Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Wolverhampton Ndiaye için Stoke 25 milyon euro vermiş. Bir yerde haberini gördüm.

Niye bu olumsuz fikre kapıldın reis. Ben yönetime ve hocama güveniyorum yani boş durmuyorlardır bence, maddi sıkıntı ve FFP durumu olduğu için ister istemez 1 değil 2-3 kere düşünüyorlardır. Kılı kırk yarmak zorundalar transferlerde. Keşke daha hızlı olsa ben de isterdim ama maalesef ekonomi olarak çok iyi değiliz...:confused:

4.yildiz sonrasi transfer donemini hatirlar misin?
Ayni seyleri yasiyoruz yine para yok muhabbeti vardi.Taraftar maliyetli topcu istiyor algisi olusturulmustu.
Burda akli basinda insanlar ibra gibi maliyetli topcularin pesinden kosmak yerine bonservissiz akilci transferler yapilmasini savunmustu.
Yine ayni durumdayiz.
Superstar isteyen yok para yok muhabbetini kabul etmiyorum 100tane free agent topcu var
Gidip getirceksin

Trezeguet Mısır kampında transferle ilgili açıklama yapmış; "Teklifler olduğunu biliyorum. Dünya Kupası'ndan sonra her şey netleşir. Türkiye Ligi iyi bir lig. Ancak ben İspanya La Liga veya İngiltere Premier Lig'de forma giymek istiyorum."

Bennacer in 90dk maçlarını izleyebileceğiniz bir site varmı ?

4.yildiz sonrasi transfer donemini hatirlar misin?
Ayni seyleri yasiyoruz yine para yok muhabbeti vardi.Taraftar maliyetli topcu istiyor algisi olusturulmustu.
Burda akli basinda insanlar ibra gibi maliyetli topcularin pesinden kosmak yerine bonservissiz akilci transferler yapilmasini savunmustu.
Yine ayni durumdayiz.
Superstar isteyen yok para yok muhabbetini kabul etmiyorum 100tane free agent topcu var
Gidip getirceksin
Doğru söylüyorsun reis. Bana Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ismi güven veriyor. Bakalım, nasıl bir dönem geçireceğiz... Hayırlısı olsun Galatasaray adına :) Sohbet için teşekkür ederim.:hat:

Trezeguet: "Teklifler olduğunu biliyorum. Dünya Kupası'ndan sonra her şey netleşir. Türkiye Ligi iyi bir lig. Ancak ben İspanya La Liga veya İngiltere Premier Lig'de forma giymek istiyorum." (CNN)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

götü kalkmis galiba Trezeguetin

Trezeguet: "Teklifler olduğunu biliyorum. Dünya Kupası'ndan sonra her şey netleşir. Türkiye Ligi iyi bir lig. Ancak ben İspanya La Liga veya İngiltere Premier Lig'de forma giymek istiyorum." (CNN)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası düşüncesi buysa saygı duyarim. Çoğu insan Cl çok önemli vitrin diyor ki doğru ama premier lig çok daha büyük bir vitrin resmen futbolun nba versiyonu

Nagatomo icin inter teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor

Bennacer icin takimi teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor

Trezeguet transferinde maliyetinden dolayi vazgecmek uzereyiz

Var mi baska olumsuz haber

DgEc4LHWAAEPFPo

Nagatomo icin inter teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor

Bennacer icin takimi teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor

Trezeguet transferinde maliyetinden dolayi vazgecmek uzereyiz

Var mi baska olumsuz haber

Hep söylerim galatasaray tahminimce dünyanın en kotu yönetilen kulübü ama buna rağmen sportif başarı geldi Allah korusun sportif başarı da olmasaydı nalları dikerdik

Mısırlı gazeteci Ahmed Essam İbrahim (Al Youm Al Sabeh gazetesi): Trezeguet, Leicester City’e transfer olacak. Dünya Kupası sonrası bu transfer bitebilir. Galatasaray'ın da ilgisi var. Trezeguet'in yanısıra Mısır teknik direktörü Héctor Cúper'de İngiltere'ye sıcak bakıyor.

Yalnız bu yönetim 5-6 aydır yönetimde ve kapalı kapılar ardındaki işleri dışında hala somut bir şey görmedik. Sadece Nagatomo o da Terim kendisi aldırmış direkt. Tamam mali acıdan disiplin sağladı eyvallah da henüz ne basketbolda bir şey gördük( bayan baskette saçma sapan bir kadın hoca olarak geçiyor ve erkekte de yöneticiler para yok bosuna başarı beklemeyin diyorlarmış) ne de somut olarak futbolda bir şey gördük . Sakın bunu yönetim kötü gitsin gibi saçma bir şey anlamayın. Demeye çalıştığım ne iyi ne de kötü bir şeylerini görmedik. Bakalım ne olacak icraatları.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry Trezeguetten 1.5 gömlek iyi topçu ,Para olarak avantajlı olabileceğimizden Trezegeye soğuk bakmıyordum ama olmazsa olmaz değil Garryi tutup adam alabilecek durumdaysak daha iyi bile olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt