Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Naga'ya 2.5 milyondan fazla verilmemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renkdas 6 milyonda olsa vereceğizzzNaga'ya 2.5 milyondan fazla verilmemeli
Üstat sen de bizdensin gel o zaman;vay arkadaş bizim kızlar da trip atıp ego kasar anca kibir yıgınları
aaaa bu gerçekse koskoca gsc moderatörünün futbol yerine başka bi spor dalı bulması kendisinin yararına olucaktırKadir sen zaten Nago gelirken de çöp, lato oynasın daha iyi diyen taraftaydın. Hala gizli bir antinago görüyorum sende. Iyi oynadı da sustun. Daha yakın zamanda bir iki kere yine DAHA IYI SOL BEK alalım dedin de bulursan bize de haber ver .
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok görüşü saygı duyuyorum da 3 milyondan az fiyata iyi bir sol bek nasıl alıyoruz onu anlamıyorumaaaa bu gerçekse koskoca gsc moderatörünün futbol yerine başka bi spor dalı bulması kendisinin yararına olucaktır
Stum Gruz elerse, FB büyük ihtimal elemeleri geçer.
Stum Gruz elerse, FB büyük ihtimal elemeleri geçer.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçi doğru ya. Ondan sonra dişli rakipler var haklisinDaha 1 tur daha var
Ya Allah aşkına bir tane maç ile yorum yapıyorsunuz.
Kolombiya 10 kisi kalmasaydi Japonya'nın anasini aglatirdi.
Geçin bu işleri..Nagotomo'nun kanadındaki Cuadrado oyundan cikti 30.dkda.
Yani adam abartilacak bisey yapmadı, görevi neyse onu yaptı.
Gelmesini herkes istiyor,sadece fiyat konusunda sıkıntımız var.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nagotomo duman etti ondan çıktı dimievet neden çıktı sence ?
koca 2.yarı hiç izlemedik nagatomuyu sadece japonya kolombiya maçıyla yorum yapıyoruz sende haklısın.

Nagotomo duman etti ondan çıktı dimi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya Vasfi bırak kanka yaaaNe sandın
Bek ile orta saha/forvet karşılaştırması mantıklı değil bana göre.İsterse 35 yaşına girsin emre, adebayor neler yapıyor ortada bizim lig zor bir lig değil sonuçta, avrupa içinde yetersiz olucağını düşünmüyorum bugün ki maçta ve derbilerde gösterdiği performans ortada visca, Q7, quardado oyuncağı oldu oynadı durdu paso.
Ne latosundan bahsediyorsun anlamadım son yıllarda adam akıllı sol bekimiz mi olduda latodan iyi diye beğenicez, telles diyenler olabilir ama bizdeyken iyi değildi özgüven problemi vardı sanırım Portoda kendini buldu.