Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yellow friday kampanyası donk içinmiydi yazık degilmi bu taraftara gariban elindeki son parasını sırf bu aşda bir tutamda benim katkım olsun diye son parasıyla kulubune verdi soruyorum ne için donk için mi?

Uefa demişki Allah zaten Dursun gibi Albayrak gibi yöneticelerle belanızı vermiş birde bizden bulmayın belanızı demiş resmen

Selçuk ve Tolga’nın maaşı muazzam. Ben normalde çok hesap yapan bir adam değilim. Ama çok fazla para alıyorlar kesinlikle. Donk’a da maksimum 1 milyon verilmeliydi.

Üşüyoruz :(

galatasarayda_transfer_zirvesi_tudorHN.webp

bu saatten sonra olan olmuş artık şu selçuk ve tolga dan kurtulmamız tek dileğimdir.toplam 5m alıyor 2 si bi halt yapmıyorlar.

1530298144858.webp

Ceferin Galatasaray ile ilgili "Bir kez daha söylüyorum. Verilmiş bir karar hakkında yorum yapmayacağım. Anlaşma aynı şekilde devam ediyor ve güncel. Bunu biliyoruz çünkü hakem kurulu herhangi bir şey yapmadı ve değişiklik talep etmedi. dedi.

Ceferin Galatasaray’ın Avrupa’dan men edilme ihtimali var mı sorusuna ise; "Tekrar ediyorum ben Galatasaray hakkında konuşmuyorum. Real Madrid veya Tottenham hakkında da konuşmuyorum. Kararı veren bağımsız bir komite, Verilen karar sizin zannettiğiniz kadar olağan dışı değil. Anormal bir durum yok."

@Hayri P. Cund

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt