Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yapacaginiz sozlesmeye soksunlar. Bu salaga ve Eren'e hangi kafayla yillik 2m verirsiniz yaw? Gecen sene aldigimiz oyuncularin sozlesmeleri de fiyasko, hepsinde gereksiz yere bonus var, hem yillik ucretlerinde hem de bonservislerinde.
Geçen sene büyük başkan çektiğin Dursuna sorabilirsin neden yaptığını.

sent via GSC

Menajerinden teklifi duyduktan sonra Dunya Kupasi bittiginde M.H.T kpasa yonetimine kolaylik saglayin, birakin da GALATASARAY ile Sampiyonlar Liginde oynayim diyecektir...

Bruma'dan sonra yine heyecanli ve keyif aldigimiz bir kanat oyuncusu izleriz..

Menajerinden teklifi duyduktan sonra Dunya Kupasi bittiginde M.H.T kpasa yonetimine kolaylik saglayin, birakin da GALATASARAY ile Sampiyonlar Liginde oynayim diyecektir...

Bruma'dan sonra yine heyecanli ve keyif aldigimiz bir kanat oyuncusu izleriz..

Garry Rodrigues ?

Geçen sene büyük başkan çektiğin Dursuna sorabilirsin neden yaptığını.

sent via GSC

17798.webp

transfer kapanmis..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para yok. Terim Rodrigues’i sattırmaz kolay kolay. Zira ben kendisine 20 falan da değil 9-10 Milyon Euro’luk teklifler geldiğini düşünüyorum onlar da resmî değildir.

9 Milyon’a da onun verdiği katkıyı verecek maaşı 3.5 dan aşağı topçu bulamazsın şu piyasada.

Nagatomo, Ahmed Musa en yakın iki isim gibi yabancılarda. Yerli kaleci olarak da Ookan Koçuk (İstanbulspor), Ertaç Özbir (Y.Malatyaspor) en büyük adaylar sanırım. Denayer'i de almaya çalışacaklardır.Telles'den 4 Milyon Euro gelirse onu öneririz.

Orta sahaya yabancı bir futbolcu alınır diye düşünüyorum. Bunlar sonrasında transfer ancak satışa bağlı olur. Çok bariz para harcamayacağız.

Nagatomo-2.5 Milyon Euro
Ahmed Musa-750.000 Euro (kiralama bedeli)
Okan/Ertaç-500.000 Euro
Yabancı Orta Saha-Kiralık (maks.750.000 Euro)
Jason Denayer-4 Milyon Euro

Gelirler

Cavanda-1.000.000
Telles-3.500.000-4.000.000

Ahmed Musa
Trezeguet
Denayer
Nagatomo
Bennacer
Nuri
Okan Koçuk
Emre Mor

Hala gelmedi mi

Para yok. Terim Rodrigues’i sattırmaz kolay kolay. Zira ben kendisine 20 falan da değil 9-10 Milyon Euro’luk teklifler geldiğini düşünüyorum onlar da resmî değildir.

9 Milyon’a da onun verdiği katkıyı verecek maaşı 3.5 dan aşağı topçu bulamazsın şu piyasada.

Nagatomo, Ahmed Musa en yakın iki isim gibi yabancılarda. Yerli kaleci olarak da Ookan Koçuk (İstanbulspor), Ertaç Özbir (Y.Malatyaspor) en büyük adaylar sanırım. Denayer'i de almaya çalışacaklardır.Telles'den 4 Milyon Euro gelirse onu öneririz.

Orta sahaya yabancı bir futbolcu alınır diye düşünüyorum. Bunlar sonrasında transfer ancak satışa bağlı olur. Çok bariz para harcamayacağız.

Nagatomo-2.5 Milyon Euro
Ahmed Musa-750.000 Euro (kiralama bedeli)
Okan/Ertaç-500.000 Euro
Yabancı Orta Saha-Kiralık (maks.750.000 Euro)
Jason Denayer-4 Milyon Euro

Gelirler

Cavanda-1.000.000
Telles-3.500.000-4.000.000
Denayer'e 4 milyon euro veren ağır maldır açık açık söylüyorum. 6-7 milyon euro'ya taş gibi stoperler bulursun. Denayer'in ederi max 3 o da max. PL takımları gider 10 milyon euro bayılır belki o ayrı konu. Zaten onlar için 10 milyon euro 1 milyon euro gibi bir şey. Hatta daha az...

Ahmed Musa
Trezeguet
Denayer
Nagatomo
Bennacer
Nuri
Okan Koçuk
Emre Mor

Hala gelmedi mi

Nagatomo hariç hepsi yedek oyuncu bence güzel 1 transfer stratejisi değil bu maliyet bakımından da ucuz değiller üstelik.

Bennaceri bilmiyorum ama oda belki olur, nuride 11 de olur diyecekler için 3 5 hafta oynar sonra sakatlanır belli bence.

Bizim yapmamız gereken podolski, gomis, feguli, fernando gibi fırsat transferi aramak dursun bile şunları aldıysa çok para versede sonuçta aldı dursun için başarı bence 1 2 yıl idare edicek ama 11 de sırıtmayacak topçu lazım şu ffp belasından kurtulana kadar böyle sürmeli.

Denayer'e 4 milyon euro veren ağır maldır açık açık söylüyorum. 6-7 milyon euro'ya taş gibi stoperler bulursun. Denayer'in ederi max 3 o da max. PL takımları gider 10 milyon euro bayılır belki o ayrı konu. Zaten onlar için 10 milyon euro 1 milyon euro gibi bir şey. Hatta daha az...

Katılıyorum ben vermem. Ama Terim beğeniyor ezelden beri hızlı stoperleri.

imbula ve ahmed musa haberleri çıkmaya başladı geçen sezon imbula çok isteniyodu bu sene tam tersi fernando-imbula biraz ağır ve ofansif açıdan yetersiz olur gibi yada donkla uzatmayıp kiralık imbula olabilir,yada skorer bir 10 numara golcü kanatlarla imbula-fernando ikilisi iş yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt