Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani bilmiyorum izlediğim videodan mı, bu Bennacer beni heyecanlandırıyor. Acayip bir futbolcu olabilir. Bu yaşta 40-50 metre pas atmak her futbolcunun harcı değil. Bunu bir tek Tielemans’ta gördüm. Abartıyor da olabilirim. Ama tutarsa muazzam bir paraya satabiliriz.

Son düzenleme:
Poborsky dönse enfes olur yaw 1.5 mio ya otursun kulübe de arada girip gömçürür kaleye

Yani bilmiyorum izlediğim videodan mı, bu Bennacer beni heyecanlandırıyor. Acayip bir futbolcu olabilir.fazla. Bu yaşta 40-50 metre pas atmak her futbolcunun harcı değil. Bunu bir tek Tielemans’ta gördüm. Abartıyor da olabilir. Ama tutarsa muazzam bir paraya satabiliriz.
4,5 milyon istiyolar. 3 milyonluk teklifimizi reddettiler.satmaya meyilliler de biz hala kıcı kırık ndiaye paşamı bekliyoruz

sence paco,andre gomes ve denis suarezin yolu buraya düşer mi?hiç bi şekilde düşmez.sponsorluk,dostluk kurtarmaz.ticaret ayrı bişey,oyuncu istekleri vs ayrı bişey..alex vidal ya sevillaya da intere gidecek zaten.bi tek vermaleni alırlar belki.

paco suarezin tek yedegi galiba bi de.

Sergi ben sadece haber tasiyorum, hem de beIN gibi guvenilir bir kaynaktan

Bize gelince ucra kaynaklardan Bacca, Miranda fln yagdiriyorsun bunlar da zor transferler

Bence hepsi mumkun transferler Ali Koc - Barcelona iliskisi dusunulunce, Gomes-Suarez haric

Ndiaye ve Imbula transferleri bana biraz yalan haber gibi geliyor, medya isim bulamadigindan gecen donemin isimlerini yaziyor gibi

Ayrica Szymanski ve Bennacer gibi isimler cikmasi da beni felaket mutlu yapiyor. Zaten bu orta sahalarin muadili Ndiaye/Imbula degil. Bunlar kadife ayakli, yuksek tempolu, pas istasyonu gorevi gorebilecek, sahanin her yerini gezen solak firlama gencler.

Hoca 1 Emre istiyor bu cok belli. Ben bu yuzden Wilshere diye yanip tutusuyorum ama Bennacer/Szymanski falan da olur. Adi cikmamis baska bir bu tip futbolcu da.

Donk yerine de Imbula/Ndiaye ile orta sahayi zenginlestirmis oluruz.

Sergi ben sadece haber tasiyorum, hem de beIN gibi guvenilir bir kaynaktan

Bize gelince ucra kaynaklardan Bacca, Miranda fln yagdiriyorsun bunlar da zor transferler

Bence hepsi mumkun transferler Ali Koc - Barcelona iliskisi dusunulunce, Gomes-Suarez haric
ben baccayı yazmadım.miranda zor degil.mina ve vermalen olabilir.ama minayı da kiralamak isteyen cok olur.pacoyu valencia havada karada kapar vs

Duyum falan aramaya gerek yok.
Bitmis olan birşey yok.
Macera aramaya da gerek yok.

A.Musa+Trezeguet+İmbula ve Ndiaye ile ciddi ciddi ilgileniyoruz.
Nago'nun kendisiyle anlaştık.
Para olsa Emre Ak BABA'yı alırız.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kap ı açmaya giden uyuya kalmış o yüzden ortada kaldık böyle

Rusya şampiyonu kimdi la bu sene?
Musa Sampi oldu muydu

Kap ı açmaya giden uyuya kalmış o yüzden ortada kaldık böyle

5a1e3a8d67b0a929245c17d6.jpg

Hassss.. kötü oldu bu..
İyi para.
Bu sene sicacagi belliydi.. kaçtı

Car selon les informations de la PRESSE TURQUE, l'ancien joueur de Chelsea ou de l'Inter Milan, qui évolue désormais au Besiktas Istanbul, serait sur le point de rallier la Chine. Le club stambouliote aurait accepté une offre de 12 millions d'euros pour son vétéran, émanant du Guangzhou Evergrande, qui offrirait un bail de deux saisons au principal intéressé, assorti d'un salaire annuel supérieur à 6 millions d'euros.

Türk basınına göre diyo

Yerry Mina hariç sayılan isimlerin hiçbiri Türkiye'de bir halt yiyemez.
Burada bana İspanyol menşeili bir tane düzgün oynayan adam gosteremezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt