Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocaya inanın arkadaşlar.necati ve aydın yılmaz olayını bilyosunuz.aydın için sabır istedi sizden,sonucu malum.playoffa girmeden önceki manisa maçı,bjk macı vs.braga yine ....necati zaten şampiyon yaptı.

donk olayı evet hoş degil ama fatih terime güvenin.inandıgı şeyler genelde olumlu sonuclanır.

Yav he he
Terim degil de tudor olsaydi kufur edip myc yemistin.

Yapmayın abi gerçekten siz transfer filan harbiden, paramız yok artık yiye yiye bitirdiniz buna inanıyoruz lütfen yapmayın yani. Saçma sapan rakamlar ya gerçekten akıl alır değil birde kuruş hesabını yapacağını iddia eden adamın yönetiminde gerçekleşiyor bu fahiş fiyatlar. Havsalam almıyor gerçekten ya 32 yaşında ne oynadığı belli olmayan bir adamı istediğin rakama getiremiyorsan ne işe yararsın hadi onu getiremiyorsun o paraya muadili olacak ve gelecekte para kazanma olasılığın olan bir adamı da bulamıyorsan ve herkesin yapabileceği ederi 3 olan bir hizmete 5 vererek sahip olabiliyorsan neden oradasınız ya neden???

veee transfer listesi arkada arklar mikroskopu olan varsa çözebiliriz isimleri

Dg4e0ymXkAAsDED.jpg:large

Bu marketde 5,9 milyon zor tas gibi 8 numara alirsin. Bir iki tane o fiyata önerebilirmisin?
Mustafa Cengiz: "Scout ekibimizin müthiş bir şekilde çalışıyor. Avrupa'nın çok az kulübünde böyle çalışan bir ekip vardır. Bu ekibi de Fatih hocamız kurmuştu."

O muthis sekilde calisan scout ekibi kac tane genc yetenek kazandirdi bu takima? Bruma 13 milyona alindi + u20 dunya kupasinda herkesin gozu onunde parlayan bir oyuncu scout transferi degil benim gozumde. Telles'i sayabiliriz. Carole var ama tutmadi. Sinan Gumus var 3 yildir hala aynisi, kendini gelistiremedi. Rodrigues'i de menajerler onermisti galiba.

Senin soruna gelince, onu da ust duzey data verisine sahip olan scout ekibi bulsun, isleri bu.

Mustafa Cengiz: "Scout ekibimizin müthiş bir şekilde çalışıyor. Avrupa'nın çok az kulübünde böyle çalışan bir ekip vardır. Bu ekibi de Fatih hocamız kurmuştu."

O muthis sekilde calisan scout ekibi kac tane genc yetenek kazandirdi bu takima? Bruma 13 milyona alindi + u20 dunya kupasinda herkesin gozu onunde parlayan bir oyuncu scout transferi degil benim gozumde. Telles'i sayabiliriz. Carole var ama tutmadi. Sinan Gumus var 3 yildir hala aynisi, kendini gelistiremedi. Rodrigues'i de menajerler onermisti galiba.

Senin soruna gelince, onu da ust duzey data verisine sahip olan scout ekibi bulsun, isleri bu.
laf olsun işte scout ekibine tekmeyi basıp bu forumu takip etseler daha faydalı olur tabi komisyon falan bakmadan söylenen adamları almak lazım

Valla bence scout ekibini suclamak yanlis

Scout ekibini takmayan 1 yonetim ve teknik heyet var bence

Sen onlara ne liste verirsen ver onlar komisyonlarini optimize edecek hamleleri yapiyorlar, menajerlerin oyuncagi olmuslar

Sen scout olsan ne yapardin mesela?

carole
tolga
eren
cavanda
selcuk
tarik
ahmet

sunlari nasil gönderebiliriz onu düsünün.

Valla bence scout ekibini suclamak yanlis

Scout ekibini takmayan 1 yonetim ve teknik heyet var bence

Sen onlara ne liste verirsen ver onlar komisyonlarini optimize edecek hamleleri yapiyorlar, menajerlerin oyuncagi olmuslar

Sen scout olsan ne yapardin mesela?
Sana ne olduysa o profil resmini değiştirdikten sonra oldu. Naaıl böyIe bir düşünceye girebilirsin. Fatih hoca komisyon transferi yapar. Galatasaray in parasını mı yiyecek adam kara yollarla. Şu forumda böyle bir düşünceye girebilecek son kişi sendin benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt