Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw sakin olmakla alakasi yok ki mevzunun okudugum seyi nasil degerlendirdigimle ilgisi var
panik yapmiyorum ama bana oyle hicbirsey yokmus gibi gelmiyor onu anlatmaya calisiyorum
bende senin,taraftarın vs evhamlı oldugunu düşündüğüm için öyle dedim.

bu trezege ismi şaşırtmaca diye tahmin ediyorum hoca bu yoklukta kafayı yememistir heralde 5 milyonu cebinden vermeyecekse

ya şu bennaceri al,ahmed musayı kirala.olsun bitsin.trezgetye gerek yok,rodrigues gitmiyorsa

bu trezege ismi şaşırtmaca diye tahmin ediyorum hoca bu yoklukta kafayı yememistir heralde 5 milyonu cebinden vermeyecekse
aynen öyle kadroyu koruma niyetindeyiz dedi elinde iki sağlam kanat oyuncun var haliyle eksik bölgelere yönelmen lazım 8 numara,stoper ve forvet gibi ayrıca yönetim zahmet olmazsa oyuncu satma işinide becerse maicon ve belhandaya müşteri bulsa iyi olur,belhanda gevşek tavrıyla yine sorun olabilir maiconda geçen sene gibi hatalar yaparsa donk oynar oda işimize gelmez

Tarik bu sezon beklenen cikisi yapabilir mi cok emin degilim, bitmedi mi bu adamin sozlesmesi daha yahu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aslında 8 numara + iyi bir stoper alsak ilk 11 iyi seviyede. Ondan sonra yedek transferi yapariz.beklemek lazım inancım var ama eleştiri hakkımız da var

şöyle bişeyi becerebilsek nasıl olur sergen
muslera
mariano şef stoper serdar nagatomo
fernando
szymanski n'diaye
feghouli garry
gomis
yedek kaleci-genç stoper-linnes-donk-sinan-muğdat-a.musa
olaganüstü olur.syzmanski gibi büyük bi potansiyel+ndiaye,lider stoper cok seyi iyi hale getirir.

Yav mesele sadece Donk değil. Bu şekilde maaş skalasinin da ağzına siciyorsun. Teklif goturdugun adamlar takimda kim ne kadar maaş alıyor diye bakmıyor mu? Donk'un 2m aldığı yerde, Ahmed Musa, Ndiaye filan 3m da ister tabii. Yedek oyuncunun 2m aldığı yerde enayi mi bu adamlar daha azına oynasın. Tabii kapıyı 3m dan açar. Ondan sonra vasat adamlar bile kapıyı 2m dan açıyor diyoruz.

Tolga 2m
Selçuk 3m
Eren 2.4m
Donk 2m
Tarık 1.6m

Ulan isterler tabii. Şuraya baksana.

Artik bir maas duzeni oturtmaliyiz. Birkac yildiz oyuncu 3-4m, ilk 11 seviyesindeki oyuncular 2m, rotasyondakiler 1m, yedekler daha da ucuz gibi.

Bu kontratlarin hepsi seneye bitiyor. Bunu oturtmak icin buyuk bir firsat.

fatih hocaya inanın arkadaşlar.necati ve aydın yılmaz olayını bilyosunuz.aydın için sabır istedi sizden,sonucu malum.playoffa girmeden önceki manisa maçı,bjk macı vs.braga yine ....necati zaten şampiyon yaptı.

donk olayı evet hoş degil ama fatih terime güvenin.inandıgı şeyler genelde olumlu sonuclanır.

şu eren,tolga,selçuk ve tarık aradan bi çıksaydı donka bu kadar laf edilmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt