Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Scout ekibimizin müthiş bir şekilde çalışıyor. Avrupa'nın çok az kulübünde böyle çalışan bir ekip vardır. Bu ekibi de Fatih hocamız kurmuştu."

O muthis sekilde calisan scout ekibi kac tane genc yetenek kazandirdi bu takima? Bruma 13 milyona alindi + u20 dunya kupasinda herkesin gozu onunde parlayan bir oyuncu scout transferi degil benim gozumde. Telles'i sayabiliriz. Carole var ama tutmadi. Sinan Gumus var 3 yildir hala aynisi, kendini gelistiremedi. Rodrigues'i de menajerler onermisti galiba.

Senin soruna gelince, onu da ust duzey data verisine sahip olan scout ekibi bulsun, isleri bu.
Scout ekibinin transfer doneminde siki calismasi mantigini anlamiyorum ben.

Bu herifler yil icinde siki calisip her turlu degerlendirmeyi yapip ona gore yaz icin rapor hazirlamiyor mu?

Simdi calisan scoutun faydasi nedir anlamiyorum, gidip Mugdat tarzi herifleri felan onerirler bu gidisle.

lan bu popstar 2004dekiler harbiden yetenekliymiş,hepsinde star havası var.abidin,barış,evren vs

Belhanda Fernando Donk orta sahasiyla sampiyon olduk ama acikcasi sans eseriydi.

Her mac kanser olduk, deplasmanda oyun ustunlugunu hep teslim ettik. Dogru duzgun top oynayamadik, pas yapamadik. Orta saha ustunlugunu hep rakibe biraktik, oyunu rakip sahaya yikamadik. Gol attiktan sonra geri yaslanmak zorunda kaldik.

Ite kaka sampiyon olduk. Bir daha tutmaz bu kumar. Lanet olsun ki dogru duzgun bir orta saha izlemedi bu gozler yillardir. 3-4m yillik ucretler, 10m bonservisler havada ucustu, 1 tane duzgun orta saha alamadik.

Yaziklar olsun. Bir kanser sezonu daha bizi bekliyor gibi. Avrupa'da gelen gecen 4'ler grubu zor cekersek.

Screenshot_2018-06-29-23-32-22.webp

Aptalca yönetilmemizden ötürü Donk'a verilen senelik ücretten dolayı bu kazmanın ilk 11'de oynatılacağı düşünülüyorsa CL'de Allah hiç olmadığı kadar yanımızda olur inşallah. Geçen sezon kıçı kırık ligimizde her hafta ecel terleri döktüğümüz çabuk unutulmuş anlaşılan. 2-0 öndeyken bile rahatça maç izleyemediğimiz günler çabuk silinmiş akıllardan.

Tamam da vergisi vs. var, 4m civari alacaktir yillik burada

Arsenal yeni sözlesme teklif etmis yillik 110.000 Pound arti 60.000 Bonus eger oynarsa. Haftalik.

Banko 6.500.000 Euro Yillik + Ortalama 20 mac oynasa yillik yaklasik 7.860.000 Euro yapar. Bunu reddetmis adam.

4.323.000 Milyon Euroyu reddetmis.

En az FBden 5.000.000 Euro ister. En az. Arti imza parasi

ula ne maç olmuş.15-20 pozisyona girmişiz herhalde.mehmet yozgatlı,aykut kocaman,löw falan da var videoda.

30 yas ve üstü oyuncularimiz:

maicon - beli dönmüyor
eren - beli dönmüyor
selcuk - bitik
gomis - dökülme belirtileri var
fernando - 25 maci gecmez
mariano - 25 maci gecmez
nagatomo - gayet fit yasina göre
muslera - adam gibi adam
donk - gayet fit yasina göre

en azindan maicon, eren ve selcuk'tan kurtulmamiz gerekiyor. gomis, fernando ve mariano 3lüsünden de teklif gelen olursa salabiliriz rahatlikla.

Orada bi kız vardı ismi aklıma gelmedi. Sesi baya güzeldi.
aydan olabilir mi..yahu hepsinin bi tarzı var.bayhanın bile.rus kız elenaydı galiba,yani samsunlu eser bayar falan hepsi iyi.

abidin
barıs
eser bayar
selcuk yapar

tip ve ses var adamlarda.şimdiki şarkıcılar erkek kezbanı.kızlarda aydan cok güzel,evrenin süper bi tarzı var.cok şaşırdım.

Firdevs diye bi kari vardi o popstarda

bi kalip sabunla türlü fantaziler kurdugum zamanlardi..

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scout ekibinin transfer doneminde siki calismasi mantigini anlamiyorum ben.

Bu herifler yil icinde siki calisip her turlu degerlendirmeyi yapip ona gore yaz icin rapor hazirlamiyor mu?

Simdi calisan scoutun faydasi nedir anlamiyorum, gidip Mugdat tarzi herifleri felan onerirler bu gidisle.
Scout ekibinin iyi veya kötü olduğu konusunda bir kanaate sahip değilim. Dünya alemin gözü önündeki Bruma dahil son yıllarda yapılanların hiçbiri Scout işi değil çünkü. O zaman da boş yere maaş aldıkları sonucu ortaya çıkıyor; gerek iyi araştırma yapamadıkları için olsun, gerekse de yönetimler kendilerini kaale almamış olsunlar, farketmez bu manada...

Ancak şu anda başkanın övmesini gerektirecek bir durum hiç yok ortada. Zaten scout ekibinin iyi çalışıp çalışmadığını nereden bilecek Mustafa Cengiz?, bildiğim kadarıyla futbolun içinde hiç bulunmamış biri. O övgüleri düzebilmesi için şu anda hiç olmazsa bir adet scout işi transfer yapılmış olmalıydı. Gerçekten iyi çalışıyorlarsa da yönetim gereğini yapmıyor anlamına geliyor. Neresinden baksan tutarsızlık. Başkan biraz ezbere laflar etmeye meyilli biri gibi...

Ryan Donk icabinda Stoperdede oynayabilecegi icin Fatih Hocamiz sever bu tarz oyunculari.

Belkide Stoper Transferi yapilmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt