Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Wolverhampton Ndiaye için Stoke 25 milyon euro vermiş. Bir yerde haberini gördüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan o haber wolverhampton portekizli menajer ile çalışıyor toplayacak sportingi falanBu arada yanlış hatırlamıyorsam Wolverhampton Ndiaye için Stoke 25 milyon euro vermiş. Bir yerde haberini gördüm.
Niye bu olumsuz fikre kapıldın reis. Ben yönetime ve hocama güveniyorum yani boş durmuyorlardır bence, maddi sıkıntı ve FFP durumu olduğu için ister istemez 1 değil 2-3 kere düşünüyorlardır. Kılı kırk yarmak zorundalar transferlerde. Keşke daha hızlı olsa ben de isterdim ama maalesef ekonomi olarak çok iyi değiliz...:confused:
Doğru söylüyorsun reis. Bana Fatih Terim ve Mustafa Cengiz ismi güven veriyor. Bakalım, nasıl bir dönem geçireceğiz... Hayırlısı olsun Galatasaray adına4.yildiz sonrasi transfer donemini hatirlar misin?
Ayni seyleri yasiyoruz yine para yok muhabbeti vardi.Taraftar maliyetli topcu istiyor algisi olusturulmustu.
Burda akli basinda insanlar ibra gibi maliyetli topcularin pesinden kosmak yerine bonservissiz akilci transferler yapilmasini savunmustu.
Yine ayni durumdayiz.
Superstar isteyen yok para yok muhabbetini kabul etmiyorum 100tane free agent topcu var
Gidip getirceksin

Trezeguet: "Teklifler olduğunu biliyorum. Dünya Kupası'ndan sonra her şey netleşir. Türkiye Ligi iyi bir lig. Ancak ben İspanya La Liga veya İngiltere Premier Lig'de forma giymek istiyorum." (CNN)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nagatomo icin inter teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor
Bennacer icin takimi teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor
Trezeguet transferinde maliyetinden dolayi vazgecmek uzereyiz
Var mi baska olumsuz haber
Nagatomo icin inter teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor
Bennacer icin takimi teklif ettigimiz rakamin iki katini istiyor
Trezeguet transferinde maliyetinden dolayi vazgecmek uzereyiz
Var mi baska olumsuz haber