Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır takas teklif etmekten ve yıllardır reddolmasından bikmadık.
Anadolu kulübü senin milyonlar saçtığın çöpleri ne yapsın ki?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana ne olduysa o profil resmini değiştirdikten sonra oldu. Naaıl böyIe bir düşünceye girebilirsin. Fatih hoca komisyon transferi yapar. Galatasaray in parasını mı yiyecek adam kara yollarla. Şu forumda böyle bir düşünceye girebilecek son kişi sendin benim gözümde

Genel anlamda konusuyordum Donk hakkinda degil. Rtas scout ekibi neden is yapmiyor diye sormus da...

ManU'lu galiba, kendisine sormak lazim yakindan tanidigimi soyleyemem

Valla bence scout ekibini suclamak yanlis

Scout ekibini takmayan 1 yonetim ve teknik heyet var bence

Sen onlara ne liste verirsen ver onlar komisyonlarini optimize edecek hamleleri yapiyorlar, menajerlerin oyuncagi olmuslar

Sen scout olsan ne yapardin mesela?
Yillardir ekibim ile beraber gece gunduz calisacagim oyuncu kesfetmek icin, yonetime ve teknik direktore liste verecegim ama takmayacaklar ha. Istifa etsinler ozaman. Ciddiye alinmiyorsan ne isin var orda. Ac kalmazlar zaten, ertesi gun en az 10 takimdan teklif gelir. Olmadi yurt disinda, ciddiye alindigin bir takimda calisirsin.

Mesala gecen sezon transferlerin cogunu bence scout ekibi aldirdi. Belhanda'yi, Feghouli'yi, Maicon'u, Fernando'yu, bu oyunculari bende oneririm, benim dert ettigim nokta 1 tane genc oyuncu kazandirmadilar bu takima. Su takimda 1 tane ilk 11de oynatip parlatabilecegin genc oyuncu yok.

Ajax Davinson Sanchez'i, Sampdoria Skriniar ve Torreira'yi, Genk
Koulibaly, Milinkovic Savic, Ndidi ve Bailey'yi, Gent Moses Simon'u, iste bunlar scout transferi.

Genel anlamda konusuyordum Donk hakkinda degil. Rtas scout ekibi neden is yapmiyor diye sormus da...

ManU'lu galiba, kendisine sormak lazim yakindan tanidigimi soyleyemem
Yav scout dediğin emre utkuca ne bekliyorsun ki. Ha güvene bileceğin tek şey fatih hocanın yurt dışında tuttuğu scout ekibi. Ve yanındaki 8kişilik bir ekip

veee transfer listesi arkada arklar mikroskopu olan varsa çözebiliriz isimleri

Dg4e0ymXkAAsDED.jpg:large
Sanki *odric okudum.
İlk harf belli değil.

Yillardir ekibim ile beraber gece gunduz calisacagim oyuncu kesfetmek icin, yonetime ve teknik direktore liste verecegim ama takmayacaklar ha. Istifa etsinler ozaman. Ciddiye alinmiyorsan ne isin var orda. Ac kalmazlar zaten, ertesi gun en az 10 takimdan teklif gelir. Olmadi yurt disinda, ciddiye alindigin bir takimda calisirsin.

Kendilerine ve islerine saygilari oldugunu dusunmuyorum. Guzel, kurulu bir duzenleri var, yattiklari yerden milyonlar kazaniyorlar.

Selamın aleyküm arkadaşlar bigün çocuğum olursa ona rayn donk gibi olmasını öğretecem

duyumcuda yok artık bence içimizden halledelim,içimizden bir duyumcu cıkaralım ve datmin olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt