Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is biraz borsa gibi , geri kalan maliyetinden kurtulup 10 milyon bonservisin 1 senesi harici kismini zarar olarak realize etmek mi

Yoksa 10 milyona ek olarak 3,5 lari da verip ama faydalanmak mi

+1905

Ben oldum olasi forumdaki bu yanar donerlige isyandayim zaten

Biz bir adama 8 veriyorsak enayilik , baskasi ayni adama 8 teklif ederse "cok az" !
Biz bir adama 7-8 veriyorsak enayilik , baskasi ayni adama 8 teklif ederse "cok az" ![/QUOTE]
Şöyle enayilik. Biz bir adama 7-8 milyon gömüyorsak, o adamın tutmama ihtimali olamaz. O parayı verdiğin adam geldiğinde net üst düzey performans verir diyebileceğin, kalitesi kimse tarafından tartışılmayacak, maç kopartan cinsten biri olmalı. Ha ne bilim sakatlanır, kimya tutmaz vs bunlar ayrı konudur.
Ama biz Belhanda'yı alırken ve 8 milyon euro gibi yüksek bi bonservis öderken bile bile lades dedik. Bu adamın tutmama ihtimali tutma ihtimalinden yüksekti. Bu bir enayiliktir. Nitekim zaten aldığımız katkı ortada. Bu paraya çok iyi bir 8 numara bulabilirdik. Geçen seneki performansını 3'de 1'i maaşa ve 4'de 1'i bonservise vericek adamı Belçika'dan, Fransa'dan, İskandinav ülkerinden kamyon kamyon bulurduk. Ha bu adam için nasıl o zaman 10M'lar filan konuşuluyor. Belhanda'da marketing dediğimiz olay var. Normalde bu konuşulan paraların yarısını bile etmez şu oyunuyla. Farklı olaylar...

Belhanda ozelinde soylemiyorum ama bizde bir anlayis var

Begendigimiz ve almayi dusundugumuz adamin bize ucuza verilmesini beklerken (orn nagatomo , emre gibi)

Yuzune bakmadigimiz selcuk eren gibilerin baskalarinca begenilip para verilmesi gereken adamlar olduklarina kendimizi inandiriyoruz

Adam senin icin cop hukmunde ise , elbet teklif de gelmeyecektir

Araplara suraya buraya demba , tosic , sow satildi ama bu adamlar en azindan oynuyordu , biz yerel ligde bile oynatamadigimiz tariklara filan alici ciksin istiyoruz

Belhandanin piyasasi olsa bile bizdeki maasi asiri yuksek o yuzden is zorlasiyor

Bence elde kalacak ama verim de alabiliriz , belhanda ile sampiyon olduk uzay takimi bjk , aykut effect ve sistem odakli basaksehirin onunde

Belhandayi ben de begenmiyorum ama 34 maclik bir maratonun sonucunu da gormezden gelmek olmaz

Arkadaşlar gomis olayını çok yanlış anlamışsınız adamın menejeri diyorki "gomise çinden yıllık 7 milyon euro veren takımlar var" bu şu demek oyuncuma zam yapın ve sözleşmesini uzatın. Burda bizimkilerin yapacğı da şu kardeşim gomis bizim en önemli oyuncumuz ama bu parayı veremeyiz sen git söyle o takımlara 20 milyon euro getirip gomisi alsınlar.

Belhanda ozelinde soylemiyorum ama bizde bir anlayis var

Begendigimiz ve almayi dusundugumuz adamin bize ucuza verilmesini beklerken (orn nagatomo , emre gibi)

Yuzune bakmadigimiz selcuk eren gibilerin baskalarinca begenilip para verilmesi gereken adamlar olduklarina kendimizi inandiriyoruz

Adam senin icin cop hukmunde ise , elbet teklif de gelmeyecektir

Araplara suraya buraya demba , tosic , sow satildi ama bu adamlar en azindan oynuyordu , biz yerel ligde bile oynatamadigimiz tariklara filan alici ciksin istiyoruz

Belhandanin piyasasi olsa bile bizdeki maasi asiri yuksek o yuzden is zorlasiyor

Bence elde kalacak ama verim de alabiliriz , belhanda ile sampiyon olduk uzay takimi bjk , aykut effect ve sistem odakli basaksehirin onunde

Belhandayi ben de begenmiyorum ama 34 maclik bir maratonun sonucunu da gormezden gelmek olmaz
Eren mesela kendi ülkesinde oynayamayacağı takım yok. Bizim ligde 4 büyükler hariç her takım için üst düzey bi forvet. Tolga keza bütün Alman orta sıra mücadelesi veren takımlarda oynar. Bizim ligde yine 4 büyükler hariç bütün takımlar için iyi oyuncu. Yani bizim için çöp olan oyuncular diğer takımlar için çok iyi oyuncu. Burada temel sorun şu. Bu adamları beleşe bile teklif etsen, yine alamazlar. Çünkü Tolga yıllık kemiksiz 2, Eren 2.4 kazanıyor. Bu rakamları hangi takım verir bu adamlara? GS'da sözleşmesi devam ederken tabii gitmeye yanaşmazlar. Şampiyonluğa oynuyorlar, İstanbul gibi harika bi şehirde yaşıyorlar, maaşları fevkaledinin de fevkinde. Ya en azından 1 yıllık maaşının yarısını filan verip sözleşmesini karşılıklı fesh edeceksin, ya da sözleşme bitene kadar hayvan besler gibi besleyeceksin...

Bacca oleli cok oldu.

Bakin Turkiye futbol tarihinin en cok gol atan yabanci futbolcusundan bahsediyorum.

1 yas buyuk Tosic 5 e giderken 10 a Gomisi satmak ne buyuk is bilmezliktir ?? Daha dogrusu 20 altina satmak ne buyuk isbilmezliktir ?

Bacca nasıl ölmüş anlamadım. Geçen sene La Liga 15 gol 6 asist, 2016-2017 Serie A 13 gol 5 asist, 2015-2016 Serie A 18 gol 2 asist. Gomis'in Premier Lig performansını baz alsa çoktan rahmet okumuştuk kendisine.

Bana 33 yaşında 20 milyon euro üstüne satılan oyunculardan birkaç tane örnek verir misin? İş bilenleri öğrenmek isterim

bu ne şimdi arkadaşlar yeni gördüm başka bir forumda paylaşılmış.

Ekli dosyalar

• dc29621632a9fb52841d80b1c48393c5.webp
    dc29621632a9fb52841d80b1c48393c5.webp
    98,3 KB · Görüntüleme: 206
Bence de sağlam bir stoper transferi çok elzem, rotasyon için ikincisi de alınmalı, katılıyorum.

Ancak Hocamıza en güvenemediğim konudur. Totalde çok iyi transferler yaptırdığı da oldu, hataları da sıkça oldu. Ancak en büyük sıçışları stoper transferleridir; De Boer, Almaguer, Dany, Cris, Chedjou (Abel' i de o mu getirdi hatırlayamadım?)...

Ya oyun kursun diye defansı hiç olmayan adamı aldırdı, ya çabuk olsun diye hava topu alamayan yahut beyinsizini seçti, tecrübeli diye pili bitmiş adamı getirdi. Basireti mi bağlanıyor nedir?...

Bir de ulkenin en iyi liberosuydu FT. Bahsettigin Xavier olabilir. Iste tum gobekler problemli.

Stoper, ondeki ikiliden Fernando yanindaki, ondeki 3 luden Belhanda.

Ama biz GSC olarak en etkili 2 li olan sol acik ve santraforu toplam 20 verseler saticaz !!

Hala iyi oyuncularin bize yilda en az 50 milyon euro kazandirdiginin farkinda degiliz. Gary ve Gomis gitse ne kadar siradanlasicaz kimse konusmuyor.

Bizde Gomisi yedeklemeyi beceremeyen Ereni, maliyeti yaninda katkisi sifir olan Belhandayi, maliyeti yaninda katkisi sifir olan Feghouliyi, Tolgayi ve Selcugu satmak icin en ufak bir caba sarf etmiyoruz.

Bu cabanın yolu da eli uzun menajerlerle anlasmaktan geciyor. Kimse sana gelmiycek. Sen gidicen menajerlerle.

Biz eren, belhanda, tolga ve feghouliyi toplam 25-30 gibi paraya satabilsek para sican arap ve cinlilere o paraya 4-5 tane is yapan oyuncu alsak veya bazilarini kiralasak takim maliyet artirmadan seviye atlar.

Bir de ulkenin en iyi liberosuydu FT. Bahsettigin Xavier olabilir. Iste tum gobekler problemli.

Stoper, ondeki ikiliden Fernando yanindaki, ondeki 3 luden Belhanda.

Ama biz GSC olarak en etkili 2 li olan sol acik ve santraforu toplam 20 verseler saticaz !!

Hala iyi oyuncularin bize yilda en az 50 milyon euro kazandirdiginin farkinda degiliz. Gary ve Gomis gitse ne kadar siradanlasicaz kimse konusmuyor.

Bizde Gomisi yedeklemeyi beceremeyen Ereni, maliyeti yaninda katkisi sifir olan Belhandayi, maliyeti yaninda katkisi sifir olan Feghouliyi, Tolgayi ve Selcugu satmak icin en ufak bir caba sarf etmiyoruz.

Bu cabanın yolu da eli uzun menajerlerle anlasmaktan geciyor. Kimse sana gelmiycek. Sen gidicen menajerlerle.

Biz eren, belhanda, tolga ve feghouliyi toplam 25-30 gibi paraya satabilsek para sican arap ve cinlilere o paraya 4-5 tane is yapan oyuncu alsak veya bazilarini kiralasak takim maliyet artirmadan seviye atlar.
33 yaşına girecek adamı kim 20M'a satabilmiş şimdiye kadar? Birkaç örnek ver de, iş bilen yönetimleri tanıyalım biz de. İşkembeden sallayın, oh ne güzel valla.

Stoper,Naga,8 numero,sağ kanat(mümkünse solda da oynayabilsin) ve yedek forvet please(mümkünse hızlı olsun)

Genelleme yapıyorsun.

Ben burada en az 10 kişi biliyorum "ne verirlerse versinler yeter ki kurtulalım" diye düşünen. Bence bedava gitse bile iyidir. Maç başı aldığı para bonuslar primler ile falan 3 senede bizden 12-13 Milyon kazanacak bu kazma daha.

Alacağı yıllık ücretten kurtulsak bile yeter çünkü 10 Milyon kazık girdi bir kere onun çıkma ihtimali çok düşük çünkü buna o kadar veya benzeri bir bonservis verecek bizden daha salak daha enayi bir takım bulmak çok zor.

sent via GSC
Genelleme yapıyorum da senin dediğin gibi diyenler kadar benim dediğim gibi diyenlerde var , Bedava olaylarını falan zaten geçelim misal ben burda Belhanda 25 M filan diyorum geyiğine ama bu adamın en az 10 M lik piyasası var , Devre arası Bremenden 8 M lik teklif almıştı mesela yine bir sürü iddia var gündemde Feghouliye - Fernandoya gelen tekliflerden daha çok teklif geldiğini bile düşünüyorum hatta , Çünkü Belhanda takımdaki en çok piyasası olan ve tanınan adamlardan biri performansıda gayet yeterli burada yansıtıldığı gibi değil.

Bayram biter ,seçim biter ,dünya kupası biter ,transfer asla bitmez.

33 yaşına girecek adamı kim 20M'a satabilmiş şimdiye kadar? Birkaç örnek ver de, iş bilen yönetimleri tanıyalım biz de. İşkembeden sallayın, oh ne güzel valla.

Cannes- Anthony modeste 30 yasinda zu cin. 30 milyon euro.

Fb - sow 29 yasindaydken 17 milyon euro !!!

Ve sow satildiginda henuz 222 milyona neymar satilmamis piyasa cildirmamisti.

Cin hulk gibi xindirik adama 60 milyon bonservis odedi.

Sen asil bana ligde 10 milyona 29 gol atacak santraforu soyle de biz bilgilenelim.

32 yasindaki nagatomoyu istediginde senden 4 milyon istiyorlar. Kiralik jansenden 5 milyon kiralama bedeli istiyorlar.

Ona gore atmadan soyle biz de ogrenelim kimi 10 milyona alacakmisiz da 29 gol atacakmis bizim ligde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt