30 yasinda modesteye 30 veriyorlar ama 33 yasindaki gomise 20 olmaz oyle mi.
Piyasalar bugunku gibi cildirmamisken Sow 17 deyince orada hile dondu deyip isin icinden cikiyorsun.
Bak 10 a bizim ligde gol atacak adam da soylemedin.
Bacca gomisten 1 yas kucuk sadece. Bedavami alican baccayi ?? Interden 32 yasindaki nagatomo 4 milyon. Hem de hic kullanmayacak olmalarina ragmen.
Kaca alacakmisiz Gomisten 1 yas kucuk baccayi da ligin anasini aglatacakmis ? Gomis 29 golle aglatamadigina gore bacca 59 gol atacak (!) muhakkak da kaca atacak fikrin var mi ?
Bas dost diyosun. Adam burak yilmaz turu golcu. Onune atican da vuracak. Sirtinda stoperlerle gidemeyen anca portekiz liginde gol atacak oyuncu.
10 a 29 gol atacak golcu bulamazsin guzel kardesim.
30 yasinda modesteye 30 veriyorlar ama 33 yasindaki gomise 20 olmaz oyle mi.
- Paralel evrende filan olabilir tabii. O konuyu düşünmedim.
Sow 17 deyince orada hile dondu deyip isin icinden cikiyorsun.
- İşin içinden çıkmıyorum, olanı söylüyorum. Kaleci olayında yaptıklarını yaptılar. Ha sen bunları göremiyorsan diyecek bir şeyim yok.
Bak 10 a bizim ligde gol atacak adam da soylemedin.
- Gözlerde problem var galiba. Bir dünya adam saydım 5 dakikada sana. Olsun, yine sayayım.
Gignac'ı çok cüzi bir bedele getirebilirsin.
Bast Dost sözleşmesini fesh etti.
Doumbia'yı yine çok cüzi bir bedele getirebilirsin.
Balotelli'yi 4-5 milyon euro imza parası ve Gomis'in yıllığına getirebilirsin CL etkisiyle.
Bunlar min bedelle yerini doldurabileceğin adamlar. Gelen parayı ben başka yerlerde kullanmak istiyorum diyorsan bu şekilde çözebilirsin.
Kalinic
Bacca
Chicharito
Bu adamların da piyasası eskisi gibi yüksek değil.
Kalinic ve
Chicharito 30 yaşındalar daha. Gomis'den gelen parayla bonservislerini alabilirsin. Hiç olmadı kiralayabilirsin.
Keza yine
Bacca eskisi gibi piyasası olan biri değil ama geçen sene yine oldukça iyi bir performans sergiledi. Bonservis göm diyen yok. Git kirala. İlla bonservisle adam alıp yerini öyle dolduracaksın diye bir şey yok. Kargalar kiralık adamlarla 2 sene şampiyon oldu.
Ha bunlar benim bir çırpıda aklıma gelenler. Teknik ekibin, scout ekibinin izlediği oyuncular yok mu?