Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''12 de olur...Abi sevdim seni 10 ver senin olsun...Dur dur nereye gidiyorsun yaw? Sen ne veriyorsun onu söyle, başkasına olmaz da Kayserimin ekmeğini yemiş, suyundan içmiş Sumudica hocamın hatrı var...Ne, 5 milyon mu?, al hayrını gör, hemen yapalım kontratı!''...

83403d9ecb1b3014cd9cee5bc4586e1a.jpg

Bakalim gelecek sezon frikikleri kim kullanacak. Frikik kullanabilen ve uzaktan iyi sut cekebilen oyuncumuz yok. Gectigimiz sezonda hep 16nin icinde gol aradik, hic uzaktan kaleyi yoklamadik. Alacagimiz orta saha transferinde benim icin onemli ozellik frikik kullanabilmesi ve uzaktan sut cekebilmesi. Zaman zaman oyun kitlendiginde uzaktan atacagin goller ile maci acarsin. Gomis ile de bir yere kadar, hele de Sampiyonlar Liginde.
Nuri yayın oralardan fena vurmaz. Lakin ceza sahası dışı golcülüğü bambaşka olay. Geçmiş yıllarda elimizde Poldi ve Wesley vardı. Bu konuda çok şanslıydık. Lakin takımda şu anda ne yay civarından etkili frikik atan adam var, ne ceza sahası dışından tehlike yaratabilecek adam var...

Olurda Rodrigues satilirsa yerine carillo gelmeli

Bugun hayran kaldim

Perulu Cueva'yıda beğendim. Ayrıca Perudan bir kaç futbolcu alınabilir. Cengaver gibiler, Danimarka hakikaten şansla kazandı.

Cueva'yi bjk istiyordu talisca'nin yerine

Serefsizler herzaman dört ayak üstüne düsüyorlar,fernandes gitti sosa geldi sosa gitti talisca geldi simdi talisca gitti yerine gelecek olan oyuncu büyük ihtimal onun yerini dolduracak

dunya kupasinda hep cabuk hispanikler on plana cikiyor
kanmamak lazim

Cueva'yi bjk istiyordu talisca'nin yerine

Serefsizler herzaman dört ayak üstüne düsüyorlar,fernandes gitti sosa geldi sosa gitti talisca geldi simdi talisca gitti yerine gelecek olan oyuncu büyük ihtimal onun yerini dolduracak
Mümkün değil bonservissiz alamazlar.Fikoda bonservis ödemem diyor o iş yalan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt