Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heis ebu bekir kap gelecek o kadar

tenor.gif
Dost acı söyler maalesef :(

Salı denince akla gelen...

t5MFacgWebBvjQ19B5K_GXWRf4tWzd8LAUVLyQ6WuajADk6lbeShgW0iG6FDVNo3a0YWgDWFSuhZjflHA1IKfruSkZG6IZA=w388-h379-nc

Laylaralaylaralaylaralaylay! Laylaralaylaralaylaralaylay! Laylaralaylaralaylaralaylay!
Ah!- Med! Mu!- Sa!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S.nakajima denilmiş Webaslanda.
Rodriguez giderse çok mantıklı bir hamle olur, umarım ucuza alabiliriz.

S.nakajima denilmiş Webaslanda.
Rodriguez giderse çok mantıklı bir hamle olur, umarım ucuza alabiliriz.

9 gol 11 asist’la sezonu 1. bitirmemizde büyük payı olan Rodrigues’in yerine, ne olduğu belirsiz, vasat Portekiz liginde orta sıra takımlarından birinde oynayan bir Japon’u mu alalım.

Siz iyi misiniz? Yaş sınırı felan varmı bu forumun. Son günlerde okuduğum saçmalıkların haddi hesabi yok. Antu’dan beter olma yolunda ilerliyoruz.

Bu genç kanat oyuncuların hiç biri Rodrigues’in verdiği katkıyı veremez.

Ne yapabilirsin mesela? Rodrigues’i sattın €14 milyon’a mesela. Alırsın Başakşehir’den (Elia) aynı tip tecrübeli oyuncuyu 2 milyon’a, yanınada 22 yaşında genç bir sıpayı transfer edersin 4-5’e.

Bruma gibi harcarız gençleri bu şekilde. Yok Rodri’yi sat yerine 22 yaşında genç oyuncu al ilk sezonunda 9-10 gol 10 asist yapsın, yapmazsa atıp keseriz zaten.

Türkiye’de oynamanın bazı gerçekleri var. Mesela deplasman. Gençleri tabi ki görmek isteriz. Ama daha çok Arena’da oynanan maçlarda etkili olabilirler. Deplasmanda kaybolurlar.

Tecrübeli oyuncuyu makul fiyata almanın bir ayıbı yok arkadaşlar (Nagatomo). Elia olabilir, başkası olabilir, önemi yok. Yeter ki aynı tarz eleman olsun.

9 gol 11 asist’la sezonu 1. bitirmemizde büyük payı olan Rodrigues’in yerine, ne olduğu belirsiz, vasat Portekiz liginde orta sıra takımlarından birinde oynayan bir Japon’u mu alalım.

Siz iyi misiniz? Yaş sınırı felan varmı bu forumun. Son günlerde okuduğum saçmalıkların haddi hesabi yok. Antu’dan beter olma yolunda ilerliyoruz.
dortmund falan istiyo zaten nakajimayı zor

TRT Spor spikerinin "Galatasaray'a gelecek misin?" sorusunu yanıtlayan İsviçreli yıldız, "Türkiye'yi çok seviyorum. Türk insanını çok seviyorum. Fatih Terim'e çok büyük saygı duyuyorum. Bir gün Türkiye'de oynayacağım ama bu sezon değil" dedi. TRT Spor spikerinin "Galatasaray'a gelecek misin?" sorusunu yanıtlayan İsviçreli yıldız, "Türkiye'yi çok seviyorum. Türk insanını çok seviyorum. Fatih Terim'e çok büyük saygı duyuyorum. Bir gün Türkiye'de oynayacağım ama bu sezon değil" dedi.

1691655_Galatasaray_SK.jpg

Belhanda , Gomis ,Maicon,Rodriquesi sat ahmed musa ,ndiaye kiralık kjaer satın alma bonservisli kiralık yap boas dost ve honda boşta 10 numara kadro olur

katılıyorum şu postun gördüğüm en saçma post olmuş. Rodri konuşulurken de böyle yazan tonla adam vardı Paok'lu mu bizi şampiyon yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt