Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla bişi beklemeyin. Geçen seneki kadro aynı olur büyük ölçüde

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Nagatomo
Transfer.. Fernando..Belhanda
Feghouli.. Gomis.. Garry

Altyapı
Linnes..Denayer.. Ahmet/Ozan..Altyapı
Selçuk.. Donk..Tolga/Nuri
Sinan.. A.Musa/Eren.. Muğdat

En fazla olacağı budur. Garry i satarsak trezeguet gelir, Denayer ve nagatomo ya bonservis verebiliriz. Satamazsak kiralıkları doldururuz.

Nagatomo ve denayere çok para verilmesi yanlış olur. Bu adamlar olmazsa olmaz değil. Geçen sene iyi iş yaptılar ama ikiside diğer kulüplerce çöpe atılmış durumdaydı birden değerlendiler. Olmuyırlarsa başka kiralık oyuncu alınır bunlar yerine.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo hariç hepsi yedek oyuncu bence güzel 1 transfer stratejisi değil bu maliyet bakımından da ucuz değiller üstelik.

Bennaceri bilmiyorum ama oda belki olur, nuride 11 de olur diyecekler için 3 5 hafta oynar sonra sakatlanır belli bence.

Bizim yapmamız gereken podolski, gomis, feguli, fernando gibi fırsat transferi aramak dursun bile şunları aldıysa çok para versede sonuçta aldı dursun için başarı bence 1 2 yıl idare edicek ama 11 de sırıtmayacak topçu lazım şu ffp belasından kurtulana kadar böyle sürmeli.
Bence klas bi operasyon olur , Emre Moru çıkartalım oradan onu öylesine yazdım , Diğer isimleri inceleyelim
Okan - Potansiyelli genç kaleci , Muslera varken as adam aramıyoruz
Denayer - Hızlı ve Terimin tuttuğu bi stoper yaşıda genç 4-5 Milyona iyi iş olur
Nagatomo - Uyum sağlamış bi oyuncu ayrıca zor maçlarda güven verdi macera aramaya değmez
Bennacer - Genç bi 8 numara , Arsenal altyapılı ve etkili bir oyuncu kesinlikle 11 de olur
Nuri - Yerli orta sahalarımızın beş para etmeyeceği ortamda alınması zaruri olan adam
Trezeguet - Ligin en iyi ratingi olan oyuncusuydu geçen sene , Yaş ve maliyet ideal iş yapacağı nerdeyse kesin
Ahmed Musa - Hızlı sprinter forvet , Gomis kalırsa onu çok iyi tamamlar ayrıca kanatlara da kayabilir her yönüyle avantajlı topçu

Bence klas bi operasyon olur , Emre Moru çıkartalım oradan onu öylesine yazdım , Diğer isimleri inceleyelim
Okan - Potansiyelli genç kaleci , Muslera varken as adam aramıyoruz
Denayer - Hızlı ve Terimin tuttuğu bi stoper yaşıda genç 4-5 Milyona iyi iş olur
Nagatomo - Uyum sağlamış bi oyuncu ayrıca zor maçlarda güven verdi macera aramaya değmez
Bennacer - Genç bi 8 numara , Arsenal altyapılı ve etkili bir oyuncu kesinlikle 11 de olur
Nuri - Yerli orta sahalarımızın beş para etmeyeceği ortamda alınması zaruri olan adam
Trezeguet - Ligin en iyi ratingi olan oyuncusuydu geçen sene , Yaş ve maliyet ideal iş yapacağı nerdeyse kesin
Ahmed Musa - Hızlı sprinter forvet , Gomis kalırsa onu çok iyi tamamlar ayrıca kanatlara da kayabilir her yönüyle avantajlı topçu

Yedekler için baya maliyetli olur yinede hele şuan ki mali durumda baya lüks olur.

Sen son 3 senede gidip 6 ay sözleşmesi kalmış Donk'a 2,5 Milyon, birer sene sözleşmeleri kalmış Tolga ya 3 Milyon, Eren'e 4 Milyon, Belhanda denen gereksize 10 Milyon bonservis verirsen Inter de gelir senden Nagatomo için 4 ister Alanya da Emre Akbaba için 7 ister.

Sen böyle gerizekalı olursan ve böyle saçma işler yaparsan böyle rakamlar talep ederler tabi.

sent via GSC

Baskan, taraftar herkes Negatomo ya odaklanmis durumda. Bu da tabii ki Inter'in istahini kabartiyor. Yuksek fiyat cekiyorlar. Acilen alternatifler uzerinde calisilmali. Mesela Bayern Bernat'i satis listesine koydu. Satinalma opsiyonlu kiralama teklifi yapilabilir. Yasi da genc..

Sen son 3 senede gidip 6 ay sözleşmesi kalmış Donk'a 2,5 Milyon, birer sene sözleşmeleri kalmış Tolga ya 3 Milyon, Eren'e 4 Milyon, Belhanda denen gereksize 10 Milyon bonservis verirsen Inter de gelir senden Nagatomo için 4 ister Alanya da Emre Akbaba için 7 ister.

Sen böyle gerizekalı olursan ve böyle saçma işler yaparsan böyle rakamlar talep ederler tabi.

sent via GSC

Yönetimler yaptıkları malca transferler için hesap vermek zorunda olmadığı sürece devam eder bu.

Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor

Avrupa'da ses getirecek bir kadro için kolları sıvayan Galatasaray'da bombalar patlıyor... Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor.

Takvim'de yer alan habere göre; sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da kiralık geçiren Ahmed Musa, adım adım Galatasaray'a doğru geliyor.

Menajeriyle görüşüldü

Dün sosyal medya hesabından CSKA'ya veda eden Nijeryalı yıldız, menajeri aracılığıyla Cimbom'a 'evet' dedi. Yönetim şu anda Musa'nın bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlık masasında.

Pazarlıklar son aşamada

İngilizler'le yapılan kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu pazarlıkları son aşamaya gelmiş durumda... Musa geçen sezon Leicester ve CSKA formasıyla 23 maçta 6 gole imzasını attı.

Eski aşk depreşti...

Galatasaray yönetimi, Fransız orta alan oyuncusu Gianelli Imbula'nın transferinde de önemli mesafe katetti.

1 haftada bitirebilirler

Stoke City ile kiralama konusunda büyük oranda anlaşan G.Saray yönetimi, Imbula'nın menajeriyle de pazarlık halinde. Sarı-kırmızılıların 1 hafta içinde Imbula ve Musa'yı bitirebileceği ifade ediliyor.

Geçen sezon gelememişti

Sezonu Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Gianelli Imbula, geçen sezon Tudor'un transferde öncelikli hedefiydi. Fakat Stoke City teklifi kabul etmeyince yönetim de Osmanlı'dan Badou Ndiaye'yi transfer etmişti

turkfutbol

güvenilir bir kaynakti eskiden

Geçen sezon, 5.250.000 milyon Euro'ya Manchester City'den Fernando'yu transfer eden Galatasaray; Emre Akbaba için 5.500.000 Euro isteyen Alanyaspor'a cevap niteliğinde bir yazı bile yazmadı... Şimdilik defter kapandı, bana göre temelli kapandı. Alanyaspor abarttı, ayıp etti.
can taskit

Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor

Avrupa'da ses getirecek bir kadro için kolları sıvayan Galatasaray'da bombalar patlıyor... Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldızı birden bitiriyor.

Takvim'de yer alan habere göre; sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da kiralık geçiren Ahmed Musa, adım adım Galatasaray'a doğru geliyor.

Menajeriyle görüşüldü

Dün sosyal medya hesabından CSKA'ya veda eden Nijeryalı yıldız, menajeri aracılığıyla Cimbom'a 'evet' dedi. Yönetim şu anda Musa'nın bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlık masasında.

Pazarlıklar son aşamada

İngilizler'le yapılan kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu pazarlıkları son aşamaya gelmiş durumda... Musa geçen sezon Leicester ve CSKA formasıyla 23 maçta 6 gole imzasını attı.

Eski aşk depreşti...

Galatasaray yönetimi, Fransız orta alan oyuncusu Gianelli Imbula'nın transferinde de önemli mesafe katetti.

1 haftada bitirebilirler

Stoke City ile kiralama konusunda büyük oranda anlaşan G.Saray yönetimi, Imbula'nın menajeriyle de pazarlık halinde. Sarı-kırmızılıların 1 hafta içinde Imbula ve Musa'yı bitirebileceği ifade ediliyor.

Geçen sezon gelememişti

Sezonu Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Gianelli Imbula, geçen sezon Tudor'un transferde öncelikli hedefiydi. Fakat Stoke City teklifi kabul etmeyince yönetim de Osmanlı'dan Badou Ndiaye'yi transfer etmişti

turkfutbol

güvenilir bir kaynakti eskiden
Takvim bunun kaynagi

Alanyaspor'dan açıklama: Emre Akbaba, Alanyaspor'a rest çekti. Beni Galatasaray'a satın" şeklindeki haberler asılsızdır. Futbolcumuz bugüne kadar kulübümüzle herhangi bir sorun yaşamamıştır ve ayrıca bu yönde bir açıklaması da olmamıştır.

gelecek sezon bedavaya aliriz aptallik yapmaya gerek yok

en sönük transfer sezonunu geçireceğiz bir iki tane ucuz kiralık bulabilirsek ne ala yoksa geçen seneki kadro aynen devam. pek beklentim yok da bazıları iyi bir kamp geçirirse karpuz götlünün bir şeyler yapacağını savunuyordu inşallah haklı çıkarlar.

en sönük transfer sezonunu geçireceğiz bir iki tane ucuz kiralık bulabilirsek ne ala yoksa geçen seneki kadro aynen devam. pek beklentim yok da bazıları iyi bir kamp geçirirse karpuz götlünün bir şeyler yapacağını savunuyordu inşallah haklı çıkarlar.

Nedir bu feguli takıntın son yıllarda o kadar boş beleş topçu geldi feguli sakat haliyle bile birşeyler yaptı, çabaladı koca sezon dikkat ediyorum feguli aşağı feguli yukarı eleştirip duruyorsun.

Feghouli'nin bu seneki oyun tarzının Linnes ve Mariano'nun performansına da katkısı olduğunu not olarak düşelim.
Fiziki eksikliğini beklerini iyi kullanarak örttü.

gomis gidecek haberleri var maaşının yükseltilmesini istemiş bu şekilde 2 forvet alıcaz umarım balotelli ve musa alınır

belhandayı da şutladık mı guzel olacaktır orta saha fernando-imbula ve 10 numara transferi ile harika olur

Alanyaspor'dan açıklama: Emre Akbaba, Alanyaspor'a rest çekti. Beni Galatasaray'a satın" şeklindeki haberler asılsızdır. Futbolcumuz bugüne kadar kulübümüzle herhangi bir sorun yaşamamıştır ve ayrıca bu yönde bir açıklaması da olmamıştır.

bu yoklukta gerek yok böyle adamlara yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt