Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera2.jpg
Asla başarılı değildi.
Vasat üstü oynadı oda sol bekte.
Sol açıkta berbatti
Fizikli bir İspanyol olmasına rağmen vasatti

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bennacer'i yeni izledim.
Çok ama çok beğendim.
Tarihimizin en iyi transferi olur gelirse.
Müthiş bir vizyon.
Feg abisiyle namaza giderler hem.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah denen üçkağıtçı isim gibiler geliceğine nagatomo'ya 3 3,5 versek gram üzülmem takıma herşeyini vermeye çalışan topçudan zarar gelmez ; podolski, sneijder ve melonun gitmesine üzülme nedenimde buydu herşey teknik, taktik, futbol değil takıma sahiplenmede çok önemli, belhanda mesela gitse gram umrumda olmaz çünkü takımı takmıyor.

Fernando,Mariano,Serdar ve Muslera hariç takımda herkes satılabilir.Zaten olması da gerekiyor.Geri kalan alacağımız adamların yaş ortalaması 21-23 yaş aralığında olmalı. Ben şahsen bi kaç yıl beklerim.
Not:Garry,Belhanda,Gomis ve Feghouli gidersede üzülürüm. :-)

Asamoah denen üçkağıtçı isim gibiler geliceğine nagatomo'ya 3 3,5 versek gram üzülmem takıma herşeyini vermeye çalışan topçudan zarar gelmez ; podolski, sneijder ve melonun gitmesine üzülme nedenimde buydu herşey teknik, taktik, futbol değil takıma sahiplenmede çok önemli, belhanda mesela gitse gram umrumda olmaz çünkü takımı takmıyor.

Ayrica bir suru Japon fan demek, yepyeni bir markete urun satmak, markayi yuceltmek demek
Basligina attim bir televizyoncu Istanbul'a gelmis Nagatomo'yu sormus Japonya'da yayinlanmis
Boyle seylerle sponsorlarin gozunde daha degerli bir marka haline gelip gelir uretebiliriz ancak
Soyledigin gibi Nagatomo cok caliskan ve profesyonel 33-34 yasina kadar ust duzey oynayabilir

Ayrica bir suru Japon fan demek, yepyeni bir markete urun satmak, markayi yuceltmek demek
Basligina attim bir televizyoncu Istanbul'a gelmis Nagatomo'yu sormus Japonya'da yayinlanmis
Boyle seylerle sponsorlarin gozunde daha degerli bir marka haline gelip gelir uretebiliriz ancak
Soyledigin gibi Nagatomo cok caliskan ve profesyonel 33-34 yasina kadar ust duzey oynayabilir

@Yusuf Kara'yla birlikte ts maçını izledik yanımızda japonlar vardı cidden çok iyi reklam fırsatı oluyor japonlar sadık millet kendi milletindekileri nereye gitse takip ediyor, destek veriyor bu fırsatı değerlendirmek gerekiyor.

Madem barcanin topcularini kiralamaya calisiyon comolliyi niye getirdin ? Ayrıca o topcularini alayı leş valla barcada oynamaları onları iyi yapmaz

Barca, feneri cop kovasi olarak kullanacak herhal.

ispanyolun coguda azıda risktir arkadas bizim ligte tutmuyor bu gevşek arkadaslar genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt