Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne demek Gomis seneye Galatasaray forması giymeyecek :(

İnşallah yerini en doğru şekilde doldurabiliriz yoksa işimiz çok zor ne kadar eleştirilse de adam tek başına 32 gol 6 asist ile sezonu tamamladı

İnşallah öyle bir bonservis kazancımız olur ki Gomis ile yollarımızı ayırdığımıza değer

Ulan Dursun helak ol senin yüzünden elimizdeki adamları bile takımda tutamıyoruz Bruma-Ndiaye-Telles-Gomis hepsini sırayla kaybediyoruz ...

brumayı kiralasak muazzam olacak be bacca ndiaye ve imbulayı da alsak kralını severiz

musa - gomis ii olur

gomisin yaninda hareketli forvet sart

tek forvetli oynayacaksak da gomisi yalniz birakmamak lazim

Ndiaye mi İmbula mı derseniz kesinlikle İmbula derim..Tam aradığımız adam

İmbula Fernando

Feg A.Musa. Garry

GomiZ

Bana göre müthiş olur.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmed Musa cok iyi olacak kanatlarda da oynuyor bence cift forvet oynamak sart da degil tek santrafor da oynar hocanin 4-4-2'ye donebilmesi icin kadro revizyonu gerek o revizyona gidilecegini dusunmuyorum

Tek forvet olmaz diyenler neden boyle diyor?

ahmed musa, twitterda 2-3 gönderiyi favlayinca duyumcu hesaplar anında yazmaya başladı, bugün de tweeti alıntıladı masallah transferi bitirdiler. hiçbirinin bir bok bildiği yok, ingiltere basını transfer için olumlu şeyler yazmış zaten bunlar sadece fav/rtye göre senaryo yazmışlar

King Serdar Azizin yanina stoper sart bu arada

Bunu ihmal etmeyelim CL oynayacaz

Gomis'e alternatif forvet, kanat, stoper falan buluruz da benim icin en onemli transfer 8 numara

Ahmed Musa Türkiye Ligi'nde çift forvet sisteminde cok etkili olabilecek bir oyuncu.
Arkasında Fernando ve İmbula olursa çok rahat edecektir.
4-2-3-1 oynamaliyiz.
Gomis ve Musa çift Forvet gibi olmali.

Miranda+İmbula+Musa+Nago+Trezeguet

Ne iyi olurduieeeahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt