Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden ben de suçu sukuvat ekibimizde buluyordum ama yönetimlerin ve yetkililerin ceplerini doldurmak istedikleri için komisyon ve ahbap çavuş transferlerine daha fazla önem verdikleri ve sukuvatları pek sallamadıkları ihtimalinin daha olası olmasına karar verdim.

Sukuvat çıkıp ne diyecek bunu bunu alın yoksa işi bırakırım diye tehdit mi edecek. Adam ekmek parasını kazanıyor sonuçta.

Onlarca oyuncuyu önerdikleriyle kalıyorlardır muhtemelen her transfer dönemi. Yani boşu boşuna rapor analiz falan hazırlıyorlar yıllardır.

sent via GSC

scout ekibimizi takan yok bence

Soruyorum, bizim scoutlar gercekten mesela Isvicre olsun, Fransa olsun oyunculari gidip resmen maclarina izliyorlar mi acaba?

Mesela Italya, veya Polonya'ya gidip Szymanski veya Benaccer'e izleyen bir ekip varmi yada bir kisi?

Bu sezon en az 6 veya 7 transfer yapılacak arkadaşlar aklın yolu bir
1) kaleci (yedek)
2) defans (üç defans oyuncusu var muhakkak en az bir oyuncu alinir)
3) solbek ( Carol giderse yedek de alına bilinir.
4) 8 numara
5) sol açık ( Mugdat _ belki süpriz transfer yapilabilinir
6) forvet
Bu yüzden transfer muhakkak olucak asil merak ettiğiniz kimler gelecek

besiktas sampiyon olamayinca haber cikmaz oldu adamlarla ilgili. söyle bir baktim da yabanci kadrosu epey dolu, 1 haklari var suan icin.

fabri tolga
vida mitrovic pepe medel
caner adriano gökhan
necip dorukhan oguzhan tolgay veli atiba
orkan babel lens gökhan quaresma aras larin negredo love mustafa

huzurevine döndüler iyice, bizim bunlardan ders almamiz lazim. daha fazla yasli oyuncu kaldiracak gücümüz yok.

Donk'un alacagi yillik ücrete bakacak olursak bence ilk 11 oynayacak orta saha alinmayacak

veee transfer listesi arkada arklar mikroskopu olan varsa çözebiliriz isimleri

Dg4e0ymXkAAsDED.jpg:large
Onlar aylık oda temizlik görevli listesi ???

besiktas sampiyon olamayinca haber cikmaz oldu adamlarla ilgili. söyle bir baktim da yabanci kadrosu epey dolu, 1 haklari var suan icin.

fabri tolga
vida mitrovic pepe medel
caner adriano gökhan
necip dorukhan oguzhan tolgay veli atiba
orkan babel lens gökhan quaresma aras larin negredo love mustafa

huzurevine döndüler iyice, bizim bunlardan ders almamiz lazim. daha fazla yasli oyuncu kaldiracak gücümüz yok.
mitrovic veli aras negredo love mustafa iyi kazık 10miodan fazla maaş veriyorlar bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt