve sezonun ilk yarısında çok fazla puan bırakmalarıydı. Bence İmparator ezer geçer

Lucas Silva'nın bu sezon Cruzeiro'da birkaç maçını izleyip beğendim. Kumaşı çok iyi bir oyuncu, bu sezon daha iyi takip etmiş olan varsa yorum yapabilir mi? Kiralık olarak kadromuza katabileceğimizi düşünüyorum.

trezeguet'de tek maçla çöp olmuş ki çöp olunacak birşey de yapmadı adam. Salah'ta çöp beyler :dd

Trezege çöp ilan edilmiş hayret.

Uruguay ın dünya yıldızları çok zayıf Mısır karşısında hiçbir varlık göstermemesine rağmen bırakın çöpü kötü oyuncu muamelesi bile görmezken, 23 yaşında ki ilk kez Dünya Kupası oynayan hemde Uruguay a karşı oynayan Trezege çöp ilan edilmiş gerçekten ilginç. Nasıl bir bakış açısı ?

Evlilik çok zor zanaat kardeşler. Sabahtan beridir bayram kutluyorum. Sülale gezdim bayram kutladım.

Belki dedim bi haber filan vardır oda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt